packar...

Jaha kolla nu när jag skriver detta, och vad jag gör. Jag packar... Detta kommer bli en lång natt...
Men nu har jag varit hos henne och vi körde typ sanning och konsekvens hela tiden. =/ först med kort sen helt random. Sen kom två killar typ grannar med henne och va med, sen skulle vi sjunga till den tredje killen som satt inne ensam på sitt rum och spela guitar hero, så då gjorde vi det. Sen gick vi tillnaka men de palla inte jag för jag har fruktansvärt ont i huvudet så jag stack  hem.

Och nu måste jag packa. Jag har bara fixat en resväska och en låda. Så ett helt rum kvar -resväska och 1 låda... =/


Svar till anonym!

Om du går i min klass har du nog fått svar på detta men annars så nej. Jag kommer flytta hem till kära Gnesta. Och det finns mkt jag kommer sakna men det finns mer jag redan saknar. så om du går i skolan eller i min klass så skulle jag gärna vilja hålla kontakten. =) Men det kan jag inte göra fören du skriver vad du heter. ;)

Till dagen:
Jag gick till skolan och där berättade jag för servitris/ör läraren att jag skulle sluta, och att de måste hitta en ny hovmästare tills imorgon. Men såklart var jag tvungen att säga det så en i min klass hörde. Och jag hade ju berättat för rumskompisen så hon hade berättat för andra gruppen, och Sen i metod bakade läraren en prinsesstårta för att säga hejdå (p.s. jag fick behålla förklädet som minne) så jaa jag fick aldrig en chans att säga det... Alla visste redan om det på något sett. ÅÅå nu fatta jag varför jag fick välja vilken färg marsipanen skulle ha. (hehe koppla det inte fören nu...)

Men i metod så gjorde vi buljong, (en elev stod och skar/massakerade rådjursben... Ingen vacker syn när han tog upp revbenen!)
Majonäs.
Remuladsås.
Valinjsås.
Prinsses tårta. (p.s. jag fick oxå den glua rosen.) =)

sen hjälpte vi de som varit i restaurangen att städa lite, och sen klassråd.

Och sen vid 19.00 så ska jag till ...... varför vet jag inte. De vill inte berätta. (troligast något för jag ska sluta.. Men man kan aldrig vara säker..)

Okej nu ska jag packa kläder och skit, se ya later aligater!

WTF???

<ja nu ska jag säga en sak som jag aldirg trodde skulle hända. Jag har tydligen skrivit om något inne!! En av de "kändare" bloggarna har skrivit om Justin Bieber, ni vet han jag malt på om? och han skrev det idag... Lite komiskt eller? Jag vet att han inte kan ha fått det från mig men endå, lite komiskt att jag är FÖRE blogg "kändisarna". Hehe okej. Byebye.


Blixtar!

Blixtar och dunder, magiska  under!! (vet inte varför men när jag skriver något har någon  annan gjort en sång som jag bara måste skriva med...)

Nu har jag pluggat med ........ Vi hade trevligt jag bjöd på kakor =) Kolla på film gjorde vi oxå. Men <nu har jag så ont i nacken att jag slutar med detta inlägg. (lame ursäkt jag vet...) 

....

jag kom inte in till nyköping för de hade inga lediga platser.
Så jag kommer troligast gå i södertälje tills det finns en plats till mig.

Idag så klarade bror uppkörningen så GRATTIS! (detta betyder att han fått kör kort. ;) se ya on the road) Och jag har haft franska. Ja det var jobbigt, kändes som en evight. En evighet en kort sekund!! Och sen matte. japp, I know not so much fun hu? Engelska, vi såg klart bollywood filmen. det visade sig att en släkting förgripit sig på två så barn släcktingar så han+fru blev utskickade från giftemålet.. (Sary McMary...) Hotel A. Vi kolla hur många som jobbade på hotell och vart och vem som var boss=fick skäll av.

jaa och sen kanske jag ska hjälpa med att bära hem varor eller plugga med en från klassen. Vi har typ mkt. (inte för att jag behöver men det är brra endå..

Svenska uppsats.
Engelska Analys.
Näringslära+livsmedel (läsa till prov).
Matte läxa.
Eh okej det var allt. xD

Ska gå nu så tänk på detta:
Morots pinnar i kolasås med majs tillbehör. (säg till om ni lagar och döper denna till Ninni's geni mat!)

Stil??

Jo jag kom just på en sak.. Jag har ingen stil.. Jag har varken flicksöt eller rockig.
Som idag mjukisbyxor linne och lila sjal. Skit cool och en aning hiphop/skate. Men typ igår var det mer strikt.
Så jag har typ alla stilar från punk/emo (inom mild gräns) till rosa och glitter. Eller stora skjortor.
Jag har aldrig samma stil i en vecka.. Max tre dagar sen byter jag. Till det kommer en vacker dag när jag byter tillbaka.
Är det många som har det eller håller ni er till er katergori inom en gräns?
För visst allt man äger kan ju inte tillhöra samma, men marioteten av kläderna. Är de samma?
För vissa verkar ju bara gilla inom ett område medan jag hitar fint i alla.. Eller hittar ni oxå det men aldrig använder eller köper det??

Söndag.

Jaha nu har jag varit hemma och att åka tåget till Gnesta gick inte som en dans på rosor.. Det stod att jag skulle sitta vid gången men med bord= de fyra stolarna bredvid varandra. Men jag skulle sitta på 17, och där fanns stolarna 15,16,20 och21. Inte min. Och sen blev en gubbe sur när jag fråga om han satt på 17. Och det fanns en gubbe som tjuvlyssna och han satt på 17!!! Så jag satt på 16 hela vägen och svettades som en gris för jag ville inte att någon skulle komma och säga "det är min plats ju". Sen kommer en lika gammal (?) kille och sätter sig bredvid mig när jag stinker som gud vet vad.. Men han somna och sov hela jävla vägen..

