Konfa

Ja´pp idag vakna man drog till kyrkan, repetion, klä på sig, och göra allt inför släkten. Och nu är jag konfermerad. (eller hur det nu stavas) Vi hade vår uppvisning och det gick helt okej. antar jag... Sen åkte jag hem och vi fikade och det var fett varmt, ca 30+. Och vi satt på alltan och hade jätte jobbigt.
  Jag fick ju oxå presenter och vill ta i ackt att tacka alla för de fina presenterna. =)
SEn ska jag hämta ida från ... med moppen.. så vi får se hur det går... =b

Hejsan igen...

Helt galet de sista tre dagarna asså..
   I fredag var det mkt bättre än i onsdags. "det" fanns som gjorde att jag kände mig typ på topp... Men först hade vi läs=sjöjungfrun. Musik="prov"  klassråd:Kanske tälta?? fr: fick vg  på hör np. =) trodde aldrig jag skulle få det.=D Lunch. So: fick veta att jag kan höja mig till vg på  historia... Och för att göra detta måste jag skriva en uppsats om Stalin, och den ska in på söndag.(buhu) Sen hade vi bild och jaa det var okej, jag arbetade, sa till några att hålla käften... Typ.. (men det kändes så skönt! För det var killarna i klassen och de lyssnade på mig och sa inga jobbiga kommentarer=D och så älskar jag att säga till folk)
  Åkte till kyrkan för repition... Sen när jag och bror kom hem fanns ingen mat så vi åkte för att äta pizza.
    MEn när vi åkte igenom "mitt punkten" så var massa från min skola där.. Sånna man inte vill träffa. Och gissa om de glodde som om de inte har bättre för sig. Och det sluta alldrig!! Det kom folk som man inte ville träffa hela tiden!! (av olika anledningar vill man inte träffa folk..)

Lör: städa. Kolla på moster som sprang stockholms maraton.. Mamma och jag missa när hon sprang förbi, men Ida och bror såg henne. Sen hem och städa och laga mat. Snittar och pastasallad.

 


Imorgon

kommer jag nog inte kunna blogga för att konfan ska ha ... "träna" på allt inför söndagen..
MEn om jag hinner så jävlar.. Kan bara säga en sak dock skolan var inte densamma idag... Det regna, filmen blev så sorglig, och jaaa "det" saknades. Som gör att man blir glad och skrattar... Så vi får bara hoppas på en bättre dag imorgon och be om att "det" finns där imorgon...

Idag.

Har det regnat sjukt mkt, haglat lite oxå.
Har haft sol, sen teater. Gnesta på liv och död. Den var bättre än förväntat och ganska rolig om jag måste erkänna...
när vi gick upp till skolan igen börja det regna något fruktasnvärt, och alla tjejer=fjortisar skrek "mitt hår!! IIiiii!" och sprang in, skit kul faktiskt...
Lunch, veg-dag. (men det fanns kyckling i...
Film... Jag kan säga så här om inte S... kollat på mig sekunderna innan han blev skjuten hade jag bölat som en liten unge. Men nu gjorde hon det och jag fick bara tårar i ögonen... Fast det var andra som grät.. Men under hela ma var jag skit deprimerad. hatar det slutet. menmen vad kan man göra liksom.. Efter ma hade vi sv, och jaa... Inget mer man kan tillägga.
Kom hem, kolla på tv, städa köket, storasyster kom på besök HON fick se min klänning. Tyckte den var fin. ;)
Sen kom mamma med lunch pizza. (undra om jag åt pizza igår eller förrigår oxå..) Och nu är jag här och bloggar..

Balklänning...

Juste balklänningen är nu inköpt... Och det enda jag tänker säga är lila siden... Sug på den ni. Juste ni får inte reda fören efter balen den 10. Moahahaha, så elak är jag! Iallafall så handlade vi den igår, och det var rea på rea så den kosta 750, vilket jag inte tycker är så farligt för en balklänning.
Men igår då..
Vi hade hål från solen och slöjden så jag jobbade med min sv uppsats... Sen sv med en till klass. ca 60 elever... 1 lärare.. Ni fattar problemet..
Lunch. Och sen film american history x. Så bra så sorglig. Iallafall så såg vi inte klart den fören idag och på matten avslöjade F..... att den jätte snygga "Danny" dör. =,( Fatta hur ledsen jag blev när jag fick reda på det. Men en bild på han ska ni iallafall få.  eller två...  
Men den filmen är gnska gammal och jaa ni fattar.
Efter filmen var det ma. Sen slutade vi och jag Ida och hennes kompis åkte för att handla klänningen.

