F*N!!!!!!!!!!!!!

JAg har suttigt här i evigheter med att göra en header, och när jag väl är klar joo då går den inte att lada upp för det är "inte en bild", my a*s.
fan oxå jag gjorde den själv och den blev grym!!! Livet är sk*t!!!!!!!!!!!!!
Hej då, nu ska jag gå och sabba datan, ne inte så korkad är jag.

Dreams.

Eftersom jag är jag och jag vill inte glömma mina drömmar skriver jag de på bloggen! (såg ni hur mkt jag man kan använda i en mening)
Dröm 1. Börjar med att jag är i affären och köper damsugare och biskvier, dammsugarna är i ett mkt långt förpakning.
Ninni> nn    det är var ninni från huvud till mage och så här långt var paketet med damsugare ddddddddddddddd
            nnn                                                                                                                                                      ddddddddddddddd
              n
           nnnn
           nnnn
            nnn
Gämfört med mig så STORT. Sen ska jag och min syster åka tåg till kina, men vi hittar inte plötsligt ser vi vår perong 12.12.12. kliver av och där ser vi jätte stora hamstrar som springer i jätte stora hjul som springer för på hjulen finns en staty av en roddare som årorna rör sig när hjulen snurrar. sen sitter vi oss på elefatnter men min spricker för de var balonger. Sen går vi till en balkong och nedanför finns vatten och jultomtar. Men det är sälar i jultomtedräkter. Fast inte vanliga sälar utan manga/data sälar. Sen vakna jag!

Dröm 2. Vi sitter i bilen hela familjen och sen hittar vi kostymer så vi byter om och målar ossi ansiktet går ut och BOOM vi är på mammas jobb. Det visar sig vara halloween och de har tipspromenad så vi hamnar i lag, och sen skaffar man mynt för varje rätt man har. Så vi går in till fängelse hålan där det sitter folk och leker. och så vakna jag av att lillan väckte mig.

Det var drömmarna for now.                  

Skate-killar v.s. fotboll!!

Dagens viktiga fråga är såklart:
 Om du sitter och ska kolla på fotbolls match mellan kina och djurgården och det var tjejer som spela, men i parken bredvid som du har utsikt över kryllar det med skate-killar som gör trick, har bar över kropp mm VAD kollar du på då, fotbollen eller killarna??????
Svara gärna!!

JAg kollade mest på killarna om jag ska erkänna den var nog:
Killar 65%
Fotboll 45%
Heheh Ida och jag satt och var riktigt engagerade i detta ämne förrut när det inträffade oss.

Hattmode från förr i tiden!!!

Snodde bilder från mamma.. Och bry er INTE om minerna!!!!!!!

Jag hade lite problem med att setta fast den rosa saken..

JAg (till höger..) eh som jag sa bry er inte om minen.. hjälmen är bakochfram och skulle likna en keps..

Jag då i mitten...
Detta var endast för att vara kul!!!

Och nu: Sent inlägg!!

Hejsan och god kväll. Välkommen till Ninnis blogg.
idag tar vi upp saker som mig, mitt liv och jag.
Jag heter Ninni och är er värd.
     =D
Skämta lite där som ni ser. Eller inte...
Men nu eh jaa... jag såg Harry Potter och jag tyckte den var en av de bättre harry filmerna. Den var stund vis rolig så reckomenderas för er som inte sett den.
Gissa vad jag sitter och gör nu.
Jag röstar till teen choice awards. =)
Sen kommer jag med mer info så Jippi till det.
Ska sno bilder från mamma sen och fixa egna, så ni får längta till det. ;) 

Hejsan alla trevliga. =)

Jaha då var det ett tag sen jag blogga då. Iiiigggeeeennn... Så då ska vi se... Torsdags så möblerade vi om och då blev det vardagsrum=pysselrum. mammas sovrum=vardagsrum. Mitt rum=mammas sovrum. Pysseyrum=mitt rum. Fatta ni?
Och sen på fredag så slappa vi. lördag... Jag kommer inte ihåg, och inte söndagen heller...
Måndag=jobb. Tor=jobb och syster kom. =D Vi plockade smulltron, jordgubbar, blåbär, kursbär OCH kantareller!!! Jippi typ för kantareller är SÅÅ gott spc på macka, men då ska de va stekta;)

Idag så har jag skickat ni så jag ska få electron kort! =)  Jobbat.=/  Typ fått nageltrång på andra stor tån =,( jag vet ricktig tabbe där, jag borde ju lärt mig min läxa men nejjdå.  städat =p  och jag åt faktisk lasange idag! Jag brukar avsky lasange, om den inte är av den vegitariska varianten.. Men denna gång gick det ^^

I morgon ska jag titta på Harry Potter Och Halvblodsprinsen!! =O  Jag vet, tror den kommer va jätte bra. ^^ Jag har bara sätt alla filmer för jag orkar inte läsa alla de där tjocka böckerna.... Memen.