Sen skulle vi köpa mat på arena. Som brukar va lugnt men inte denna gång.. Alla parkerings platser var upptagna oc vi fick vänta ca 20 minuter på maten fast vi hade ringt och beställt.. För när de var klara med min och mammas mat kom de på att de glömmt lillesyrrans mat... :/
Men det var jätte gott:=D

Lördag var hos mormor men innan käka jag BIg mac! =) Just love'in it.. xD
men där hade hon skaffat jättte mkt kakor och en päron tårta och en apelsin och båda var skit goda. =)
Sen spela jag yatzy med Sandra, vi vann varsin gång men gud så vi flumma. =)

Och idag utväcklingssamtal och föräldra möte.. Och vi ska nu kolla om jag kan börja in nyköing istället. =)
På utväcklingssamtalet så sa min lärare att först när man träffar mig tänker man "men PRATA då" men sen när jag öppnar käften är jag tydligen rolig.. (WHAT?? jag är den tråkigaste jag känner.. O.o)
Och han sa att jag är duktig, inte störig, lär mig lätt och att jag är en dr*m elev! Så jaa. har inget att klaga på.=)
 
Och jaa mamma du berättade aldrig vad ni sa genom de stängda dörrarna.

Okej nu ska jag hitta på något sånär kul.. Kanske läsa ut den gyrmma boken jag läser eller måla lite med akryl färgerna jag köpte genom att använda palletten och penslarna jag oxå köpet.;)

Linsen är räddad!

Okej har inte vågat erkänna detta men i förrgår försvann en lins spårlöst. Tänkte inte berätta för någon och så men i morse hitta jag den på marken, hård och ihopkrumpen. men det stoppar inte mig jag trycker ner den och häller i linsvätska och gissa vad som var helt och gick att använda när jag kom hem. LInsen!! =D =D

Tjoho!

Har pratat med mamma nu. Hon fick inte  mejlet men gissa rätt... Så vi ska prata mer när jag kommer hem och på söndag när det är föräldrar möte och ...... det man har mellan lärare elev vårdnanshavare.. Så nu får vi se.

Iallafall så mina händer har slutat klia. =) men är fortfarande röda...

Idag forsov jag mig till 07.15 men jag lyckades komma i tid till data kunskapen. Och kan säga att det saknas 13 datorer... Och sen visade kan oss hur en dator såg ut och vad den innehöll... Sen engelska, vi kolla på en jätte skum film, typ mon.... Om någon indisk person/familj..  Sen svenska, men man kunde gå tidigare för att jobba hemma, gissa vad jag gjorde.. ;)

Idag ska jag hem till kära Gnesta. =)
Så eh jaa, jag städar och packar och bloggar, jag är otrolig. xD

HJÄLP!!!!!!!!!!

Jag har röda kliande fläckar på händerna!!!!!!!!
Tror ni det är
A; kassarna jag bar hem som har (latex??)
B; Gud som straffar  mig för att jag handlar lite onyttigt
C; JOrdnötssmöret jag åt, som inte hamnade på händerna. 

Vad chansar ni på?

Och om det är latexen borde jag inte då få bärhjälp hem varje gång jag handlar?? för jag går ju en bit och kassarna var jätte tunga så de nudda och skrapades imot mer än vanligt... 
Jaa idag har jag haft matte, idrott=brottning=suger, näringslära, franska (tydligen fick de äta pain du chocolat första ggn när vi inte var där. ='(. Och läraren tycker vi ska börja på steg tre men då måste vi göra test för att visa att vi fattar. Men vi får 100 extra poäng..=) så..) Och svenska.

Jaa det var allt. P.s. mamma har du läst din mejl och valt att inte svara mig eller vad??  

Nails



Så här ser mina naglar  ut när jag målat dem.

Är det persiko färgat eller ljus rosa?

Lampan.

Min lampa har gått och då satte jag endå in en ny när jag flyttaa in. ='(

Och jag kommer ha min mobil avstängd imorgon under skoldagen, för jag orkar inte ladda den nu för jag måste ladda den via datorn, och det tar en evighet. Jag glömde sladden hemma...

Oj idol har börjat, hörs.

Problem.

Okej nu har jag skickat ett mejl till mamma, ett ytterst privat och jag hoppas det inte skapar för stora problem. Men några vet vad detta handlar om och vad jag vill. tyvärr kan jag inte skriva vad utan att få veta min kära mors reaktion. men ni i familjen som vill veta kommer självklart få veta, ring mig och jag avslöjar dock vill jag att inte alla kompisar och spnt ska veta..

Men till dagen då...
Haft servering, fick veta vad en hovmästare gör. Det jag trodde plus att jag bossar över sertitriserna och säger vilka bord de ska ta hand om, vilka sysslor de ska göra och sånt. Så vi får se hur det blir. =/
sen fick vi diska alla bestik, en kunglig plåga...

Lunch.. Har glömt va det var. Kan inte varit så intressant då..

Hade sen något konstigt som hette Open Space. som handla om matsalen och varför den suger så mycket som den gör. Som t.ex. att på soppor som börjar ta slut häller de i vanligt vatten istället för mer soppa. Så vi snacka om sånt.. sen fanns det några dumma snubbar som gilla och busa. allt jag har att säga är " get the f*ck off my neck".

Vi sluta efter det så jag har diskat och skrivit mejlet till mamma. Sen ska jag:
* Städa rummet.
* Plugga.
* Läsa.
* Laga mat.
* Kolla på tv.
* Vänta på mejl.
Eller jag hoppas hon svarar på mejl och inte ringer för det kommer jag inte palla..

P.s. tack för alla snälla kommentarer om mina kock kläder, snart kommer servis kläderna för jag fick dem idag. ;)

målat naglarna.

jag har målat någlarna i sassy. för det är ju vad jag är sassy. xD Hehe ne men jag har lite tråkigt medan jag kollar på the mentalist (som förövrigt har reklam..) så jag bestämde mig för att ¨måla, och jag målar aldrig. Senast jag gjorde det var.. Jaa jag kommer inte äns ihåg det, SÅ länge sen var det. Men de är fina och rosa, inte ljusa och inte stark. Så mitt i mellan.

Ska dra nu. Hejs.

MAMMA!!!!!!

Ida är på ditt jobb!!! och är ledsen för att hon vet inte vart du är! så ring. tack.

Wow.