Glömde skriva...

Att jag åt pizza idag. mums=)
OCh nu måste jag gå för the mentalist börjar.=) Och alla vet att jag är serie fanaten! Men det skiter vi i eller?

Här kommer fotton.

 Ockra som sitter i hyllan.
 Kurris som sitter i en korg.
 Morot som går.
   
Blommor.

Ser ni de röda/rosa kottarna?=)
  
Bilder jag ritade till Cj

Bild Cj ritade. Inte till mig...

Jag rita på Cj:s arm... Ser ni?? Det var dåliga pennor...
 Här gick vi... I öde marken.
 Här står vår bil... I ödemarken... 

TODAY

Blev det gå upp tidigt för Ida fick sov morgon till typ 11. Och mamma hade redan åkt så jag fick gå till bussen själv. Och sen så sminkade man sig aldrig.

BOrde få en elåch för att jag inte hade något smink idag. Första ggn. Så medalj näst.

Sen rättade jag uppsats. Hade NP. No, kemi labb. Gick okej... Råka glömma vilken pippett som var vilken så jag fick ta nya... HAde sen eng. Vi hade acossicationstävling. OCh JAG VANN på nail polish.... jag sa klaws. hon sa nails. OCh så jag... Första ggn jag vunnit, nåt på hundra år typ... Sen matte, jag skrev en lapp om vad Cj gjorde på lektionen. "Dansar men den apa, som rymmit från fängles. alltså Cj inte apa. Cj sjunger ååå amanda va Jimmy Janson. Cj vill skriva fredsavtal med B* med det ville inte han för amanda hade varit otrogen med en penna som varit otrogen med en apa..." OCh sen så jobbade jag matte oxå.  PPSSTTT jag fick VG på mittt sv np. På lyssnar grejen VG+. prat VG- (han sa att det inte var min starka sida...) och sen tyckte de andra lärarna att min uppsats var G+ eller VG-. Han tyckte Vg. Men jag fick VG- på den. MEn på hela sammanlagt VG!!!
LUnch: gör din egen sallad.  Var faktiskt gott. Med kyckling.
Franska. Kolla på Extra och sen hör övning. Sjöng vi.
Sol.

Jaha, då suger man ju...

Fan internett funka inte igår så då tänker jag nu jäklar ska jag blogga från mobilen. Och det gör jag, slösar tillochmed ca 10 kr på köpet och för vad?? de kom ju inte äns upp på bloggen!

Men iallafall så i söndags åkte vi till mormor och fick träffa Isabel.  Jag fick till och med hålla i henne. Fast då sov hon...
Sen åkte vi och kolla på fron grejer.... Mammas idé. Först går vi en runda och det blev fett varmt, och man fick gå om vägar och bara kolla på stenar uppsatta i ringar.
   Sen tycker mamma att de skulle vara en bra om vi åkte till ett annat ställe. Och där skulle de dansa, så då var man tvungen att stanna. Och då börja det regna. Och man fick ha Ida i knät, och hon hade paraplyet och hade över sig själv. Så där satt man dyngsur och skakade av tyngden eftersom hoon satt där i ca 30 min.  
Sen blev det McCd big mac+ !!! Och sen lämnade vi bror och åkte hem. Och min bror svek mig! Ni kommer ihåg min smarta plan om att mamma skulle glömma. tror ni inte han påminner henne!!