Eh jaa det var väll allt antar jag... Så jupp, byebye.

Onsdag=klassträff

Åker till klassträffen ändå efter att jag blivit omplåstrad, men väl framme så måste jag byta plåster och det visade sig att jag inte fått bort all smuts så kvinnan i kiosken hällde en mkt svidande vätska i såret 4 ggr!!! sen så roade vi oss pratade och sånt.. Sen så badade vi med kläderna på jag badade bara till magen madan de andra två doppa sig totalt vilket var ett stort misstag då den ena fick genomskinlig topp och den andres klänning blev genomskinlig nertill. Och om man då har svarta trosor så jaa ni förstår problemet..

Sen så jaa det tog slut fort så jag åkte hem till linda och va där en stund, hon visade mig skräckisar hon ville se och så red vi på hennes häst, eller ne vi red inte vi satt i en vagn men fy så mkt grus som skvätte på oss. Man kunde knappast hållla ögonen öppna och Linda var ju tvungen för att kunna styra men sen kom mamma och hämta mig.. =(

Moppe+Ninni=AJ??

ja i detta fall så är det sant... Bror och mamma lyssnade inte så jag blev sur och åkte iväg, drog på för mkt som bror gör och det var grus på vägen och jag bromsa med hand bromsen så ena stunden var det fan jag kommer trilla i nästa stund ställa sig upp och fan jag blöder från handen. Ringer bror och berättar samtidigt som jag får hälla bort blodet som sammlas i handen..
Sen måste jag flytta moppen och väskan utan att använda min vänsterhand den jag använder till allt! Och jag lyckas men då kommer en bil.
 Jävlar tänker man då, för de kommer ju stanna och fråga hur man mår, men puh det var storasysters kompis och gissa vad hon säger i telefonen? joo "okej men jag måste gå Ninni har trillat med moppen" sen hjälper hon mig sätta upp moppen på stödet och säger "du ser nästan lika smutsig som din syster när hon körde moppen första gången" 
sen kommer mamma och bror och de kör hem mig. Och är kommer bilder som hela vida världen vill se.;)
 och sen lite senare
Men iallafall så har jag blåmärken lite var stans på smalbenet, skrapsår och blåbärken på låret skrapsår på armen och på handen. men annars mår jag väll bra..
 

Onsdag= jobba

I onsdags så jobba jag som en galning, typ. Tjafsa med ida som senare blev sur och tjafsa med mamma som i sin tur tjafsa med mig. Jag vet bra cirkel.. Men det löste sig och de kom för att äta mat med oss, vi åkte och jag tog kycklingrulle. MMMMmmmmmm =) och så tog jag bröd+rohdiland-sås=himmelskt!!
Innan det så gick jag och bror till tandläkaren som han skulle dit, visade sig att vi kom dit en timme för tidigt. Men han säger till alla att de ändra tiden. så vi fick gå två ggr.
Sen får jag ett sms om att vi i klassen skulle ju ha klass träff vid klämmingen så jag skickar sms som en galning till folk så de ska komma dit medan jag jobbar. sen åker jag hem för att ta moppen...

Tisdag=Basket &konfa "fest"

I tisdags så var jag och kollade på em i basket, två matcher mellan gröna-gula och frankrike-röda... I den ena matchen vann några med 30 poängs skillnad.. Men det var kul =D
Sen var vi till min kusin som konfermerat sig och det var trelvigt där oxå och de hade jätte god tårta. =D
Det var jätte trevligt och så sen åkte vi hem.

Måndag= Åland.

Hejsansvejsan nu är jag här för att berätta om måndagen, dagen vi åkte till åland. =)
eh jaa vi gick typ upp vid 05.00-05.15. för vi skulle vara vid ferjan vid 09.30 och de var en låångt dit.. Och jag sov inget och blev lite hyper kom på ettt skämt: vad är det för skillnad mellan pizza och paj-pizza?? att man kan se innehållet.  det tyckte jag var super kul, men inte syskonenn som snabbt tröttnade på mig och varje gång jag sjöng thriller så slog de mig tre ggr. =( Sen åt vi hemma gjorda mackor, man fick välja mellan skagenröra eller tonfiskröra. Men jag råkade tappa skagen burken och spillde det i bilen och på mina byxor sen tappa jag min macka på mig.. Det gick inte så bra det..

Väl inne var det dags för brunch och OJ vad mkt det fanns att välja mellan!! mackor, spagetti och köttfärssås, muffins, fil, köttbullar och prinskorv, chokladmousse, äggröra, frukter, chokladrutor och mkt mer. Det var jätte jätte gott. =)

Och nu bilder!!
PÅ läkerol jag fick köpa och det syskonen köpte.
 
Och sen lite bilder på själva åland och dittan.



jaa det var nog alla bilder för tillfället, ska sno lite bilder från mamma när hon lagt upp dem på när jag hade roligt med forntida huvudbonader. ;)
Sen åkte vi hem och blabla blablabal bla.

