Beeing Nikki.

Är en jätte bra bok, läste ut den på en dag. så bra va den. Av Meg Cabot (självklart) förtsättning på airhead. Och jag kan bara säga detta det kommer en tre. Läste ut den och kasta booken i soffan ett antal ggr medan jag upprepande gånger sa "det MÅSTE komma en trea, det kan INTE sluta så där, det måste komma en tre".
Den är på engelska men den är värd att läsa endå. =) Och även om den ser ut att vara 200 sidor så gör som jag skumläs lite då och då så man kommer till det spännande.

Det sorliga med denna bok är...
Att trean kommer ut i maj nästa år.


And I'm back!

Okej nu ska vi se.. Ska jag ta långa varianten eller korta?? långa, för alla vill ju veta vad jag roat mig med under lovet. =)

Jaa, jag har ridit kanske 20 minuter och vilken smärta i baken man fick av det. Hade det i två dar. Hemskt. Och Linda sa att man vändje sig. Men tänk på iden man skulle vänja sig, ush. Och man fick en knut i magen av det oxå, hrl jävla hemskt. Och sen så mocka jag, fixa hö, mata, m.m. Ganska jobbigt.. För jag är ju en vekling så jag fick ont i ryggen, armarna, nacken, benen, och min stackars rumpa. Så nej jag ska inte hålla på med ridning.
     Men att träffa Linda var jätte trevligt. vi sjöng singstar (första ggn för mig) och jag sög! Hon klådde mig på alla låtar.. Och enda som jag var hyfsad på var I'm a barbi girl och zombi. Och då var jag ändå kass. Vi svulla ganska mkt oxå.. Sorbé, glass, maräng swich, chips, godis, läsk.. Jaa härliga tider. Och vi laga mat som jag aldrig ätit tidigare och det var oxå gott. Men nu har hon smittat mig så jag har en fruktansvärd hosta!

Lillan har skaffat blogg.. (vilket fick mig att inse att jag inte bör kalla henne det för det passar henne inte..) Men bloggen heter klumpigsotnos.blogg.se

Eh kom hem igår efter att  vi konkat på två ica påsar som hon skulle ha. Skit jobbigt spc på den fullpackade bussen. sen på tåget. och att bara bära den var jobbigt. men idag har jag slöat, hjälpt mamma med det hon bad om, och läst. =)

Imorgon ska vi till farmor eftersom mamma fyllt. ska bli trevligt. =)

jaaa nu ska jag hitta alla sidor i datan som min lillasyster tagit bort medan jag var borta.

=)

Och Moa om du vill vara tvilling 1 så självklart. =)

TRÅKIGT!

Har jätte tråkigt nu, sitter och väntar på att Linda kommer och att tåget ska komma för den delen oxå.
  Jag har ju inte skrivit detta men jag ska ju åka ner med Linda till Linköping och kolla hur hon bor där ner. =)
Jag ska hjälpa henne med hästen/arna (om jag kan...) och sen ska vi bara ha kul, fast hon ska tydligen förhöra mig.. Vet nog om vad oxå och då jäklar ska hon få se på korsförhör. =)
Så det är där jag kommer vara under höstlovet. =) Tills när har vi inte bestämt så vi får nopg göra det annars kommer jag aldrig hem. xD

Idag så har jag lagat mat till 7 st. Jag, lillan, bigbee, mamma, och tre kusiner vid namn tvilling 1, tvilling 2 och E. =) Så jag har ju lite tur som slipper deras stök..

Men detta kommer troligast va mitt sista inlägg för höstlovet.. Men sen kommer jag tillbaka. =) Såg transformers två igår/förrigår och den var riktigt bra, hade lite svårt att se vilken robot som var god och ond men annars bra. =)

Okej ska dra.. Nu är det bara en liten evighet tills hon kommmer..

AAhhh!!

Jag träffa CJ idag på tåget! =D
Men iallafall så bytte vi om (och skippa flugan) kom till lektionen och fick reda på att alla killar som skulle servera banga!! Vilket gäng med chickens!!
  Menmen det gick bra ändå och de skötte sig bra där bak i köket. Men vi fick en lite föreläsning innan om hur allt va och funka. Sen börja vi duka, när vi skulle äta mat fanns inget ris så när de väl kom fick vi tio miuter på oss att äta maten, och vi lyckades. ;) Men sen börja gästerna droppa in och jag börja få panik, jag höll hela tiden på att prata och göra bort mig. En trea som hjälpte oss tyckte jag var söt för att jag fick panik typ... Hon sa att mina ögon såg jätte ledsen ut. Då sa jag "precis som ett rådjur precis innan man kör på den smack". 

