Hejsan igen.. Lång tid.. jag vet..

Men jag bloggar det är själva grejen det.
Iallafall så har jag jobbat idag från 10 till 16. Det var jobbigt att gå upp så tidigt för jag kunde inte somna fören vid ca vid kl 3 eller senare och sen vakna jag när mamma skulle till jobbet.

Under helgen har jag badat solat och kollat på amerikansk fotboll. Typ inge mer..

OCh nu ska jag säga er en sak. Det är ganska irreterande när vi har stängsel så att katterna inte ska smita ut, men istället smiter en katt upp på gallret, över bjälkarna och upp på taket. Sen får man klättra i stegen och försöka ta ner han. som tur kommer detta fixas och jag kommer kunna slappna av.

P.s. Min diet funkar inte.  Hemskt jag vet men man måste tydligen variera sin kost... Men jaja det har jag gjort så igår vart det pizza och idag sallad. Visst är jag duktig??
Ne inte direkt men det får jag och alla andra leva med.

Hejdå... For now..

Drömmar

Jo nu ska jag berätta om två drömmar jag haft. den första så satt jag och kollade på law and order. De skulle fråga en liten flicka vem som skadat henne, hon säger tre namn.. Och jag hörde inte namnen kan jag erkänna. Iaf så flickan bredvid var tydligen en av de dumma, hon förvränder sitt ansikte till en hemskhet och knuffar ner den lilla flickan i vattnet och hon typ dör.
  Sen plötsligt är jag polisen och jag jagar den jävligt snabba flickan. Hon hoppar på en tåg vagn och efter henne kommer den andre som  den snälla flickan sagt var förövarna, det är en han och han kör en mini moppe. Han tar tag i två kablar och sen trillar han och släpas runt, då tar jag plötsligt fram en ång och klipper av kablarna.
  Flickan hoppar av möter den tredje vid ett höghus. De går in och plötsligt står jag utanför medan de puttar ut den snälla flickan från fönstret. (hur hon kom dit vet jag ej) Hon trillar ner 98 våningar men reser sig upp och springer glatt iväg. där sluta den.

Jag vet sjukt men så var den.


Den andra drömmen var att jag åkte moppe skit långt ut på vischan  och där var alla klasskompisar. Jag bodde på hotel och så skulle jag skjutsa hem en tjej och vi åker först in till mcdonalds, vi körde in i huset parkera och beställd. Men det va inte mcdonlads det var en grekisk...
  Jag beställer och hon efter, vi säger samma men tydligen hade köttet tagit slut på hennes så hon fick bara pommes och fick dela kött me mig..
  vi går ut och då är vi i gnesta vid vattnet. 

     

Bilder.

Här är Ockra som satt jätte gulligt i en korg.




Och ormen vi såg när vi gick och bada. Vi = Ida och ja.

IDAG

...Väckte mamma mig och jaa det var tidigt. Åt frukost ute som vi brukar på sommaren. Åkte till nyköping. Ida skaffa pass. Visste ni att hon fick ta sina fingertryck med laser grejs!?!  =O   jag vet. blev chockad jag med när jag såg det. Sen åt vi lunch jag tog stekta nudlar. och det var mumma.
Sen handla dia en bikini som man kunde vända ut och in och mamma handla en baddräckt till henne som Ida fick.
Sen fick jag vänta i en timma eller två.. 
Sen åkte vi till  nya kusinen och jag lekte med Ella. Hon skratta så sött. och är ur gullig. =)
Sen åkte vi och de andra handla mat. 

Jag har fått brev från andra hands valet och fick veta att jag blivit antagen där.. Så jag vet inte hur man gör..

Kom hem och tada.. ni kan nog gissa vad jag göör.. blggar..  

Hejsan igen då..

Jaa har varit ganska seg på att uppdatera. Och det vet jag mkt väl. Så lite uppdatering krävs..
Sön:Ida kom hem me kompis och ja va me dem lite.. så tönt jag är. tack för det. men jag hade tråkigt.

Mån: JAg var me dem lite igen. Jag vet SLUT PÖÅga mig för att jag är en tönt som spänderar tid med min lilla syster och hennes kompis. Sen jobba jag lite, kknske en timme eller så..

Tis: Jag bada för första ggn i sjön. ett snabbt dopp i det kalla vattnet bara. På vägen dit såg vi en påkörd orm. Sen snok tror ja det va..

Ons: bada igen.. MEn innan de sola jag vi sjön och bada i grannarnas pol.

TOrs: idag asså blir ett eget inlägg som vanligt. ;)

FOTTON!!!

Gud vad jag har längtat efter att skriva det igen... Iallafall som jag gjorde förut...
Vi börjar mjukt med en blomma.