Igår. Måndag. Asså detta låter lite konstigt men jag kommer inte ihåg... Jo nu jä*lar  kom jag på det. Hade läs. Fick vara i Bsr för min lärare var borta. Dans=vals. Jag fick dansa med en tjej och sen blev allt konstigt, för man skulle gå till den sjunde närmast men när man kommit till 3 sa han VÄND HÅLL. och sen var jag tvungen att lämna pengarna till balen eftersom mamma blev på mind. Järn spikar oxå. efter det var det no... och sen SLUTADE VI KL 12.35!! så jag och Cj gick ner till mamma, men hon var inte där så vi glassade oss i solen. Sen gick Cj till vårdcentralen och jag började arbeta... Stapla böcker. Sen åkte jag hem.
   Sen städade jag och vi åt grillat. mmmmm. =)

mÖblerat om.

Det är vad jag gjort. JAg  hjälpte Ida med att ta ut garderoben och ersätta den med en annan. Jag har ätit lunch oxå. rester... inte vad jag hade hoppats på...
.... Ida gav mig en cd spelare, cd ställ och en spegel som hon inte hade plats med. JAG FÅR SKAER AV MIN LILLESYRRA det brukar ju vara tvärt om. =/

Gissa vad jag har gjort? =)

Ni kommer aldrig lyckas så jag berättar direkt. Jag har "rättat" min sv uppsats! Ni hrde rätt. Alla ska ju bidra med en uppsats som blir ett häfte med klassens texter som man får. Och de texterna måste vara färdig rättade. Och jaa. jag har kommit en bit iallafall.

MEn någon som vet NÄR de senast måste vara inlämmnäde???? 

HJÄLP!!

Nyss ringde mamma och sa at några skulle komma med möbler. Och att JAG av alla skulle städa ute på verandan, lite så där asså. Så det är ju det man gör. Sen kom jag på att de kanske knackar på för att säga att de lämnat av grejerna. Så jag springer till mtt rum slänger på mig ett par byxor och en tröja. (hade ju pyjamas, och den består av en förstor tröja, så ni fattar varför jag klädde på mig...)
Sen så kommer de och jag får panik... Står och kollar och täncker
Ska man gå och hjälpa dem?
Villl de ha kaffe när de e klara?
KOmmer de upp??
VArför var de tvungna att komma nu????
Som tur va mäsker jag att de åker iväg så jag kan sätta på presseningen på möblerna.

God afton damer och herrar.

Idag vaknade man av att mamma  gick runt i huset och tände lampor, åt mat. Ja ni fattar. Och eftersom jag åkte moppe i pissvädret igår är jag fett förskyld. Har nyst ca 100 ggr. (eller inte). Drack lite te, meed mint smak. <3 Älskar mintsmak, men den är slut nu. ='(
Har iallafalll kollat på tv. Det är det ända jag orkat... Ska strax äta frukost. Men vill inte, vill att mamma ska ringa och fråga om jag vill ha pizza... =) Men det kommer hon inte för, jag citterar "Jag ska bara hämta Ida i stjärnhov, sen kommer jag hem. OKej?" Så ni fattar ingen pizza idag inte...
Men på tal om mat jag åt chips igår... Så mkt för nyttiga Ninni det.. Men jag åt MAJS &  TOMAT!!! Det morde jag få medalj för!

Vad mer kan jag säga... Mamma har jobbbat. Ida sov hos en kompis. Bror sov hos en kompis... OCh så blev jag här med förskylning.

Bara en fråga... Så här under ledigheten brukar jag ha svårt för dagar, så det är väll lördag?? Eller fredag?? Men jag har för mig att det var fredag igår, om jag inte glömt en dag... =/

VAd mer... Jo jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Men igår ville mamma ut och leta klänning. Men jag "råkade" ignorera frågan så vi åkte aldrig... Sen så ska vi lämna in 100kr imorgon m man ska gå. Ifal man gör så mamma glömmer ge mig så... Moahahahahahahah!! =D Min plan är full ändad. Moahahahahahaha!!=D 

Bilder från i onsdags

    
Detta är bilder från rugby matchen.


Ser ni regnbågen?!

 Sudden.
 Foppa.