Sen kom en gäst som jag skulle ta beställningen på så jag går fram oc frågar vad som önskas, ochdå svarar han jag vet inte jag har inte fått menyn. PINSAMT. Men resten gick okej antar jag.. Hade hand om et bord på 8 st. De beställde 7 lax och en kyckling. Sen typ hörde inte jag när de ropa att deras mat var kklar så då kom alla kockar ut bärandes på dem. ;)

Sen fick vi smaka på tårtan, kladdkakan och maränger. =D
Och vi fick en applåd av treorna som hjälpt oss för vi va så dukitga. =)
Och vi hade ingen ma eller no för det är ju höstlov nu!! (jippi) =) Men vi fick en matte läxa vi ska göra..

Och jag har märkt en sak på tåget... men jag kan inte säga till någon för alla kommer tycka jag är killtokig om jag berättar (vilket jag btw är xD men det är sant bara så ni vet...) ;) Men jaa ville bara påpeka det..

Har ni märkt hur llååååånnngggaaaa mina inlägg blivit...? och inget vettigt heller för den delen.. Hehe men stor applåd till alla som var i sververingen + köket ni var grymmma! (jag oxå lite där på ett hörn)

P.s. glömde skriva att igår till lunch fick jag smaka av lollos pankakor och purjolökssoppa och det var gudomligt. =) 

Sweet like suger am I.. Not... =) 

ANd here we go again...

Sitter på bibblan.. Inte för att jag vill, hade velat åka hem med tre bussen men mamma sa att jag skulle jobba... Ställa upp böcker är aaldrig kul. =/

Idag i skolan hade jag 2 prov... Gick väll okej inget mer än g kan jag ju lova. Om potatis, rotfrukter och grönsaker handlade ena provet om och andra va om allt de gjort i köket.. Så jag kunde inte allt.. men hon hade aldrig sagt att vi skulle läsa de sidorna så inte mitt fel.
Sen testade vi serveringskläder inför imorgon vi ska ha byxa, skjorta, kavaj och fluga. ;) Jag känner mig jätte maskulin ut i det. ='( När jag skulle testa byxorna så gick några killar i klassen förbi för dörren var öppen men läraren "vaktade" dörren. Men där stod jag i bara trosorna när de kom gåendes.. PINSAMT!!!! Men då får en av killarna för sig att visa magen.. -het på läraren eller vad?? ;)
Mamma jobbar till sju så jag kommer vara tvungen att hänga här hela tiden.. Så någon som vill göra mig sällskap?? Ne skulle inte tro det..

Men servering då imorgon, 4 tjejer skulle de vart men en e sjuk och sen 4 killar. p.s. vi är lika många i klassen.. Kommer bili fett pinsamt att typ "god eftermiddag. har ni bestämt  er? jaa det ska vara kycklingfilé med sötpotatis och pumpapuré." (de är faktiskt en av maträtterna vi serverar imogron!)

Okej nu ska jag inte babbla mer så vi säger goodnight and goodbye.

Buhu!!!!

Jag ritade en kokosnöt idag pga bilden vi har i skolan och vet ni va mamma sa?
Att det liknade en råtta!!! ='( Buhu jag kan inte ens rita en kokosnöt.. =(


"snyggat" till bloggen lite...

eller blev det fult?? =O
Isånna fall får man säga det..

Men nu har jag haft kvartsamtal och jag hade bara bra.. Finns ju inte så mkt att säga till en tjej som bara gått i två-tre veckor antar jag... Men jaa inget att klaga på inte en enda frånvaro. Hade inte det på pihl heller så man är ju lite grym. ;)

Tydligen har min kusin skaffat blogg igen UTAN att säga till mig!! Så om ni redan visste det okej men annars:
sandrewsliv.blogg.se

Så kolla in den!!

Men iallafall efter kartsamtalet så åkte vi till mcdonalds, ja det heter det och inte donken. Stör mig på alla svenska för kortningar som får allt låta skit töntigt!

 Men iallafall så åkte vi dit och käka mkt mkt gott. =D
Sen till maxi ica för lite storhandling. Där inne var det en försäljare som försökte få mamma imedlem på ica banken, det lyckades han bra med när han nämde nåt om inte utlandsavgifter och sova gratis två nätter på hotel. för två vuxna, och mamma fråga om man kunde använda den om man bara skulle va en. Jag kom med förslaget storasyster. Vilket mamma inte vill men då fråga försäljaren hur gammal jag var. Ärlig som jag är svara jag 16 och då sa han "men det är ju nästan 18 det borde funka"

Så alla 16 åringar vi har 1 vuxen på vår sida!!! =D =D 

men nu ska jag dra massa läxor.. =/

And the fabolous Ninni has returned yet another time. ;)

Okej nu går det ju skit seg med uppdateringarna måste jag erkänna.. Har inte ens hunnit berätta att mamma fyllde år igår eller att vi fått nya scheman som suger. =(

Men idag är jag "ledig" för alla i klassen (skolan?) ska ha utväcklingssamtal och då behöver man bara komma till det.. Men jag börjar skolan 8.30 vilket betyder att jag måste gå upp 5.45 eller 6.00 för att ens ha en chans att vara redo. Jag får då åka med 7.30 tåget vilket betyder att jag åker hemifrån tio över. sen skynda mig till bussen för annars kommer jag försent.