   Bilder från när vi kampa...
  Tröjan jag handla på gnesta-dan. JONAS BROTHER,yess.
  Skorna jag fick av storasyster. =)
 Det jag typ använder dagligen..
  Ida's tårta som jag gjorde men som hon sa hon gjort. Jaag skalade jordgubbs "skinnet" och satte i alla mellanrum, som D A...
  Mitt bevis för att jag jobba. Eller då gjorde jag inte det, men jag var på jobbet. Och bara det räknas.
BYE! =)

Hurra!!

Bilderna går äntligen att ladda upp!!! Så det kommer jag göra medan jag städar. För mamma JAG STÄDADE NYSS OCH SKA BÖRJA IGEN. P.s.  kan jag möblera om?? Det känns så tråkigt, och jag har en idé.

Låtar

Jonas brothers låtar. 2 st. från albumet  lines, vines  and trying times.
Låtarna är world war 3 och what did I do too your heart
Hoppas ni lyssnar på dem för de låter så annorlunda från deras tidigare album.

Okej..

Tog ju inte lång tid för att detta inlägg skulle komma...
Men JB.. åå.. Låten heter Hey Baby!!!
Känns lite soul rock... Typ..
 
Så hoppas ni gillar det..

Hejsan.

Igår gjorde jag nada.. utom att kolla på tv.. Så jag vet booring!
Idag har jag "lovat" att jag ska städa mitt rum så vi får se till att det blir gjort. Eller hur?..
Vad mer.. Jo jag har blivit förskyld, nyser hela tiden. =(
bara jag hemma, men jag ska ju städa så det är lungt.=)
Okej, vi får se när nästa inlägg kommer. 

Tell Me Why. Jonas!! <3


Här är låten!!
<3
Jippi, I know!!

Lagt till

jag har lagt till en jonas låt på mp3:n. Tell me why. Sååå Bra.=)
Jag kommer oxå lägga upp video på den. <3

Idag= Kalas

Jag börjar städa dfet första jag gör och sen hjälper jag Ida med bullbakning och tårtor.
Sen städar jag ännu mer.  och spelar vägg med Ida och bror. Och vi 1 äter jag smörgås tårta efter att vägrat.. Sen ska jag bära bort ida för mamma gilla inte hur smutsiga hennes fötter va, och alla skratta jätte mkt för ida glem av min rygg och jag fick inte släpa henne..
  Sen skulle jag låna shorts av henne men då springer hon runt och jag följer henne i underkläderna, tror ni inte att gästerna kommer då!!
Så jag springer in i rummet och´hon kommer med shortsen, men de var för små och mina kläder blev saboterade av katten. Så jag tog en skjorta och fick låna mjukis. Så det hade jag på kalaset.

Vi fika och åt tårta, spela wii, kolla på tv, kolla på kusinens balfotton som var jätte fina! Och prata lite..
Sen åkte de hem och vi fortsatte spela wii. Sen laga jag mat. Och nu är jag på datan.. Lite självklart menmen.

The DREAM!

eller vad man nu ska kalla det..
  Och idag drömde jag något roligt och annorlunda... Och om Fanny läser detta kan jag säga att detta är tredje drömen med dem i.. haha jag leder! ;)
  Men det börjar med att någon säger att det finns julklappar i det gömda rummet.. dörren stod på glänt.. Jag går in och BOOM fyllt med julklappar. Någon säger bakom mig "det finns fyra rum till fyllda med julklappar".  Så jag tänker att det borde vara kul att veta vilken av alla klappar som är älst och  vandrar på klapparna till det fjärde rummet, där kliver jag på en klapp som det står "cotton candy".. Plötsligt sitter jag på en säng som finns i rum nummer ett bredvid mig på andra sngen sitter Nick, snätt till höger som mig =bredvid Nick sitter Kevin, andra sidan om Nick sitter min bror. Och bredvid mig sitter Joe.. (märker ni att jag gillar att skriva Nick..) 
Så det såg ut såhär:
JOE    BROR
JAG    NICK
           KEVIN

Men det var andra där som Taylor swift.. Och sen ger bror mig ett paket med mitt namn sen vaknar jag av att ida skriker att jag ska upp och lägger sig på mig.
Sen drar hon bort täcket och kudden. Men jag står på mig och vägrar öppna ögonen. =)

Hemma igen.

Okej nu är jag hemma igen efter att ha varit hoss mormor.. Vi träffa Ella som var jätte gla och sprallig. Så söttt. Sen fika vi lite dåär för att åka till mccdonalds för att skaffa glas. =) de är gråa.
Och jaa nu har jag inte så mkt mer att skriva..

Men mobilen la av så inga bil


Tjoho! Jippi! Hurra! Äntligen!

Var det jag tänkte att jag skulle blogga om. Så glad att det hände, men då.. Eh jaa jag vaknade då. Det hade kännts så verkligt men ack.. Jag vakna till min förtvivlan och kunde inte sommna om..
Men jag borde ha fattat tidigare liksom när kan man sitta i bilen inne i gallerian och kolla ut på vägen till vänster??