Gå in på ryansheckler.com även om ni inte gillar han eller inte vet vem han är för det är skit coolt.
Som på facillity kan man få se han skatea live. Fast man kan inte se han nu.. =( 
Och om man klickar på history så visas film genom sex skatebordar.
Och så finns det hide site. Som om man klickar där får inte lärarna/chefen veta vad man kollar på för det ser ut som om man är på wikepedia, men det är shekipeda! och om man klickar på sidan så kommer man tillbaka där man var utan att de får veta nåt!

Så coolt, kolla och chockas. =)  

Ehmm..

jag vet att det är korkat att skriva kolla inte på kommentaren. Så jag säger bara bry er inte om det, var en töntig klssskompis som jävlas.. Hehe men om ni vill svara på hans fråga så kan ni få hans mejl. Bara kommentera och den är er. xD

elak syster.

Som skrattar åt det man har på sig/ritar. ='( nu blev jag sårad..

Idag har varit "lite tråkigt, lite roligt, lite klumpigt"som jag skrev i ett sms.. Börja ed metod och fick veta att jag ska vara Hovmästare första ggn!!! jag vet inte äns vad en sådan gör!! typ svara i telefon och möta gäster, fatta vad läskigt! och det är nästa vecka!!! :O Kommer vara död och mördad innan det händer. Okej ne kanske inte...
Okej moving on... Har bakat bröd. Alla har bakat det man ska göra nästa gång utom servitriserna och hovmästaren och diskaren. Så vi hjläpte till på olika stationer. Sen fick vi äta det. rosmarins breserat kött. potatismos. sallad. sås. Jätte gott var det. =)

Näringslära, klassen var vild!  men inte jag. -glorian lyser på huvudet på mig idag, jag varit snäll och trevlig mot massa idag- men vi jobba med protein och kolhydrat.

Livsmedelskunskap. Så KUL! vi blev indelade i grupper som skulle kasta ärtpåsar med varnadra. Och man fick bara kasta till samma hela tiden och alla hade en påse. Så om man tappa och skulle ta upp den blev man bombarderad med de andra för det var ett sånt flyt. Hehe jag kasta hej vilt och sabba tsen gånger typ. xD KUl!

sen gick jag hem för att hemta lite saker och sen följde jag med några i klassen för jag hade lovat vara bär-hjälp. Och sen kom jag hem! tada! =)



Roff

Jaha det var lite bilder det.. Nu till vad jag gjort. Joo jag kom på rätt tåg=) men jaa mer?? vi åt thai skit starkt, men gott.
ja i lördags träffa jag Linda och vi drog till södertälje sen till hennes släktingar och sånt. Mkt trevligare än det låter. ;) Och sen i söndags slappa jag väldigt mkt vill jag lova. syster hade match och jag blev ensam kvar.. Sen städa vi lite och sen blev det måndag slapp, sen mat, sen jobb i 1 ½ timma. sen höll jag på att missa tåget. var på fel sida när tåget kom, lillasyster rädda mig med att säga detta och gud så vi sprang men jag kom på och hitta rätt plats. Och sen har jag handlat och sånt.

Men dagen har lämnat problem och hemskheter, och det är inte bara jag som pratar nu! Och dummis Sandra har slutat blogga, svikare. Men jaa inget mer nu. Älskar alla som känner att jag gör det. <3
Hej.  

Ritat och sånt

Okej jag hade tråkigt och då ritar man och då dök de här framm på pappret...




De här två bilderna är de jag försökte rita katt åt dig mamma... Men ena blev lite galen och ville bli en råtta med gloria... xD


 
Kock kläderna...



15.15

ska jag gåå, ni måste påminna mig om jag inte kommer ihåg.. vill inte att det ska bli som förra gången, det var så jobbigt så.  Iallafall så datakunskap eh jaa vi snacka lite om kontraktet som jag ska ta med mig till min kära moder. sen engelska vi läste text, lynnsa på text, lyssna på låt, översatte text.  ganska tråkigt faktiskt.. Sen lunch det var ris och sås och kött, helt okej antar jag. Sen under rasten spela vi kort jag vann en gång och kom tvåa en. Vi spela chicago. Sen svenska och jaa, vi gjorde det jag skrev om igår orkar inte skriva det igen. xD
Jaa nu ska jag nog ta en macka och internetta lite..

WoW

Sitter nu och lyssnar på musik. Jesse McCartney spelas nu med beautiful soul. Och så snart ska jag gå och äta. sitter här i blött hår, blå byxor och en stor blå skjorta. hehe så intressant jag vet. xD Okej nu till anledningen.

Mamma jag vet inte om du sett mina sms men  det skulle vara bra om du såg det, och om du köper linsvätska så kan jag betala när jag kommer hem. Okej ses.


Boring.

Jaa jag sög på bowligen igår, kom sist. ='( Men för det ska man inte deppa vi fick mackor med ost, skinka, gurka och parika ochvalfri dryck =fanta exotisk. Och jag fick strike två ggr. =)

Men idag då... Jag har haft eh... Matte. idrottt= origentering=ingen höjdare. Näringslära= blev dissad men läraren sa missad... Men han  glömde bort mig och hon jag jobba md när alla skulle redovisa.. Och sen hade vi franska=kolla på när några killar "bråka" utanför förnstret och såklart franska. Sist sv där läraren prata hela lektionen. Från 14,25 till 15,50 med fem minuters paus. 

Sen kom jag hem och diska. Nu lagar jag mat för jag är fett hungrig, vi fick soppa till lunch det var inte potatis soppa utan sån med mackaroner men man bleev ändå inte så mätt.... Så jaa jag ska fortsätta med maten nu..  

En bild



Hej Nu har jag varit hemma i ca två timmar och slappat något som faktiskt är förbjudet! för jag ska städa, laga mat, göra läxor och hinna bowla. Vi alla ettor som bor här får bowla gratis idag. =D Men det gör allt mkt svårare att hinna med.=/ Men nu ska jag allt börja! 
Idag har vi fått kock kläderna så måste lägga upp en bild på mig i det. ;)
 Har haft serering och näringslära och livsmedelskunskap.   Men nu ska jag städa. =)

Försov mig...