Buhu

Tydligen så hade de inte uppdaterat alla springande så jag var inte äns bästa tjej... Det var någon annan. =,( Men jajaj.
Men det jag igentligen tänkte säga var att i onsdags fick vi skit skön dag. Ingen trä. lek på både sv & ma. I matten skullle de vara tre i varje lag och man skulle lösa olika uppgifter. Min grupp vart klara först men vi hade ett fel. som JAG faktiskt lyckades lösa... Den var nog så lätt att ändas jag kunde det... Men alla blev typ jätte sura och ville sudda. Men då körde vi hänga gubbbe....

NYTTIGA NINNI!!

japp ni hörde rätt för nu ska jag gå och laga köttfärssås m spagetti. OCh JA de är nyttigt... För mig iallafall... =)
Måste gå och vara nyttig nu. ps. mamma är mkt elak för hon TVINNGAR, jag upprepar TVINNGER mig gå på balen. JAg har bara två alternativ...
1 jag går, i mjukis kläder. BARA.
2 Får klänning. Och ett eget konto kort...
Vilket tror ni jag väljer?!?! Juste nr1. Ne skämta bara lite... typ... men ja det gjorde jag. ;9) 

HAr ni hört?

 Min nyttiga diet.... Låter som summer 09 inte kommer vara till Ninni's fördel... Men nu ska jag beräätta något chockernade MAMMA KÖPTE LÄSK IGÅR!!! Iiiii!!!! Jippi!! OCh det var Fanta exotisk!!! <3
Det är alltså min diet. McCd. Läsk. Godis. kinam.
Fy Fan vad jag är bäst! ;)
HAr ni haft en trevlig dag?

Jaha... Har varit mkt upptagen...

Okej vart lämnade jag er...  Onsdag... Ja sista skol dagen för denna vecka!! Efter skolan så kom mamma och Ida för att hämta mig, vi skulle hämta hem brir min och kolla på bugby. Ni vet damerna.. Sv... Vm...Typ. Vi kollade och jag har bilder som jag sen ska  läga upp om det. Men nu till grejen. Ibland ställde sig de bakom varandra, sträckte mellan bena och tog tag i bylinningen!!!! Fatta vad obekvämt.=O
Sen fick vi godis. MKt gott.... OO juste.... Ida och jag satt i bilen när Fairytale går igång vid rugbyplanen. Sen kommer två killar och de bokstavligt skriver ut orde. Ida får fnatt och börjar asgarva. De kollar bak och tysnar. Ida skrattar högre.. Vist är HON pinsam!?!?=o
Och mamma var snäll nog att köpa Big McC. Vi fick oxå en extra Big av någon anldning så den delade Ida och jag på.=) 
 Igår Så vart det kyrk övning. Vi blev fottade. Mitt vart jätte fult. Och i vår pjäs kommer vi ha med följande ämnen Droger, Stjäla, Gud, Nedskräpning, Psykiskt sjuka, Sexualitet.... JA det var nog alla.... Vi fick taco's till lunch.
   Idag: har jag jobbat på bibblan. Ställde upp böcker och sånt. Sen åt vi kina... Typ wok, kyckling med chashwenötter..
Sen fick jag åka moppe hem i regnet.=,(

Gissa vad som kommer idag?

Ända serien jag faktiskt är adiccted too. THE MENTALIST: Jupp that's right. Iallafall så kl21 kommer jag sitta som fast klistrad vid tv.n.  Vet inte varför men jag sitter och suger på en... vet inte vad den heter så bild medföljer.  Iallafall skmakar den metal oc äkligt. Vet inte varför jag har denna i munnen, jag är väll så hungrig att jag äter vad som hälst. oCh jag vet att den är farlig, jag skulle kunna kvävas, skrapa upp mina organ, m.m. så därför biter ag på den... Men nu är klockan 17.05. en lämplig tid att börja laga lunch på?
 

Bilderna, jag pratade om.

okej den första är en smiley som jag brukar rita mellan tummen och pekfingert.
Nästa är tre ord jag skriver ganska ofta, i blocket eller på in arm..   Det står Mjaow. Rock och Sweet.
SEn kommer en bild på vad jag tycker folk borde göra mer, LE. (hjärtana vara bara där på skoj) 
Detta händer om man går:
 Till bussen.
TIll mossen.
Orientering.
Tillbaka till skolan.
Hem igen.
 