Idag har jag städat bilen och åkt till moster för att äta rostbiff och potatis sallad på sjukhuset. sen tog vi jordgubbar och kesella vanille. Det var jätte gott.
sen åkte vi till andra moster  och åt mer jordgubbar. Och jaa nu är vi här. Och jag har pratat med mina f.d. klasskompisar som jag saknat, men jaa jag är slö på att göra nåt åt det så  smsa mig för det tar annars evigheter innan jag gör det..
Och så har jag pratat med min kusin. <3. så kul. Och hon kommer komma imorgon till Idas kalas.

vi ska sen åka till mormor och lämna mosters saker. 
P.s. ida är väldigt dryg och känner för att hälsa att hon saknade att ingen ringde till henne på hennes födelsedag. Men ingen (nästan ingen) ringde på min så hon ska inte hälsa det..

Vi får se om jag hinner blogga mer ikväll och om jag kan få mobilen att lägga upp bilderna.. Men just nu funkar det inte, det är så tråkigt.. Och oxå att jag inte fixat med header. Bajs jag vet..


Men nu ska jag dra.. ses!   

Hejsan alla som orkar läsa detta...

jag sitter just nu hos min moster, som packar saker för hon ska flyttta in till mormor under veckan tackvare att hennes svärföreldrar ska komma och bo hos henne. ;)
Jag har ju inte bloggat under ca 3 dagar men det kommer, sakta men säkert...

Onsdag: Ida fyllde 14 år!!!!
Och jag gav henne en klänning/linne, en lila sådan med paljetter.
vi bowlade och jag bakade pankaks tårta till henne. Ida vann på bowlingen och jag kom sist.. Men på de sex första ggr fick jag BARA 1 poäng.. Men sen visade bror min hur jag skulle göra och jag kom ikapp, förlorade sen med 2 poäng.. Och jag fick en strike!!
fick oxå en kusin vid namn Molly. som jag fått sett bilder av idag..

Torsdag: Så städade vi och jag jobbade från 15-19. Det jag och min bror gjorde var att ställa upp böcker och att ändra "singnumet". sen kom jag hem till Ida som målat sig i fejset för hon hade tråkigt... Inte bara jag alltså.
vi åt chips under kvällen och fortsatte vår harry potter fimerna.. Men även under denna var det bara jag som såg hela.. Och foppa.. Men han var ju en katt så det räknas inte.. vi åt oxå hamburgare och han som gjorde dem skrev namnen:
Mamma, ida och Ninni.

Igår= 5 månaders bloggande

Det stämer, om jag räknat rätt alltså.. För den 15 februari skapades denna blogg. Och jaa Idag är det den 16 Juni...
Så Bloggen och jag firar nästan ett halvår med varandra, lyckliga tider.. Men fatta 5 jävla månader!!
Helt jä**a otrligt att jag har lyckats. Men jag har ju inte bloggat hela tiden, men som ialla lyckade förhållanden måste man ju ha avstånd från varandra när tiderna är svåra.. Eh jag ljuger bara. =) 

Tonfisk sallad

Det är vad Ida och jag lagade för lunch till oss själva. Riktigt gott som vi nöjt av i solen strålar.. Fast jag satt ju med ryggen mot så vet inte så mkt om det då da..
Och nu håller vi på att fixa lite grann ute och tvätta. =)
Ni borde alla vara riktigt stolta över mig.

Min header håller jag på att fixa dock inte i skrivande stund men jag försöker göa den så bra jag kan..
Men aja det var nog allt, så nu får ni gå ut i "sommar" värmen och äta en glass eller två.. Ånej nu blev jag sugen på det oxå och vi har ingen hemma. =(
MAMMA OM DU SER DETTA VORE GLASS GOTT!

Bal fotton.

Kommer jag inte lägga upp. De blev för hemska, men om ni desperat vill se så har mamma lagt upp dem..
Och nikan ju länka dit eftersom jag har henne på¨min länkar.

SOL!

Jupp solen lyser idag. Happy times. =)
Och endå sitter jag inne??
Eh får väll gå ut sen..

Men något jag borde säga är att Ida fyller år imorgon, hon blir 14. =) Och jag ska laga pankakstårta för första ggn. Så önska mig lycka till. ;)
Och sen har vi en överaskning åt henne. Men det kan jag ju inte skriva här, eller?
OCh hon sdka ha kalas på lördag kl 3.. >Tror jag det var..

Avgasröret pajade.

Sant, i söndags när vi varit på prästvigning på gick avgasröret av. Och vi var tvungna att vänta på bärgare i en halv timma, han kom och lagade det med ståltråd. Vi försökte själva med remmar som vi satte fast i dörren... Men de brändes sönder... Inte så smart kanske.. Men den är lagad nu det var en kklammer som gått sönder.=)

GOder afton

Hej och ledsen att jag inte kunnat skriva men jag har varit så upptagen ja..
Så vart lämnade jag er?? Juste med att jag skulle åka till mormor.. Vi var  där och det var trevligt, tvingade bigsis att följa med och hon övningskörde dit. Sen hos mormor fick jag tortilla chips!=)
Efter det kom jag på att vi måste ju skaffa fina gls från McDonlads. =) och självklart blev det då mccdonalds.