Jaa jag för sov mig, men jag har en jäkla bra anldning. det är med ren vilje styrka jag inte lägger mg i sängen och drömmer bort, bort till en ö. En typisk svenka ö med skog, äng och herrgård. en ö där det ligger tröjor utspridda, nummererade tröjor. En ö där ddet finns flera deltagare och en kändis. Han namn är JESSE McCARTNEY!!!! Och tröjorna var från hans affär!!!  och vi skulle ta dem i rätt ordning och då skulle vi få dem!!!! och jsg hsde vå st när jag tänkte på klockan. ='( Fatta hur mkt jg vill somna om? Jag fick till och med krama han när han kolla att jag hittat rätt. =D
Men iallafall så är jag i tid och haar gjort allt jag skulle till och med bloggat.

Och vet ni hur äckligt det är att äta frukost med en bränd tunga???
Det känns som sandpapper men om man drar nåt där så gör det fett ont. INTE kul.

Okej nu ska jag dra för att fixa the final tuch...


And I'm back. ;)

Jaha då är jag här igen.. Har varit på "kalas" för att fira två i klassen, och vi åt pasta carbonara <3. Sen så hade vi vattenkrig, man blev superblöt. Men det var varmt vatten så allt lugnt.
Och sen drog vi till "globen" och kolla på stjärnorna (försökte visa kalavagnen men de fatta inte..) Och så drack vi varm choklad, fast jag brände tungan. xD har jätte ont där nu.. ='(

Yo.

hejsan alla solstrålar. ;)
 jaa nu är jag hemma efter svamp plockningen. Vi hitta många orkäda svampar och några tratt kantareller samt en calle-johan.
och vill ni veta en rolig sak. Lärarna tabbade bort sig ute i skogen. xD De ringde och sa att vi kunde ¨gå tillbaka till skolan för de var vid fel plats. heheheh.

jaa det var faktiskt allt för nu.. Lite jag vet det men det kanske blir mer nångång under dagen.. Troligast inte... Så kolla in Justin Beiber och säg till mig vad ni tycker. Kommer han bli nästta stora? Kommer han bli en hjärtekrossare? vad tror ni...

Justin Bieber

Hitta en mkt skön sjungande unge.
Dock fattar jag inte hur jag ska få upp den här så ni får göra på det hedeliga viset att jag kopierar och sen kopierar ni från mig för jag vet inte hur man gör något...

Men kolla in an tror han var 15... Okej jag hitta en auktiskt. han låter skit bra och är riktigt snygg för en 15 åring. xD



Så bra, jag ska defenitift fortsätta lyssna på han.

Skoldag

Jaha idag har det varit skoldag. skulle kollat på vma ieller idag morse satte alarmet men när det pep var jag för trött, får kolla på reprisen..
Men idag så hade vi franska och det gick bra, bara bra faktiskt och inga läxor från franskan. =D
sen var det matte. lunch engelska. Vi såg klart på filmen. Och n är jag säker att jag sett vissa bitar innan. Sist hade vi hotell och vi fortsatte praata om komersiella boendeformer. Sen gick jag och hndlade och letade efter linsvätska som man INTE kan köpa här!!!!!

Okej byebye.

Jobbar.

På lördag vaknar jag och idag ska jag jobba igen. så till jobbet man far. där ställer jag upp böcker och monterar möbler med mina syskon. Slutar vid 12 och började vid 10. sätter mig vid bror som är på datan oc väntaar att mamma ska sluta 13. Efer det så åker vi och köper mat, pizza. Jag bjuder.
  Hem och käkar tills magen spicker. 

sen vilar man resten av dagen, läser ut boken man började på i morse, brevvännen.

 Söndag. vaknar tidigt, mormor ska komma med tåget 08.10 så det blir en tidig morgon. Hon kommer med tåget och så far vi iväg till västerås, stannar hos bror och fikar med jätte goda mackor, och banan, och cola.
Till maxi ica vi sen far, handlar skål, ugnsform och stekspade samt slev. Får veta i kassan att mormor tänkt betala... Och då är allt man kan säga är tack. Så tack mormor. =)
far sen till åsby för att handla en tavla. och sen köper alla lotter. mamma 3 jag 3 och mormor 6. man kunde vinna en orchidé för 250 kr. Och jag vinner! på nummer 851. Men mormor och mamma har inte lika tur..
och sen visar det sig att mormor ska betala tavlan oxå, så tack igen!

Sen stannar vi och äter i Nora, det såg ut som man åkt tillbaka i tiden med gammla men fina hus. Äter kycklingrulle, m mm mmmm. Och mormor betalar igen.. Tack!

sen till hällefors där det fortfarande är marken. Så vi tittar lite och sen handlar nödvänligheter och iväg till lägenheten. där jag nu sitter. De har åkt och kommit till baka och åkt igen. Glömde min ena halva av kycklingrullen...

Är det vma idag??? 

Okej, syns...

Ojoj vilken fredag!

Det är allt jag kan säga. Till en början skit bra sedan gick det utför...
Kom på att jag tykte klockan var för mkt när jag gick till tåget och kände nu ärr det dags attt kolla billjetten och sant, jag hade kollat fel med en timme. Jag hade missat tåget. Så jag gick till turist byron för att få hjälp om hur jag skulle ta mig till kära gnesta... Och hon boka billjett till mig så att jag skulle komma hem 21.27 vilket var ju okej för mig, bara jag fick komma hem så.  Jag hämtar billjetten och går till bussplatsen då jag hör en kille i en blir smacka med munnen och sen busvissa när jag går för bi och det ända jag tänkte var "idiot".
   ringer mamma och telefonsvarare. Och ni som vet vet att telefonsvararen när man änner sig nere och ledsen inte hjälper, det blir för tungt. Visst när man är stark så kan man höra igenom det men inte då, det gick inte. Så förfärat trycker jag som en galning på röd lur. sen sitter jag själv och försöker att inte börja hyperventilera.. Och jag lungnade mig till räkligt för att inte yperventilera men tårarna kan jag inte hejda. Till slut kommer bussen och jag har slutat gråta, kliver på sätter mig väntar en stund och ringer, då lägger jag på i tid, efter fjärde signalen.
Då ringer bror till mamma som ringer mig. Och tillräkligt stark kan jag prata och avsluta samtalet, lungnare och tryggare.
  Sen åker jag hem. Kollar på tv och allt är till det normala.

före-efter bild

Jaha jag bestämde mig för att äta mat igen rester...