DEnna bild är på "min" tröja, eller jag hade på mig den. Någon som känner igen den? bara väldigt få med bra minne kan göra det. 

NEEEJJJJ!!!

Fatta jag DÖR klockan är BARA 16.27!!!!! Jag som trodde det var navy cis strax. =( Fan vad ska man göra nu då?! Skulle kunna göra bildläxan men då måste jag gå ut och rita ett hus... Och vädret är så dåligt just nu... Men jag ska strax fixa med bilder så kolla in igen om ca... 10 borde räcka.

Försöker övertala...

Ida om att vi ska gå och laga mat, ni vet så där fint. Med gurka,tomat, köttbullar, mackaroner och majs. Ninni <3Majs. Men Ida säger bara "noot, jag har ätit kinamat", jävla skit unge. Jag fick två brända och råa korvar, och ingen frukost och hon får KINAMAT! ne nu jävlar ska jag gå och spöa upp skit ungen! Fan jag är skit hungrig, och det leder till att man blir grinig. Ända (nästan) anledningen att jag ska gå och spöaupp henne.
Dessutom måste vi börja nu för vid 20  är det tv som gäller. Hur mkt är klockan igentligen... Fick ju sluta tidigare 12.20. Men den  är väll runt sex antar jag... 
P.s. Mitt 200 inlägg!

FRÅGA!

Eftersom ni... Ja inte kommenterar får jag väll... Eh inte tvinga er, men ställa en fråg som jag hoppas ni svarar på.

NÄr/vilken tid brukar ni var inne på datan?
I gång per dag? Vecka? Månad? halvår?
På jobet? I skolan? hemma?

Bara så att ni vet..

Så kommer jag inte lägga upp mer biolder om min kära men missbildade tå... TYdligen gillade inte släkten det...


Men Nu till något helt annat... Så fort jag har gätt mamma min atuograft kan jag börja joobba hoss henne.=)
Vilket innebär pengar pengarr PENGAR!!! =) MOAHAHAHAHAHAH!!!

INfo: imorgon Sandra (i klassen) Fyller 16! LInda dissar oss! Skola!
TOr:kyrkoövning, inför .... då jag konförmeras.
Fre:samma.

Hej igen...

Igår var det dans i skolaan, men jag var inte med. Det var skit roligt att se killarna hålla takten -inte för att de gjorde det men ändå- det var skojigt.
Sen åkte jag och Linda till söder för att jag skulle handla present till Sandra som fyller 16 imorgon!! OCh Linda som behövde handla till sin londonresa (som oxå sker imorgon). Iallafall handlade jag 3 grejer till Sandra... OCh till mig blev det en fundation, och diadem -kostade BARA 5kr- och två pack med tre par örhängen -ett pack kostade 5kr-.
Till mat åt jag (hela otroliga) Big Mac, 2 Mcflurry maräng swiss... (kan säga att jag inte åt mest..)
OCH IGÅR FICK MIN MOSTER EN FLICKA, HON SKA HETA ISABEL!!! (p.S. Klaga inte på stavningen, mamma skrev så oxå i hennes blogg..

Idag: orienterings dag.
Vissa fick gå vilket jag + sa gjorde.
Korv....
5-Kamp. Killarna fuska på allt. Men det var riktigt roligt. Det var oxå en sak vi vann utan att fusk springa/hoppa med bandyklubba mellan bena... Jag var med (that's why we won)
Medans jag gjorde deta var iDa och mamma på sjukhuset om idas prover, sen fick de hälsa på Isabel.. OCh inte jag=(
MEn Jag Kom femma av alla som gick/sprang den korta origenteringen, och FÖRSTA tjej.

Ninni Varnar..

Att imorgon kommer jag lägga ut bilder på hur min tå har utväcklats... Så ifall ni ar über skänsliga så ska ni nog akta er men de bilderna kommer vara längst ner på inlägget... Har ju andra bilder som oxå ska upp, och de kanske ni vill se`??
Men ville bara varna lite gran..