Lördag=slappa söndag=vikinga festival &fotboll

Och då menar jag de dagar som var förra veckan. För i lördags slappa jag och syskon medan mamma var på scrappmara. Så jaa tiden flyger fram när man kollar på tv. Ena stunden var den 12 och nästa 19.. Men vad kan man göra åt det??

Jaa och sen var det intressanta söndagen.. Och den har jag spendreat på detta vis först var det vikingafestival som vi var till. Där fanns folk som spela musik (mamma köpte en skiva och innehållet gör mig sömnig ska jag erkänna... Inte för att det är meningen men jaa) och det fanns de sjukaste sakerna där som vad jag trodde var en krycka var igentligen något till en gammal man som inte orkade hålla sin petternicklas när han gjorde nr 1... om ni fatta... Och en lång påse med två små runt om.. Fatta vad jag mena???  jag tänkte: de bode konstruerat den annorlunda den ser ju ut som en petternicklas (igen)  tydligen var det inte konstrunations fel!!!! Den skulle vara så och var mänad att se ut så!!! Vet inte varför och vill inte heller veta.  Men iallafall så fanns det några spelmänn (inte de mamma köpte av) som hade investerat i 2 styckna saker och satte fast dem vid näsan och pannan och där de borde vara medan de spelade. Det pinsamma (förutom det) var att det var små barn som fanns där och kolla på dem med stora runda ögon!!!!!
Sen var det maträtterna en korv hette lill--sno*re och en stor hette tjock-sno*re!!!!!!

Men innan vi åkte så ville jag smaka ett äpple med kanel och socker riktigt gott. Men dumma lillesyster drägla ner den när jag erbjöd henne att smaka så hon skulle få den. Idiot!

Sen åkte vi och fikade. 2 olika gånger, ena i bilen och andra i ett hus berdvid en kyrka... kommer inte på vad det heter men där fotta jag en blomma som ni får se.
Sen var det fotboll djurgården mot ?? eh jaa det vet jag inte..
Men några bilder har jag faktiskt.
   De vann med 2-1 som ni nog redan vet. Men det var mäkta jobbigt där vi satt, solen=tårar, fjortisar som snacka sex, vikt och fotboll dålig kombo. Och sen idioter som spillde popcorn på våra platser så jag fick sitta på jackan och frysa, men annars var det en bra match och spännande. Så trots motgångar gillade jag det.

Hallelåja. Idag=BLogg dag. =)

Hejsan, jag vet 6 dagar utan att blogga jag är så hemsk... Ne de är jag inte, utan bara lite upptagen och av vad vill alla så slaviskt veta. Joo av att vara mig! Fantastiskt jag vet. såå ni vill ja uppdatering? jaa. Då ska ni få det, och i mängder.

Vi börjar där jag lämmnade er.. Och jag är så korkad att jag inte kommer ihåg det så vi får tjuvkolla på bloggen eller hur?
Så medan jag läser bloggen precis som ni gör så NJUT AV MUSIKEN som jag valt ut. =)
Så syns vi när jag uppladat hjärnan med all skräp jag älskar. =)

Okej BILDER

 Dålig biold på kära rara gulliga KURRIS ak Lejonhjärta! <3
Här kommer bilder på godisar och suddiga bilder på hur de skulle se ut. Bild nr 1=telefon.
=
Bild nr 2=grammofon.  
=

Sen har vi en bild på två klubbor min lillesyster snällt erbjöd mig.


Och nästa bild är på skorstenar som min mamma sa "visst ser de lustigt ut"

Och sen två bilder på fotbollen
 

Sååå lång tid..

..det tar för mig att uppdatera när jag jobbar oxå.
P.s. tydligen tittar två av syskonen på korv ätar tävling på tv. Den som vann var tydligen uppe i 68 korvar på tio minuter!!! =O
Men anledningen till min ur usla uppdatering är att jag har jobbat sovit och kollat på tv... Men i torsdag så spela jag fotboll, och ehh det gick, eh det ska vi inte ta upp. Plus att jag var jätte dryg mot mamma då oxå.. Så vi dissar torsadgen för att sikta mot bättre dagar.
Och igår GICK jag hela vägen till jobbet i värmen som tog död på mig. Åt mat med storasyster oxå, råkade spilla min dricka innan jag änns hunnit dicka nåt så det var bajs. 
Vi kolla på damfotboll oxå, djurgården mot några i rött som hette typ kr......... djurgården vannn med 4-0.

Och nu så vill jag sjunga att sommaren är varm. Och när det varmt så kommer exem tillbaka och då känner sig någon jag nämner inga namn som känner att hon vore 12 igen för hon kan inte sova för hon kliar sig. SANNINGEN SVIDER OCH KLIAR! ='(

 

RSS 2.0