I lördags hemta vi hem bror och åt mccdonalds + taco. =) SEn skulle vi ha harry poter kväll som mamma sa att vi skulle, men det blev inget av det så bajsigt...

Söndags var jag på präst vigning, min kusin blev då präst, så grattis? Han prästvigdes i strängnes och efter det åkte vi ?? för att fika och ge present. Det var jätte god mat där och jag hade trevligt. =)
Vi kom hem och hade harry potter kväll, men mamma la sig tidigt, ida somna pelle la sig så jag satt själv och kollade..
 
Måndags vaknade jag och klädde på mig jobbade sen från 12 fill 17 med att sätta upp böcker. Han med typ tre fulla vagnar, så jag rockar.
KOm hem åt hemlagad hamburgarem sen kolla vi på he's the girl.. Den är ganska rolig faktiskt...
Sen så  läte jag i en skum bok.. Men ni får inte veta vilken. =)

Skolavslutning...

Ja idag var det avslutning och jag tror inte riktigt jag fattat vad det innebär.. Men vi får väll se när jag kommer på det och vad som händer då.. =/
  Dagen började med att vi åkte till kyrkan och folk sjöng, spela, fick premier (sex st, grattis! två från min klass så extra grattis till er!) recktorn prata. Men hela dagen har varit dåligt för det har regnat.. Vilket vi inte vill..
  Sen åkte vi buss till skolan och fick träffa mentors grupperna, vi sa hejdå och vad vi längtar till sommaren.. Gissa vad jag sa?. Jo Sommarvärme!!
  Efter det var det klassen, och vi fick våra svenska saker. Och ett häfte med färdiga texter som vi gjort i klassen...
  Därefter var det smörgåstårta och tal från varje klass. Vissa blev jätte rörda och började gråta men jag kunde inte.. Vet inte varför, tänkte typ att det räckte med alla som grät så varför en till liksom?..
Men allt var jätte fint och tårtan god, fick också läsk som jag nog drack mest av vid vårt bord. menmen.
  >Tillbaka till klasserna där vi fick våra betyg och en ros,  sa hejdå till klassföreståndarna..
Sen sammlades hela klasssen för att säga hejdå och kramas... Dock gick vissa men när de märkte att alla stanna kom de tilbaka och kramades. =)
Sen gick vi runt korridoren och sa hejdå till lärarna och till typ alla. Och under kramarna och detta blev vissa jätte ledsen ganska många blev ledsen kan jag erkänna men inte jag... Visst det fanns stunder då jag fick tårar i ögonen men inte mer... Jag vet inte varför kanske för att jag blivit chockad av betyget eller så har jag inte fattat och är trög.. Men något vet jag, att även om jag inte grät så blev jag ledsen och det är jag forfarnade.. Hela min kropp värkte efter vi sakt hej då. Min mage min rygg i halsen.. Och min hjärna känns lite tommare.

Och jag vill att ni ska veta att jag aldrig haft en bättre klass och älskar var och en av er.. Dock olika mkt... Men ni betyder mkt för mig och jag vägrar ge upp hoppet om att vi alla kommer träffas någon gång. ♥

Men nu måste jag dra för jag ska till mormor.

SOm ni ser

så håller jag fortfarande på med bloggen. Men jag har skaffat låtar som jag gillar. Så ni bör kolla in de. =)
Sen har jag skaffat klockan som jag hade tidigare men tog bort..
Sen ska jag skaffa en ny header men det kommer ta en stund så ni får stå ut med det andra så länge. ;)
Aja mamma "tvingar" mig att sova nu... Så god natt.

Jordgubbar m kessella vanille

mm det åt jag i tisdags klockan 22.30 och det var jätte gott!=)
Mamma hade köpt det eftersom jag så duktigt "kommenterat" att jag velat ha det ganska länge nu. Och då så hade hon köpt det!
Sen gick jag sorligt nog och la mig... Ne jag kolla lite på tv..

Ändringar

Som ni ser håller jag på att ändra lite i bloggen.. Och jaa, det märks att jag inte är så duktig på datorer men jaja...
Och om ni verklien hatar det får jag väll ändra men säg till!

Och nu till den vardagliga frågan:
Vad blir det på tv??

Och så lite om imorgon oxå:
kl 8.20 ska vi sammlas utanför kyrkan.
8.30 börjar det.
avslutning med sång, ... Vad heter det när man får pengar till skolan för man gjort något bra??.. iallafall så det blir det.
Sen buss tillbaka till skolan.
Betygen.. Vet dock inte när.. (men jag har sänkt mig i två ämnen. ='( bajs, jag vet)
Smörgåstårta någon gång..