Dag 3=idag

Eh gick upp ännu tidigare. Teater. Kyrka. Lek. (sen kom jag på en sak varje gång Amanda hörde ordet konfimand skulle kom göra "kanin-fingrar" på sig själv, jag=kyrka= klappa i händerna.vissa fick säga kvack eller fick klia sig i rumpan, lipa, peta sig på näsan m.m.

Åkte hem fikade vid nynäs slott=herrgård. Tog biskvi... Mamma tog en päronbiskvi som var mkt god.
Vänta på att lillan skulle sluta. Klipte delar av gräsmattan... Men vi är inte klara med det.

Nu ska jag berätta något som ingen vet. MIna kinder kliar som  f*n Och mitt öra är konstigt..=(

DAG 2!

Va´kna fett tidigt och så gick vi till furkost. Jobba med teatern. Sen hade vi (mkt senare) fem kamp. Det lag som jag var med i rockade och ägde ut allt och alla... ne inte men typ. Sen blev det grilla.skriva possitiva saker om personen på dens lapp som satt på ryggen. massage. leta efter nyckel. och mörker burken.

Jag sög på det. Blev hittad först. 
Sen när jag skulle göra så trodde jag att det stod någon bakom trädet=burken så jag gick runt och sa "jag vet att någon är här. Varför jävlas den?  jag SER dens skugga"... Det var tydligen min skugga.... För det blev dubbel skugga så jag jagade mig själv... 
Nästa gång stod någon bakom trädet men inte märkte jag det inte. Så jag blev haan igen.
 Nästa gång tyckte jag att jag hörde något bakom trädet så jag gjorde samma tabbe igen och gick runt trädet.


Jaha så va man hemma igen...

Jag glömde skriva att jag inte skulle vara hemmma fre/lör så ledsen att -ni som kollade- kolla i onödan.

Så då blir det uppdatering.
Fredag, hade packat den astunga väskan. Sen kom jag på att jag glömt den gulalappen hemma. Så när vi slutade kl1 (hade ingen bild) åkte Linda & jag hem till mig. Vi stanna i ca 15 minuter. Så tog vi två bussen tillbaka.
  Sen hämtade jag min väska (som fortfarande var astung) gick och handla läsk och godis. Väskan blev då ännu tyngre. =o  Sen vänta jag på bussen. OCh nu ska ni få höra en sak SJ & SL är inte samma sak så man kan inte använda tågremsa... Vilket jag tänkt göra så jag får panik när jag fattar att pengarna jag handlat godis för var till bussresan...
  Men jag hade tillräckligt.

Nu till bussresan. Bussfachören (så brukar jag säga, till allas förtvivlan) tog POST!! Han gick ut och tog post som skulle skickas ett x antal ggr gjorde han det oxå! 
Sen så skulle jag byta buss som kom in 17.13. och min buss kom in 17.12. Fatta om jag satt hela tiden och tänkte KÖR BUSEN KÖR!! Det funka inte...

SEn kom vi fram och Amanda och alla som satt i ..... bil åkte fel och blev försenade. Hihi.
Sen åt vi lunch och började jobba med vår teater.


ÄLG!!! ÄLG!!

För andra ggn sen jag skaffade denna blogg har jag sätt en älg på nära håll. Denna stod precis vid vägen och åt.
Jag och en annan stannade rädda för att fortsätta fram då den stannade upp och stirra på oss.
Den stod ca 15-18 m ifrån och då hade vi backat...
Men då viste någon som bor där att vi brukar komma så han skrämde bort älgen så vi kunde gå. Mkt snälllt. För annars hade vi backat och väntat tills en bil skrämt bort den...

Idrottsdag!