Och typ i månddags fick jag reda på att jag hade 76 rätt av 80 på engelska provet! =D =D så stolt!! fick mvg på provet typ första gången någonsin jag får mvg på nått. men annars var det en ganska trist dag.. (däger det för jag har ingen aning om vad vi gjorde mer.. xD)
   Sen så tvinga jag storasyster röja mamma ur vägen så jag och lillan kunde städa, fixa mer presenterna och sånt.. =) Mamma åkte till storesyster som fixat tre-rätters. ;) de var typ någon sort av musslor, fläsk (kareé?) och pannacotta. Så det var nog jätte gott för dem, jag och lillan åt taco köttfärs m macaroner.

Tis. det var igår
 så de bör jag komma ihåg.. Jag trodde jag rimma men ehm..
Men jaa mamma fyllde ju år så jag och lillan sjöng för henne kl 6.00 på hennes lediga dag. =p
Skolan..
Hade bild sista timmen och vi ska göra/deckorera bord. Min grupp valde temat FÄNGELSE. Så vi får se hur det blir.. Vi ska hålla på med detta tills vecka 49. =)
Och har fått reda på att jag kommer servera på fredag. vet inte hur de kommer gå.. för de har inte ens haft en lekton i det så de kan ju inte nocken, 0-bong, och a part... Och vi ska typ va i halloween kostym men ingen fatta det...
KOm hem till lillan och storasyster som bakat smörgåstårta. (oohh jävar vi har ju kvar fan det ska jag gå och ta!!)

Fem minuter senare: sitter och käkar smörgåstårtan=) men var var jaa.. Jo juste så de hade bakat smörgåstårtan som vi högg i på direkten. sen blev det paket öppning hon fick:
ett par örhängen oss lillan gjort.
6 olika diadem.
en katt-tejphållare.
2 scrapping kit.
ett födelsedagskort.
2 choklad askar.
och storasyster hade fixat en jättefin ljushållere som såg ut som en ros/rosbuske?
sen blev det tårta. =)

Idag är det läxor,städa rum och kvartsamtal och kanske mat handling?

So you soon. =)  

 

Today!!!!!!

vakna tidigt, för att jag skulle ju på dop.. Mina kusiner. Ja två styckna på samma dag, Molly och Isabell. =) det var jätte trevligt där och vi var bara i kapellet i ca 45 minuter im inte minddre.. Men iaf så jag och sandra lekte fotografer jag hade mosters plus mammas och sprang runt med.. Det vart fika och öppnandet av presenter i en lokal.. Fast vi var tvugna att åka ganska tidigt för bror ska jobba igen.. 
   
  men jag hade bara räknat med att de två skulle döpas så när jag ser andra människor, killar spc, i typ min ålder (kanske yngre..) så börjar paniken stiga för jag hade ju inte sminkat mig! och mina ringar under ögonen var typ större än någonsin men jag tar det grasiöst och skiter fullständigt i det..
Kommer ju inte träffa dem mer tänker man. Så när man kommer i lokalen så tänker man här kommer de inte vara några killar som jag inte känner men joodå det var det visst. Och jag hade ju inte fixat med sminket, måste sett ut som en levande död..

Allt var ändå jätte fint och gulliga presenter.. Inte för att jag fick dem men jag tror de kommer bli glada. =)

Så nu sover mamma och jag är på datan, bror jobbar, och lillasyster städar utomhus i typ stjärnhov eller nåt..

Har drömt fett konstiga drömmar men det berättar jag senare om.. =) 

So far so ... 

tJENA mors...

Jaa har inte bloggat på ett tag men nu kommer ett fint inlägg igen. =)

I måndags fick vi sitta och lyssna på föreläsning. Det kom typ 8 st som jobbade eller ägde restaurang/hotell, var ganska intressant och sånt.. Sen kommer jag inte ihåg mer under dagen.. ehum, så kan de  va ibland.. Tisdagen kommer jag inte ihåg men under nån av dagarna så hade jag matte prov som gick sådär.

Idag vet jag dock vad jag hade. =) Livsmedel, vi snacka ´potatis. Super kul. =/ och sen kök där jag fick laga två såser. Hade inte idrott idag och ska inte ha det fören efter lovet.. ^^ vi ska oxå byta schema tydligen.. Vet inte varför eller så men aja har ju inte lärt mig denna såå..