Åå det på minde mig..

BALEN!

Är ju tvungen att skriva om balen igår asså. Så jag gjorde iordning mig, sen kom Linda och vi åkte iväg, där borta komm mamma springandes och ville fotta. Sen kommer "någon" och skakar min han och säger "hej, känner du igen mig?" Jag tänker till och pling. Det är min kusin! har inte träffat han sedan länge och han fottade oss och fick oxå fottas.
   Sen blev det grupp fotto med SA linda och jag. Det var jobbigt att stå och le och skit.
Vi kom in det blev mat, rostbiff potatissallad och bröd. Som  var faktiskt gott. Till efterrätt var det kladdkaka. Under tiden vi åt var det några som höll tal... alla innehöll att deras klass var bäst.. Då kommer några från klass och säger "visst ni är bäst, men vi är helt enkelt bättre!"

sen blev det dansa och ut för en paus, dansa paus. Och så till vi åkte hem när det sluta vid 11.30 Men det var mkt roligt vi dansa bugg, vals, "jenka" salsa, rumba... Eller vi kallade de sånt... Kan inte säga att det stämde..

P.s. bilder kanske kommer men mamma har fotton... Och bilder från min mobil kommer inte kommma på ett tag för den är dumm och vill inte att det ska funka!

Jesse McCartney sjunger i kissed a girl..

Den är ganska gammal och jag presonligen har sätt den för mkt länge sen men tyckte att den är så bra att den får vara på min lika braiga blogg. ;)
 
Så vad tycker ni om den?

Svar till mamma.. Om att jag skulle vara lika duktig som min bror...

jag mena bara att han är skickligare än jag... Han kan ta ut kurvorna bättre än vad jag kan.. Och inget farligt hände.

Tillbaka

Nu är jag tillbaka från klämmingen och jaa. Det var ganska tråkigt där. Man var där i ca 1 ½ timma.. Där satt man typ bara å prata eller gungade.. Menmen det var "skolplikt".. Så mkt för sov morgon..

Och nu sitter jag här efter att kört hem på moppen... Väldigt dåligt om jag får säga.. Det blev mkt fel... Skulle leka bror min och jaa.. Tydligen är jag inte lika duktig.. menmen.
Har inge att göra typ.. 

Gröna lund!

Okej jag gick till att börja med Cj och V.F Vi började med lustiga huset och det var ju lustigt.. Eller inte så mkt.. SEn åkte vi något som hette typ line air .. En berg och dal bana.. Den var kul och under hela resan skrek jag till Cj "Vsad i helvete har du gätt mig in på, din lilla jä**a råttunge!!" ganska mkt sånt blev det... Men hon bara skratta åt mig.
  Sen åkte Cj Och V.F fritt fall.. (att de våga fatta jag inte..) Cj skaffa till och med ett fotto.
SEn blev det  INSANE för alla... Under hela vänte tiden sa Cj typ "kan vi inte gå.. Vi kan väll gå.. .Jag vill inte göra detta" men jag sa att hon skulle få göra det om hon kasttade sig på golvet och börja böla.. Det gjorde hon inte och vi åkte..
När vi är i första uppförsbacken ser jag några i min klass där nedanför så jag vinkar och skriker man måste ju ha vittnen liksom..
Och när vi åkte.. Större delen var vi upp och ner, med bara säkerhets remmen fast spänd.. Så jag skrek som en liten flicka.. Sen åkte vi typ lilla frittfall..  Det kittlades jätte mkt.
Och Den där saken man snurrar i luften sittandes på stolar med kedjor.. Vid vattnet.. Sen någon sak som spelade musik och snurra runt ganska sakta.. Den var rolig och jag kunde låtarna så de sjöng jag.=) Ni vet som shrek låten..
Vi åkte oxå flygande mattan och Cj och jag blev typ ståendes varje gång den svängde.. mkt jobbigt..
Men nu måste jag dra..
HEJ DÅ!!

Skansen

MM vi var ju ppå skansen i tisdags och det var booring.. Vi typ satt och pratade och jag åt en cibata med gurka ost sallad och tomat... MMM.mmm. Den var mkt god men dyr!
Sen handla jag ett vykort till mor min som hon altid vill att jag ska handla.. Med 4 ormar på... Men jag har inte gätt det till henne änn..
Sen hitta jag en tia på glovet! =)  Sånt kan man typ altid vara i behov av!  ;)

Därefter var det slut för den dagen vid ca 11.45 och då drog de flästa till skansen.
Ink jag!

Klämmingen

Det är var jag ska idag... Är fett trött eftersom det var bal igår! =D Och det blev mkt dansa runt...
Men jag var typ den enda smarta som tog av de högklackade för att sedan kunna gå normal..
Men hinner bara med korta inlägg nu för vi ska vara vi klämmingen vid 11 och jag ska hämta Cj och sen åker vi allt borde ta ca en halv timma...