Jag hade tänkt att de skulle vara den sista bilden  när jag kolla i bunken och BORTA!
Ser ni?? såsen har mysktiskt försvunnit!!!! det brukar ALLTID finns sås kvar i botten. Men inte nu!!!! =O
Vad hände med såsen??

Hihi

Eh bilden är svarit vit FÖR att maten inte var gul blå, och tack! äntligen någon som uppskattar att man leker med maten. =D

P.s. mamma kan du köpa hem lins vätska ao sept plus. och ta hem louise rennisons (?) bok något om drömmar kanske??... Tack!

Svenska flaggan??

hehe någon har sagt att man inte ska leka med maten men... Här kommer fiskgratängs svenska flaggan, gjord och fottad av mig! =D


Hoppas ni ser att den är där och inte bara en klump mosad fisk...

Today

Storasyster, om du kommer får du oxå pizza. Mamma det var en av grejerna vi kom överens om och det ska du skita i. Nu till något helt annat. =)

Ni vet hur jag klagat lite om engelska lektionerna... Jaa jag kan ju inte göra det längre... vi skulle prata idag om hur det gått på våra tester och sånt.. Och på min saga jag skrev hade hohn svarat "splended" och jag hade 70/90 76/90, 33/33, 24/30 och på något 97, det där med 97 då var jag bäst i klassen. =D och hon sa att jag var en av de få som kommit över 200 gränsen. =) Sen sa hon:
"jag förmodar att du fick mvg förut"
jag: "nej jag fick vg"
"okej men vet du varför du inte fick mvg?"
"nej, jag tror inte det..."
Och sen sa hon att mitt utal var jätte bra och att jag var jätte duktig på att förstå texter. Vilket är min starka sida i engelska. =D Så mm lite lycklig är man nu. =D

Iallafall så hade vi datakunskap på morgonen och mitt användar namn är nina... Mm fattar ni varför?? helt patetisk om ni frågar mig, jag har allltså bytt namn.. Men jaa datorerna kommer vi inte att få förens om 3 vecker. *suck*... tur att jag har en då. =)

Jaa och sen engelskan vi kolla oxå på en film, typ en kvinnas doft.. Tror jag har sett lite av den innan menmen.

sen lunch som jag åt i skolan. fisk och potatis. Urk...

Jaa det var väll allt, ska åka hem idag så räkna inte med några uppdateringar under helgen..

Hejs. =D

I am back! =)

Så har man varit och sprungit på rullband, spelat pingis, boxat och spelat bords-fotboll med några i klassen. visste inte äns om att det fanns. xD 
Men sen gick vi upp till all-rummet/personalrummet och kolla lite på idol... Men sen kom jag på att jag skulle hem och äta mat.. Men jag har ätit äppelpaj. =)
Mamma ringde och bara "jag vill oxå ha"
Jag svara "vad? äppelpaj?"
Mamma. "Ne, pizza, jag vill oxå ha pizza". Bror den jäklen hade berättat vad jag mutat med!!! jag hade mutat med pizza, läsk och betala halva hans billjett, så hehe.
Jag svara "men mamma, jag vet jag hade tänkt köpa till alla". =)

Okej, NInNi out

Jaha

okej men det är lugnt. Har försökt muta Bror min att komma hem i helgen och jag tror jag lyckades. =D Ingen klår mig på mutning! =D
så vi kanske får se bror komma hem. Kom i håg filmen då! värdens bästa. Keith! <3 Och sen så kommer jag hem 19, så vi kanske åker samma??

ska strax laga köttbullar och mackaroner. Gott i know. =) Sen ska jag städa, svenska läxa, engelska läxa, franska läxa. det är etre och avoir.
så då ska vi se om jag kommer ihåg...
Je suis.
Tu est
Il/Elle/On est
Nous sommes
Vous etes
Ils/ells sont.

J'ai
tu as
Il/elle/on a
nous avons
vous avez
ils/elles ont.

peace out.

Sluta två.=)

Jag sluta två idag. =) Så vad har jag gjort undrar ni, jo jag har varit hemma hos .... och kollat när hon spela gitarr, skit duktig, och sen har vi gått och kollat på när det bygt på  "marken" alltså hällefors marknaden. Och ätit munkar i solskenet=) choklad munkar. =)
Men nu är jag hemma och jaa jag ska skriva till mamma nu.

Mamma, jag sltar 12.30 men innan det har jag lunch så om du inte bestält billjett kan du beställa något efter 11.45 för då slutar jag engelskan.

Jaa idag hade vi matte, vi räknar negitiva tal. =/ är ganska skillad på detta.
Idrott= BIP TEST! STYRKA! Och hur flexibel man  är. så jävla jobbigt. 
Näringslära= matte. Det var alvarligt matte, för vi skulle räkna en massa. 
Sen franska där vi jobba i boken, prata och sen bingo. Jag fick bingo 3 ggr. =) Jag var den enda som fick  bingo faktiskt.=) hehe kanske elakt att säga men sant, jag ägde. dok vann jag bara äran, men någon sa att det var den bästa vinsten, så jag är bäst. xD

Visste det!

Aha jag hade rätt. Prata med mamma i telefon och fråga varför jag skulle komma hem för tidigt, och det ska jag inte hon saknar mig bara så mkt att hon förväxlade dagarna. xD Hehe jag tyckte väll att det vaar något fel, men nu är allt lugnt.. =)

Va i helvete?!?!?!?!??!?!?!?!?

Nu blir jag helt snurrig. SKA JAG ÅKA HEM IMRGON MAMMA??? DET ÄR JU TORSDAG IMORGON!!! är det något jag missat här eller? för det har jag tydligen... Varför ska jjag åka hem imorgon?? Eh detta känns mkt förrvirrande.. :/

Tja.

Hej hej! =)
Nu är jag pigg och gla, kollar på idol. hehe. 
Jo nu har det varit filmkväll, men den sluta så tidigt för alla blev skit trötta. Men vi snacka och kolla på wild child. Har redan sett den men den är bra.. 
Trodde klockan var mkt mer än det här, ganska synd att jag missa fotbolls matchen, hade velat se Zlatans alla tabbar, haha! Men det är så sant, alla vet det han suger och man bör inte betala han sså jävla mkt!!!!