PLUGGHÄST/HÄSTFLICKA??
Jag har glömt att sriva detta tror jag men annars kan det skrivas igen. Killarna i klassen tycker jag ser ut som en smartskalle eller en liten rar hästflicka.. Jag vet inte vad jag ska tolka av detta..

imorgon ska jag till skolan igen dåda och eh vi har eh något efter något och typ kanske nåt efter det... Och jag slutar nångon under dagen..
Men det löser sig nog jag ska ... Hitta på något så jag vet vart jag ska..

Aja ska dra nu vill ju inte plåga er allt för länge. ;)

Sadness lies upon us.

jaa som sagt en sorslig början till dagen, och tror inte den kommer bli bättre. Det ända jag kan säga nu är farväl Kapten Morot. Må du segla i frid.

Lägger ut några bilder för det var ju ett tag sen men alla vill inte komma upp så det blir senare de kommer, ska kolla på sverige danmark sen så vi får se hur det blir.

   

   

   

   

    
Två bra böcker jag läst, en triologi, men den sista boken kommer inte ut fören 2010. Heter vampyrens märke och sveket. Och jag tror serien hette house of night... Nattens hus då da.
 Och en macka jag gjorde för inte allt för länge sedan, med jordnötssmör och nutella. 

Hallelåja! =)

Tjenamors alla morsgrisar. Nu sitter jag på bibblan och väntar på att komma hem. Bussarna slutar ju gå 15. Och sen så har bror mammas bil så då får man åka med mammas jobbar kompisar.

   Jaa jag kommerju inte kunna blogga så jätte mkt de här närmsta två veckorna pågrund av att jaa., jag inte har tillgång till datan lika ofta.. Men igår så hade vi typ.. Livsmedelskunskap och vi skulle snacka om olika grönsaker och fatta om det blev tyst när jag öppna käften. jag har bara en sak att säga om det, stark röst.. Så eh mm ja.. Hehe ne jag skaämta jag vet vad jag ska skriva som att killarna i klassen tror att jag är:
A, plugghäst.
B, häst flicka.   Så idag klädde jag mig lantigt i rutig skjorta. =)
   Och visste ni att jag är mer med killarna är med tjejerna! Helt otroligt jag vet, och hur det kommer kan jag inte svara på.. De är bara trevliga och kommer fram och pratar. Men man ska inte träffa dem i grupp för då jäklar blir de konstiga samtalsämnen! Från datorsnack till vem som gjort största bajskorven.. Nä jag skäma inte de vet det, tydligen en franssyska som gjort än på 12 meter.. Aj säger vi bara. Eller va de skulle kunna göra för en miljard, de är mkt vill jag lova. Men jag är endå inte så mkt med dem de är bara att de har lätt för att snacka, jag sitter typ mest och ritar och har det allmänt trevligt, och jag har blivit bättre på att rita oxå. =D
  Och sen igår hade vi no prov som jag oxå skulle va med på fast jag typ bara haft 1-2 lektioner. Mitt första ig. =(

Idag då fick jag reda på att jag ska göra allt de gjort i hotell och ett arbete (som de har som grupparbete) som jag ska göra själv, tills veckan efter lovet.

Imorgon ska vi på ****** museet. har ingen aning om vad det hette. Och sen på fredag är det studiedag. =)

Jaa nu vet jag inte mer att snacka.. *-*

Hehe okej nu ska jag dra oh göra nåt vettigt.

.................

Jaha så har man börjat skolan igen, jobbat och fixat rummet.
Så skolan då:
jaa jag fick börja med att laga mat och ha idrott (eller vara dommare) och det var okej... De verkar snälla och trevliga och inte lika blyga som jag. Och sen i fredags så hade vi eng, matte och naturvetenkunskap. Och jaa finns inte så mkt att säga vissa är trevliga och sånt andra har jag inte pratat med.

Jobbat:
På åda i kiosken för att storasyster undra om jag ville. Så jag gjorde kaffe sålde bullar,mackor, godis. Ganska tråkigt men inte kallt för jag hade mkkt kläder. 

I torsdags gick jag till storasyster för att hjälpa hennes packa upp. Och uch så ont jag fick i benen av att knalla uppför backen! Men det var fint där hon bodde och sen kom mamma med mat. Pizza.

Idag vaknade jag 14.30... Hela familjen vakna då... Och sen har jag packat upp, och sen skulle jag springa ifrån bror och i svängen så åkte min fot under hans dörr för foten var blöt, det och nageltrång gör att man blöder mkt! Jäkla mkt. Och fy vad det gör ont kan jag lova...

Okej jag är fett arg och så så jag ska dra.  

RSS 2.0