FEL!!

Allt blev typ bajs och inläggen blev dumma!!!!!!
Följande ordning är rätt:
IGÅR
(något med..) dumma Katt!
Fly with me!!


Och endast den ordningen. Men nu blev allt blä och det är jag ledsen för!!

Något annat jag är ledsen för att bilderna är ännu dummare och datan visar inte att den saken är ikopplad!!

Igår..

Eh okej tydligen ljög jag tidigare för igår latade jag mig hela dan.. men det var liksom så att jag inte höll koll på klockan så jaa.. Den flög iväg..
Emn big sis kom och jag hjälpte henne att hitta frön och sånt.
Kolla på en otäknad film som likan askungen. Med drew barrymore. mkt kul.=)
Sen kom bigs sis pojkvänn.. Och fixa med stängsel.

Mer på annat inlägg..

Sen åkte de och jag kolla på annat.
sEn var det plötsligt mkt sent.. Ne nu ljög jag igen jag städa oxå. På allvar. HELT seriörst jag städa.

JB New song! Fly with me!!


HOppas ni alla uppsakttar den som jag!

Idag!!

Började det med debatt mot 9 A =min klass och 9 B =förlorarna..
Jaa den var mkt tråkig och så.. MEn vi vann.
Sen hade vi tio min gympa, vi valde att dansa men ingen dansa utan alla löjlade sig.. typ..
So: vi kolla påå zozo, om en pojke..
Lunch:korvm bröd.. iNte gott.
No:KOlla klart filmen..
Sen gick jag och jobba på bibblan... Sen  åt jag hamburgare.. mumma!=)
Åkte sen till big sis för att få allt till balen och konfa present. Så TACK.
SEn hem.. På ett ungerfär..

Men det börjar dra ihop sig jävla mkt nu asså.

För idag var sista skol dan.
Imogron skansken och sen grönan m klassen.
Ons: BAL!!!
Tor:klämmingen:
Fre:SLUTAR SKOLAN!!
SÅ fett najs!

Stackars fågelunge.. Dumma katt!!!

Ja ni fattar... Vi skulle kolla om katten ville klättra på stängslet eller inte... OCh då krachlandar en fågelunge.. Ena stunden var den på verandan andra i kattens mun.. Så hemskt att jag inte tänkter skriva mer om det.

Så ledsen

att jag inte hunnit skriva något.. Men typ för första ggn på evigheter hade jag något att göra..
Och nu kan jag säga att jag är skit stolt över hur duktiga betyg du har fått sandra.. Och att ajg aldrig kommer få det..

LÖRDAG:
aka gnesta-dan..
Jag åkte vi vi 10.45 och gick med Cj vi handlade munkar och jag en JONAS BROTHERS T-SHIRT!! Som ni självklart kommer få se.
Sen kom "guy".. och vi fortsatte runt marknaden..
Åt mat på pizzeria bara för att Kompisen jobba där. =) Har aldrig ätit där tidigare men det var gott och annorlunda..
Fortsatte runt marknaden och åkte virrvelvinden.. Vet inte varför men när den snurra som mest skratta jag skit mkt (det var inte ens mitt vanliga skratt utan helt främmande..) och sen när jag inte kunde skratta mer börja hosta Då skratta Cj. Och ändast då!
Sen åkte "guy" Och jag tvinnga Linda att komma in.
Ska troligast åka med henne på balen, jippi typ! =)
Vi åkte mer virrvelvindenoch sammasak helatiden. Skratta, hostanfall. någon annan skratta..
Sen så träffa jag big sis. Därefter så orka vi inte vara kvar så alla skilde sig.
Jag gick upp till mor min och sen satt i bilen.
Därefter till mormor för att kolla på sverige danmark.
SVERIGE SÖG PÅ NATIONALDAGEN.. men det säger inten högt..
Men Källström som när jag var lite hade en typ mega chrush on, tyckte jag inte gjorde bort sig helt utan NILLSON.. eller hur han stavar det..
SEn åkte vi hem..

Hej på er alla

Jaha idag så försov jag mig.. .Igen, med en halvtimma. Men jag ´kom utanför dörren bara tio minuter senare än vanligt.=)
Vi hade läs idag och jaa. Inte mer man kan säga om det iallafall..
Sen var det musik och vi fick reda på vad vi hade på provet... Jag hade 28/37. Ganska bra..
Efter det hade vi sista franska lektionen på freja!!=) Och den varade i 5 minuter, vi sjöng två låtar.Ganska kul faktiskt..
Sen flummade vi medan vi vänta på spanska barnen som gått hem till sin lärare och fikat. För det är sånt de gör på lektionerna.
Mat: jaa inte det godaste, och jag har ingen aning om vad jag åt..
So: vi hade svenska läraren inne som pratade sen var det en lek... Jag åkte ut på något som inte kommer göra mamma stolt... Man skulle säga svenska författare... Och den enda jag kom på var astrid lingren men den hade någon sagt... Så att jag inte kunde det och har en mamma som bibloktkarie är lite pinsamt..
Bild: jag ritade klart min och den blev jätte ful tackvare att man färgläggde den..