Jupp det är vad jag hade idag, men jag var ju då inte med. ;)
Jag skulle promenerat men istället fick jag sitta på bänken och frysa ihjäl medans de spelade fotboll...
De hade blandat 7,8 och 9. Så jag hejade inte på någon... (det är vad jag säger det=) men.... Vi säger det, jag hejade inte på någon...) 
Sen var det match mellan 9 A (min klass, jippi!) Och 9B (de hejar vi inte på) men vi förlorade pga ett självmål från målvaktens sida... Sen mötte vi 8 A Och jag TROR det blev 1-1. Men jag gick när dommaren blåst av fast alla fortsatte spela.
Lunchen då da, var kycklingsoppa, och jag och Amanda blandade med mackaroner. Smaskens!
Sen var det staffet. Och så här såg banan ut.
Två tiningar, ska leka inte nudda mark, fram till nästa. när alla sex i "laget" sprungit förjar nästa "lag" från klassen med:
Springa på "klossar" med snören på, runda och tillbaka. Nästa "lag"
Ska springa med en sked i handen på skeden ska en potatis ligga.
Sista banan var... Fyll mugg. Ta muggen halvägs. häll innehållet till den andres mugg. den andre springer och fyller flask. så gör man till flaskan är full.
   OCH VI VANN! 
9B skulle vunnit om hela klassen ställt sig där men visa satt på bänkarna för de var inte med.. Men de tillhör klassen... OCh vi fatta det. SÅ VI VANN!!! <3 9A!!  
   Sen sluta vi 13.20. OCh då var man tvungen att gå uppför dödsbacken.
Och tackvare det missa jag bussen och fick vänta ca en timme.=(


Saker som någon sa...
Ninni: ban borde kunna åka buss till star... eller stället.
Amanda: hahah du mena stjärnholm. Haha du e så gullig.

Amanda: vi pattade en person.
Ninni:och jag tappar snart min värdighet..
Amanda:Varför?
Ninni:För jag tänker lägga mig ner och spela död.

(Vi var i dödsbacken, och jag ville bara vila...)

Någon utom mig som tråkar ihjäl.......

Ne trodde inte de häller. Men Ida är hemma så jag gör det inte själv....
Men ack så tråkigt jag har.
Blodpudding med stuvade oliver bakade med smulpajsdeg med chokladströssel på.... Och när ni läser de ska ni tänka det som om ni sjunger operha fast i huvudet,då da. Det ska gå rikigt långsamt för då OCH ÄNDAST DÅ har budskapet gått fram.

Motrot sitter hos mig.
Och inte mortot, som i en morot, utan som kapten morot, som i katten, som sitter på mitt knä.. 

FLUGOR ÅÅ FLUGOR...

Vet inte varför jag tänkte så menmen.. JAG HAR FÖRBASKAT TRÅK

Vill ni veta vad jag vet??

Jo det är att jag INTE kan vara med på promenaden som är ca 5km, eller origenteringen, eller fotbollen. (och fotboll skulle varit det roligaste).
TAckvare min tå slipper jag detta för jag får inte gå för mkt. HElst ska jag ligga stilla och ha foten högt så mindre blod kommer. Och ettt NEJNEJ är högklackade på man nästan har hela tyngden vid tårna.

BARA  så att ni viste detta...

Ful tå, jag vet...

Okej under träslöjden idag märkte jag att blodet börja rinna igenom så Linda och jag gick för att fixa det....
 VILL NI SE RESULTATET??
Får ni ändå! ;)
 
Och sjuksköterskan sa att det var bäst om man hade sandaler så därav skorna. (Och nu tänker du kära store syster DET ÄR MINA SKOR!! Och ja det är det men jag tog dem ändå, för jag hitta inga andra).

Sen när jag kom hem fixade jag så det blev bättre. Resultatet frågar ni?!
Jo detta blev resultatet.
  

Tjenamors alla!!

Idag är det officiellt!
Det är Onsdag! HURRA!
NE jag skämta...

LÄs:ee. Läste inte och MAMMA DU SKA FYLLA I EN BLANKETTT SOM JAG SKA HA TILL SKOLAN IMORGON..
Slöjd: Vi hade vaktmästaren som vikarie, man fick inte så mkt gjort kan jag säga... Men killarna var konstiga... Kolla på en och flina om man kolla klockan på mobilen... Och nu jag vet varför de var konstiga, de är killar och ligger i deras natur. Och fick kommentarer om min tå...
Sv:... Fick tillbbaka två prov. Fick g på ena, det andra vet jag inte.
LUNCH:tog mackaroner med ketchup.=)
Lunch rasten.Fick komentarer om tån.. Och någon sa till ens kompis "kolla in den tjejens tå" Då drog jag så snabbt jag kunde så han inte skulle se och börja skratta...
No:jobba med blodet o hjärtat.
MA. Fick reda på att jag fått starkt g i ma. 30 g poäng och 8 vg.