Varför??

Bloggar ingen just nu?? Det skulle jag vilja få svar på! Vqrför är alla för upptagna för att blogga?? Jag har nog varit inne på bloglovin minst 15 ggr och tittat om någon bloggat men nejdå, fy f*n sånt är tydligen förbjudet eller nåt för ingen gör det, så booring.

JESSE McCARTNEY FT T-PAIN!!!! VIDEO!

Jesse McCartney - Body Language - featuring T-Pain


Ahh lyssna, så bra!<3

Blåmärke??

Jag har funderat ifall jag har fåttt blyerts på handen för den är grå-aktig men nu har jag kommit på vad det var. Jag försökte tvätta bort det, utan framgång när jag tänkte "det var ju där jag slog i handen när jag trillade när jag hoppa från kartongen". Och då slog det mig det var ett blåmärke. ett som jag haft sen söndags. Hehe vist är man smart...  

Hmmm.

Vm i baseball.. Hmm.. När?? Jag som hade tänkt fråga om du kunde boka klipp tid till mig...


Och idag mår jag bra! Mindre huvudvärk, men annars prima, och nack värk.. Men joo inget man ska klaga på. Så idag hade jag servering, och jag fick lära mig det franska och tyska sättet att bära tallrikar. =) det kan ni inte va?
Men det var skit svårt, de höll på att halka när jag skulle baansera fyra tallrikar medan anndra kunde betydligt mer!
 Sen har vi hållt på med dukning och ord. Och så har vi haft näringslära. Vi fick sluta tidigare för vi ska ha livsmedelskunskap på tisdag istället. Vi ska gå ut och plocka svamp och sen rensa svampen. Jippi. Eller inte...
Till lunch blev det lasange, och alla vet mina känslor för lasange. Men denna var okej för de den hade inte så mkt smak. xD

Så jag har slutat tidigare. =) Gick och låna mattebok och sen till apoteket för plåster och alsolsprit. Sen till pekås för grön såpa. Igen, alla som känner mig fattar var jag har. Något hemskt. Men på andra...

Idag ska det bli film kväll men jag vet inte om det faktiskt blir av... jaa har inte så mkt mer att berätta.. Jo föresten så har jag ingen svenska imorgon eller på fredag så på fredag slutar jag 12.30 fy så skönt..=)

Mat...

sitter och äter macka för jag är så trött och har så ont i huvudet att jag inte förstår varför jag ska laga mat, och jag är inte så sugen på räster.. 

Orkar inte fixa med bilder idag för varje gång man skickar en bild får man sms om det plus en förfrågan om man vill gå till bloggen, plus att man måste trycka okej typ 3 ggr. Så vi får se om jag är piggare imorgon.

Vill bara häsla att det är jätte kul att se att mina -sorsligt nog- f.d. klasskamrater läser bloggen och jag uppskattar kommentarerna. Och jag saknar er och min förra klass. <3 Men livet går vidare och så gör jag.

Byee. 

Jippi!!! <3

åå mamma du är så underbar som också klickat på att de ska komma hit bara för min skull. <3
Nu är jag jättte gla. =)

Iallafall så har jag varit i skolan idag och vi har gjort masssa!!!
På metod gjorde vi:
Kyckling buljong ljus.
Kyckling buljong mörk.
Blancherat kantareller.
Räk soppa.
Majonäs.
Sockerkaka.
BANAN GLASS!

banan glssen var mkt god, syrlig och god. Det var snarare banan/citron. Men den gilla vi.

Sen hade vi Näringslära där vi prata om energi, inte så jätte kuligt men endå.

Hotell, läxtest. Gick sådär..


JB to SWEDEN


Demand Jonas Brothers in Stockholm!
Jonas Brothers in Stockholm - Learn more about this Eventful Demand

View all Stockholm events on Eventful

Jordgubbar med köttfärssås?

Det var ju därför jag förklarade, så ni inte skulle ta fel för jag som är en grymfotograf kan få er tro annat. XD
Hehe men det hade varit kul om det varit det va? hihi.

Food

  Det röda är tomater det gröna är gurka det gula är majs.

Fråga till mamma.

Okej nu har jag en fråga.
Vill du?
A: jag äter när jag är hungrig och vad jag vill.
B: jag äter varje dag och blir skit illamående och vill spy för det blir för mkt mat och allt kan man inte frysa in.
C: du kommer hit och äter det jag inte vill ha.
D: du skaffar mig en gris som kan äta det.

Och med detta betyder inte att du är en gris om du inte skaffar mig en, det betyder bara att två personer är bättre än en. För nu mår jag så illa, och är trött och har ont i huvudet och då åt jag endå nyttigt, bild kommer i nästa.

Mitt RUM!


 Jaa så här ser det ut i stora drag...=)

Bilder. =)

 

Visst var vattnet klart? utan gräsplätten hade detta blivit knepigt..


Fint?


Ville smaka trocadero och vindruvor.. Det blev ingen skillnad. =(

Bilder.

  Vist var de fina?? =D
  
Tydligen är jag precis som Nick. =)

 
 STROR läkerol.
En bild jag målade när jag hade tråkigt. XD

Prepostioner?

jaha.. stava nog fel XD
Men tack Sofi Och Fanny. =)
Jag skulle aldrig kommit ihåg det, men många fanns kvar. =)
 P.s. snart kommer blider på kläderna och läkerol=)

Svar till mamma:

Jag ska säga att det är mina misstag och de kommer jag lära mig av. Så bug off.

Nu till idag! Ni vet bloggen jjag råka göra, jag kom på att jag kan skicka bilder till den och kopiera in hit. Snilleblixt!!