Åkte hem och irretera syrran åkte sedan in till Gnesta för att kolla på alla som sprang och vara med Cj.. Det var fett kallt och jag kan säga ALLA SOM SPRANG LOPPET VAR MKT DUKTIGA... vi kolla på alla från grinande barn till flåsande gubbar som sprang... (men självklart höll man ett extra öga på ens egen ålder... Eller jag som inte har pojkvän iaf..)

Sen åkte jag hem efter vi nästan frysigt rumpan va oss.

I morgon är det Gnesta dan, vilket betyder, marknad.=) 

Vad har hänt mer då...

Jo jag lagade nyss köttfärs sås m pasta. Det var ganska gott, tror jag.. Iallafall så senare började jag jobba med min uppsats om Stalin, för att höja mitt betyg.. Ska in på söndag. Jag ska skicka det till hennes mail...

Men blir det något bra på tv idag??

oo kom på en sak jag såg på ganska mkt av mtv movie awards på mtv ida... Visste inte att de skulle sändas här, så en nyhet..

Ookej nu måste jag jobba lite mer med uppsatsen.. Så...
 
Vi syns.. =)

Boys, boys,boys...

Jag kännde att det var dags för nytt inlägg med bilder på mkt snygga personer i världen... Så vilken är er favorit? (P.s. Edward Furlong såg ut så vid typ 99.. så han är mkt äldre nu..)


JESSE McCARTNEY!!!

DANNY JONES!!!

ROBERT PATTINSON!!!

EDWARD FURLONG!!!

NICK JONAS!!!


Tältning

Okej idag kom jag hem vid ca 9-10...
Okej ska jag sammanfatta... Åkte en timma för tidigt, så jag åkte jätte sakta på moppen (fatta hur det såg ut med all packning och liggunderlaget..) vi lekte, grilla, vissa badade, och vissa (som jag) sommna vid 4.15-14-30.. Sen ringde min väckarklocka,  jag tänker åå vilken bra låt, jag tycker om den, vem spelar?.. Och eh det var ju jag det, den ringde vid 6.25 men jag sommna om sen.=)
  Men tältningen var mkt rolig, fast lite innan vi gick och la oss blev det som små grupper vilket jag personligen tycler var blä.. Vi åkte som en klass och då ska man ju inte vara i små grupper liksom...
  Sen har jag kollat på tv och jobbat so..

Det var allt. Fler inlägg senare.. 

What a wounderful day!!!!

Okej, jag försov mig, och sprang i det blöta gräset utan skor eller strumporna... OCh så jaa jag råkade tappa strumporna så jag fick gå utan hela dagen... Men ååå vilken härlig dag!
  Typ 10 minuter efter jag kom så sa vissa att jag log jävla mkt och varför?? Men jag viste inte jag bara log för glatta livet, för allt någon sa..
  Först hade vi läs.. Okej den var inte det bästa..
Sen hade vi slöjd, för första ggn på typ 4-5 veckor... OCh vi snacka betyg jag behåller mitt VG.
  Sv. läraren prata och sen lekte vi, man fick rita men inte prata, chestickulera men inte skriva ord eller siffror. Jag fick ordet OTUR! så jag rit ade en kille som vunnit på kasinot ch en kille som grät bredvid, han hade otur... Sen för att de inte kom på ritade jag någon som spillt kaffe, OTUR. Sen peka jag på mig=OTUR... Sen ritade jag någon som fått en fisk och någon som inte. OTUR då kom de på det! HUrra!
Sen så skulle någon visa mallig och jag kom på ordet! Hurra.
  Lunch: blä..
 No: lek, vi spela uno= jag vann hela tiden. =) Sen kotten eller någe.. Då sa någon du e kotten. Min översättning HOn är kåt på totte.. Gasnska kul! Sen fluma vi jätte mkt och alla tyckte vi var störda... Det var vi, jag va skit skum..
 Ma: info, och sen sudokuok...
   På bussen pratade jag med en tuggummi-suktande liten pojk.
Och nu packar jag, ska åka moppe sen till...... Där vi ska tälta..

Så vi ses sen! Nu ska jag fixa mer saker! =)  

BILD

 Detta är en bild på chokladflarn som jag äter ppå. ps. inte min låda med kakor för min har bara en kvar... En ensam jävel som jag inte vet när dens dommedag har kommit.. =)

Choklad kakor!

Vet ni att jag tänkte vara nyttig fram till balen nåsta ons... Men det går inte vi har för mkt gott hemma som choklad kakor, chips.. Och jag är försvag för att låta bli.. Den största synden av dom alla kanske är just maten.... Men det skiter vi i eller hur??
Min blogg känns jätte tråkig utan bilder... Vill ha bilder... NU.. Men det tar sådan tid att fixa... jaja vi får se hur jag gör..
Ps. vet någon när paris bff tv saken kommer på tv??

Hejsan alla glada..

Okej idag har vsrit mkt trevlig och bra vill jag lova. Det börja med att jag typ vakna i tid.. Sen fick jag ta på mig blöta byxor, men de han torka till första lektionen. Och det var:
HK: Typ NP, jag hamna med fett braiga gruppen! =) Fast först önskade jag en annan men blev mkt nöjd. Vi fick "problemet":
 Din kusin ADAM (som inte finns) har gift sig med en indisk kvinna. Ni ska använda kyckling eller lamm.. Vi lagade curry kyckling m ris och sås. Det blev jätte gott.     MEn korkad som jag var doppade jag "boken" i vattnet, inget blev dock förstört.=)

Sen hade vi eng, där gjorde vi små saker som jag inte ska tråka ut er med...

MA: vi höll på med info om tältningen som tydligen kommer äga rum imorgon.. Så vi får se hur det går med vädret och så.. =D

Lunch: pannbiff. När jag gick ut så stack en kille mig med sin gaffel!! det var inte med flit (tror jag) han skulle lämna talriken men sen fick jag ketchup på handen... Eller blod!! OooooO!

  Franska: roligaste lektionen hitils. Vi spela sänka skäpp och jag VANN. fatta skade glädjen jag hade.. (har märkt att jag är en dålig vinnare..)   Men när jag skänkt alla hennes hade hon bara sänkt min ubåt.. OCh sen satt vi där för hon skulle sänka alla mina, hon sa enda upp till 54 innan hon fick en träff! Fan vad jag skratta då..
  Sen spela vi konstiga familjen, först van hon sen van jag... Fast vi spela inte klart..

Sol: Jobbade med Stalin, sen blev det sudoku.. eller hur det stavas. Jag blev klar ganska tidigt, så jag hjälpte henne.

Sen åkte jag hem.. Och sen kom mamma och översatte en text jag inte fatta..
 

Ska det regna imorgon?

För mamma sa att det ska regna imorgon och jag vill inte tro det... Är det  någon som vill bekräfta eller säga sanningen att det kommer vara skinande solsken imorgon?
För jag skulle uppskatta det.. Fast jag kanske loggar ut direkt, men tror inte det... Ni har er chans ta den, TA DEN, TA den, ta den..

mmm, chips!

Sitter och äter chips, vanliga salta. Så gott! =) Önskar dock att jag hade dipp. =( Men livet kan ju inte alltid leka, eller?

OCh nu till viktigare ämnen. Vad kan man ha för bal frisyr?? Om man har runt ansikte, små ögon, liten mun, stor näsa... (och JA jag vet att jag just beskrev en gris, men om jag ser ut så kan inget hjälpas)
Men om ni vet en bra/enkel frisyr så SKRIV!!

(tack på förhand ni som fattar att ni ska kommentera) Hahah jag var elak=) 

Brännboll.

Idag försov jag mig med en halv timma. Så jag glömde gympa och gissa vad det var... Jo brännboll. Jag räknade poängen (kanske inte så bra men ändå..) och solen stekte, igen. Men det var ju inte med idrott dagen börja.
  Utan läs. JIPPI.. ne men nu tog jag en bok som jag ska läsa ut.. Hette typ flickan i medaljongen.
  SEN var det idrott. Därefter var det so. OCh jag och Linda jobbade på mkt bra medans ca hälften av klassen skällde ut läraren...  eller de klaga..
  LUnch. Ost &skinksås m fullkornspasta (fullkorn=not so good) Senpå rasten satt vi och stektes i solskenet.
    No: vi prata lite och sen blev det betyg jg fick veta att jag kommer hålla mina vg. I både fysik teknik.=)

Sen jobbade jag på bibblan i kanske 1 ½ timma. Med att sätta upp böcker. (jag är inte så bra på det kan jag säga)

På vägen hem kom två fjortisar åkandes på moppe UTAN hjälm, när de körde tillbaka så åkte de som om de tänkte köra på mig. Och duktig som jag är fortsatte jag fram i samma riktning för det fanns två senarion:
1 De svänger
2 de kör på mig och jag anmäler dem. (moahahahah)
Men gissa vad de gjorde, exakt de svängde.

KOm hem åt chips och fixa lite.

Sen kom moster m barn och vi fika och sånt. P.s. tack för presenten.=)

OCh nu är vi här!

AAAHHH!

Okej detta kommer ni älska mig för.. tror jag...
Juste det är new moon, trailern. Från mtv music awards, tror jag det var.
Och allvarligt så grät jag när han lämmnade henne. Sen när man slutat gråta SER MAN TAYLOR UTAN SKJORTAN!!!!
Och tack Fanny för att du sa någe...

RSS 2.0