Och jag har varit och handlat. =)
Mini tomater. <3
Vindruvor <3
Mack-röra <3
=)

Och idag har jag haft franska ett mkt roaande ämne. =) Hehe jag ska inte berätta varför men det är skit kul! Hehe så UPPENBART. Dock inte för er som inte är där. hehehehe.
  Sen hade vi matte, och det var tråkigt men det gick bra..
  Engelska, vi gjorde nåt test som skulle se vilken typ av lärande vi var. Jag hade lätt för det och skulle bara konsenterar på aatt hjälpa andra typ. det högsta man kunde få var 38 och jag fick 32. Jag tror jag var högst i klassen.. Jag vi alla treor förutom två, de var 1 or..
  Sen lunch, blodpudding eller potatis plättar. =(
  Sen hade vi hotel, men sen bytte vi till livsmedel och vi var tvungna att ränsa kantareller och ta bort massa äkliga krup. Jag fick en jätte stor spindel i ena kantarellen så jag tvingade läraren att ta den. ^^

Nu ska jag städa, en städ dag asså. Förutom när jag lagar mat, ska bli köttfärssås med makaroner. =)

Glömma plånboken på tåget?

Jag klev av tåget och gick iväg. Hör massa oväsen vänder mig om, sen snabt tillbaka och sen stanna eftersom någon sagt "flickan som går där" och jag var flickan det fatta jag diräkt. Sen ser jag konduktören  med MIN plånboken i handen och viftar. Det ända man tänkter då är fan oxå och går tillbaka medan alla kolla. Sen så
"vad heter du?"
"Ninni Ahlström"
"Ninni Ahlström kanske?"
Som om jag inte just sagt det! Men jag tackar så mkt för att jag fick tillbaka den..

Så allt som allt blev det tre tabbar.

Tja.

Än en gång försöker man vara smart och det går åt skogen...
  Jag glömde sladden till mobilen så jag inte kan lägga uppp bilder så jag får en snilleblixt och tänker "jag kan ju lägga upp bilderna från mobilen direkt till sidan". Så jag trycker skicka till bloggen och vips så har jag en ny blogg. En mobilblogg...
   Detta var dock inte mitt första misstag för dagen.
    Utan det var när jag skulle hoppa på en kartong så jag skulle få plats att slänga den, iallafall så ställde jag den på högkant klev upp hoppa och ner i backen jag for. Gjorde riktigt ont.
   
Storasyster gav oss kläder som hon köpt till oss ska testa de strax. =) Sen har jag handlat en sjal till mig en lila, och strumopr.

HAr iallafall  åkt tåg tåg buss idag. Och på bussen satt en kille bredvid mig som somna som åkte på mig i kurvorna! Sen när han vakna och såg att det fanns platser tomma så satt han kvar! Fatta hur arg jag blev, satt och svor tyst för mig själv.

Och ja under helgen har jag slappat, städat, varit med familjen, ätit pizza, chips och dip och kollat på fotboll, herrarna, landslaget. Och nu ska jag säga en sak! Zlatan är inte bra, han gjorde bort sig mer gånger än någon annan. Målet var bara tur. Och han var inte äns inne i matchen största delen, JAG var tillochmed mer interserad. Så blir han hyllad för att han hade tur i slutet. SKANDAL!

Jaa det var väll allt då..  


Tågbiljett

Ska strax hämta tågbilljetten... Och sen ska jag nog tillbaka hit. Och sen så måste jag ta ut pengar till mamma. åå jag är **** *****. heheh ingen fatta xD

Mer då... Jo i skolan fick vi se våra datorer vi ska "få" och veta att de kosta ca 15 000...  Och vi hhar tillochmed webb kamera.. som vi typ inte kommer få använda.. Och sen på engelskan fick vi skriva en saga och kolla om vi kunde alla 60 orden. Vi skulle skriva dem på svenska. Det var skit tråkigt. Sen lunch något konstigt.. Och sen svenska där vi skulle göra en tanke karta.. Som om vi inte gjort det förr asså....

Ja och sen ska man åka tåg i tre timmar och sen ska vi se ifall mamma fixat skjuss annars blir det att gå i ca 45 minuter. Men du klarar ju jag.

ryggsmärtor

Åå juste kom på att när jag dixkade fick jag värsta ryggsmärtorna, brukar man få det när man diskat? För jag har fortfarande ont och det är så jobbigt. Det liksom värker vid skuldrorna och under. Hela området vid axlarna gör ont. Så brukar man få ddet? 

Nu har jag äitit och diskat.=)

Nu har jag ätit korv mackaroner gurka och majs. som jag lagat sjläv. =)
   Sen diskade jag för det hade blivit gannska mkt som behövde diskas, sjäklarhet...
Och nu ska jag fortsätta med alla läxorna.

Tillbaka igen=)

Och nu är jag hemma igen för att kköpa biljett hem. Hem jag fattar inget för när jag trycker på nåt står det att jag inte valt vilken resa jag ska ha. =/ Menmen.. Vi får se om jag löser det...  JAg har löst det... var bara tvungen att vänta tills klockan slog över det klockslaget på den avgivna tiden... Och tydligen får jag inte handla min EGEN biljett!!!!!!!!!!!!


I skolan idag: Eh första lektionen var matte. Vii jobba matte... Sen hade vi idrott för första gången vi hade bollsporter men de var skit tråkiga i min mening och det var en som tog det där på för stort allvar... Och nästa gång ska vi troligts ha utomhus. =(  Sen under håltimmen gick jag till ........ och träffade hennes syster och låtsas mamma. De var jätte roliga... =) Sen hade vi franska, och det var sisådär fick sluta tidigare. Eh sst svenska diagons.

Och nu till det svåra S   A   R   P   V   A  P  K  I.
Alla som gick i min förra klass fattar. Men vilken är det andra P  jag har glömt??

Och nu är jag här jag massa läxsor känns det som. Näringslära, franska, svenska, engelska hotell A, sen livsmedelskunskap tror jag oxå.. Fan det var ju skit mkt! =O

så jaa jag borde nog börja...

english please...

Okey Now I am going to try typing in english, couze I have joind youtube, beacouse I want to win a Jesse McCartney tee or hoodie.=) And everyone who know's me know I am obsessed with him and just love his music, and i allredy have two JB tee's so now I need Jesse McCartney tee so so bad. =p But yha.. You know the things I put up here? I way win the white hoodie or the black tee with Jesse in the middle. =) so yha I am exited. really exited. =D

And becouse of the i will put up a picture of him. =D Injoy and wish me luck so I win. <3
 
Or two.

Is'nt his eyes amazing? =)
Okey bye.

varför gråter jag??

Nu sitter jag här och tråarna rinner, och bara för att jag lyssnar på musik. Det brukar inte vara så, och vid första ordet blev jag helt tårögd. det är hemskt, och nu sjunger han I'm in love på ett väldigt deprimerande sätt och en ny omgång tårar störtar fram.

KÄnner NÅGON igen sig??

Och så är jag "hemma" igen=)

Svar till Jennifer: Om jag skulle gå upp så tidigt skulle jag vara död vid det här laget. Palla gå upp 5.30!!! =O Jag skulle hoppat av då.

Och nu till det jag skulle berätta, jag hade hål igen. =) För att en lärare är sjuk har vi slutaat tidigare hela veckan. Så idag sluta jag 12 och gick sen och handlade. Vi hade bara en lektion idag oxå.  Om hur man beter sig i resturangen och sånt, sen testa vi servis kläder, och i byxorna var jag tvungen att ha 10 storlekar mindre än kock kläderna!!! fatta skillnaden, helt jävla otroligt, och blusen passa jätte bra tycker jag, hoppas jag såg bra ut oxå. xD
   Idag ska elevhemmet ha grillkväll så jaa då ska man dit. =) hoppas det blir kul.. Ska strax fixa mat. Så vi hörs om en timme eller så okej? heheh bra. =)

Och så var man ensam igen..

Ja de gick och kom och gick, men innan så jävlades dde med folk, dock inga här.. Och Så jaa, de läste pappren de inte skulle, papper som är PRIVATA! i och för sig låg de på golvet men det var mitt glov och jag hade redan förbjudit dem. menmen det glömdes snabbt bort, och som tur var läste inte det mest förbjudna, vilket jag prisar gud för. Menmen, nu har jag som sagt tråkigt...

trallallalalalalaalallalalalalalalaalalalalalalllalalalalalalalalalalalalaaaaaa.

Ändrade planer...

Jaha så det blir ingen filmkväll pga en sjuk, eller dålig värd.. asså inte dålig värd utan inte mår bra värd. Så jag kommer störa er lika mkt som en vanlig kväll,

p.s. tydligen märker folk här ifall man inte går på fester och sånt... det är faktiskt många som märker det och undrar vad i hellskotta man gör och varför man inte är med dem och sånt.. Men nästa gång så bjud mig personligen så kommer jag. så enkelt är det.

Booring...

I am väldigt utråkad just nu.. Så jag bloggar. =) Vilket -om ni inte märkt det- jag gör väldigt ofta.. Menmen det är ju bara ni och jag som lider av det. =) Jag mest tilloch med... Ja vad mer kan jag berätta? Vi har lånat ut vår tvättmaskin eftersom vi är typ de enda som har sånna i lägenheten, så lånade vi ut den till klasskompisar. Och de stanna en stund och plötsligt klättrar en in genom balkongen. men det var lugnt för det är en klasskompis det oxå.. 

Så jaa det var det, och det rota igenom mitt rum på något roligt. Vilket inte var det bekvämaste.. Menmen, Jaha nu har jag tråkigt. 

P.s.vet någon vad -den amerikanska?- godisen "swedish fish" är?? kollade på ett youtube klipp däär de använde de.. vilket leder mig till:

 p.s.x2 ni bör kolla in Jimmy Robbins video inlägg. Inte när han sjunger utan när han pratar för han är så rolig och söt!! dock inte frillan, han  bör fixa den omedelbart.

Jaja okej hejdå då.=)

hur patetiskt är det?

att börja stor böla för att man lyssnar på sjukt bra musik, och sedan fortsätter i tio minuter när musiken tystnat. Hur patetiskt är inte det??
  Så ja här sitter jag och bölar, men det skiter jag i. Brukar bara bli tårögd när jag hör hans röst ur högtalarna men inte idag inte...

Vet ni något som irreterar mig? Joo att man inte kan köpa cd från cdon.se om man är underårig!!! det betyder ju inte att man inte har pengar på sitt kort för i helvete!!!!! Som om jag orkar be min mamma om detta för att jag är mynderårig, det är ju inte som om jag köper sprit. Fan va korkat jag trodde att de ville att man skulle slösa pengar på deras saken men nejdå, fan så über korkat! detta stör mig något otroligt, för jag kan inte köpa cd eller dvder, och det hade jag planerat, och så sabbar de minaa planer! hur elakt är inte det?? 

Slutade 11!! =)

Jupp jag slutade 11 idag och jag skulle slutat 15.30 fatta vad nice. =) På var endå men läldigt långa lektion kollade vi på när läraren bakade bröd, smakade bröd, smakade choklad och kollade dressingar/vinägretter.  så min lektion var väldigt slapp, skönt eller hur. =)
 
Har kommit "hem" nu, lagat mat, det jag skulle ätit igår, så nu är jag skit mätt för jag lagade typ 3 portioner som jag var tvungen att äta. Det misstaget ska jag inte göra om kan jag lova!!

Sen vid sju ska jag till .... för typ massa tjejer i klassen (alla föresten) ska ha film kväll kl 7. Och man ska laga sin egen pizza som man handlat ingredinserna för. Vet inte hur det kommer gå för det är ju bara en ugn... Menmen. Och jag kommer nog inte orka äta för hehe min lilla tabbe. ;)

ska börja skriva på min grymma engelska uppsats, men dock kan jag inte skriva vad den heter för då kanske någon snor idén. Men den kunde handla om sitt liv ELLER någon påhittad. =D Och jag har en skit bra story. =) Ni får på minna mig sen att berätta när den är inlämmnad för den kommer ÄGA!

Okej bubbel bajs. xD  

Goder morning...

Då har man vaknat och upptäckt att ens lugg blivit en ända stor j*vla lock!!!! Det kommer ju inte gå... Och det var nära attjag inte orkade kravla mig ur sängen i morse, ack och ve. Så nu sitter jag här och velar med kläderna, alla har uppleft det. För ska man ta det praktiska eller det snygga... hmm svårt val jag vet. allafall så ska vi ha metod/kök. =) Och jag vet inte närjag kommer kunna ladda upp fina bilder för jag hittar inte den förbaskade sladden mitt i allt detta. Okej nu ska jag klä på mig och sen äta frukost. =)

RSS 2.0