Bara liten sak att nämna (kan ha nämt det innan)... För ett tag sedan. Ganska länge sedan... När vi var på mccdonalds. Så skulle vi välja mellan leksakerna hello kitty eller FYLLD MAMMUT!!
Ida svarar då hello kitty... Medans jag tänker :
Hello kitty?!?!? IDA du kan få en FYLLD MAMMUT! FYLLD MAMMUT!!
undra om den är äkta... ÅÅ jag som trodde de var ut döda... Undrar vad de e fyllda med. GODIS! tänk om de inhåller GOdis.

Säger jag till ida: varför tog du inte den fyllda mammuten??
IDa: vilken mammut?
Ninni:den man kunde ta istället för hello kitty.
Ida: det var spindelmannen.
SPINDELMANNEN!! jag blev så ledsen när jag hörde detta....
  

Varnar de som INTE gillar blod...

  

Bilder från fre

          

SÅååååå ledsen.

I lördags & söndags hade jag inget att skriva så då gjorde jag inte det.
Mån: kunde jag inte för datan cpa...
Tis: nu är jag här.

OKej Måndag:
Hade matkursen för sista gången, fick smaka pannacotta. Vanilj smak OCH jag måste säga att jag ÄLSKAR PANNACOTTA! (hade inte smakat det tidigare..)
Och jag gick till sjuksaken med mitt nagel trång... Mer info nedan.

Idag:
   Np-no-kemi. JAG SÖG!! Det var det konstigaste np jag gjort. OCh 9?? fatta nada...
Men jag skrev dock "gas-elds-mackapären vid namn brännare" Och "det värast är om jag sätter eld på skolan, men ta det lungt jag ska försöka att INTE snubbla... Blir ni rädda nu?! =)" Och "att jag läser fel på tempen, för att förhindra LÄSER JAG INTE FEL PÅ TEMPEN!"
   Ma:fick göra vissa kontiga uppgifter.
    Lunch:veg lasange. Mkt delicius...
  Farnska-NP!! Jag fatta nada. Alvarlig typ bla bla bla bllalalab familj  blabl blbalbal lablab jean blablabalabla. Så såg det ut!!
Sol i ca en kvart.

DÖDENS STUND!!
JAg skulle ta bedövning. Men jag kasta mig överalt och vifta bort. Men då skulle läkaren hämta en sjukskäterska som skulle hålla mig borta, så då gav jag upp.
Bedövningarna tog livet av mig. Fick 3 injektioner.
Sen DROG HAN BORT HELA NAGELN:
Och sen när jag skulle gå fick jag en såndär blå plastpåse på foten för jaf fick inte på mg skon.

Och jag varnar känsliga tittare att jag kommer visa bilder på skräcken. Men innan så blir det på glassar. 

IDAG

Gick jag upp tidigare än klasskamraterna. För de skulle inte hämta syrran för att köra till linköping och åka på götal kanal. Med slussar. Men det var mkt trevligt, fast mkt mkt dyrt. Båt resan tog en 3.5 timmar. Och sen hamna vi i öde town. Och alla som var där kolla in min stora syster... HEHE. Nu nämde jag det p min blogg, gissa om hon blir arg...
  Sen åkte vi buss tillbaka till bilen och sen åkte vi för att handla böcker till mammas jobb. Men jag fick två av mamma eftersom vi redan var i affären.
    Till söderköping för att äta glass. Jag tog  "Glass à la marengo" ttyp. Mkt god som typ marängsvish.

Detta är en lista på vad jag ätit idag: (bara för att jag har tråkigt)
KnäckeMacka med ost o skinka.
Macka med ost o skinka. (igen)
Punchrulle (a.k.a. dammsugare)
Mandelpaj.
Big mac. Och några pommes...
Glass.

Detta gör en fett mätt och sömnig...

ÅÅÅåå KOm på en pinsam sak. Mamma stod och betala busschafören och jag står och håller i ett räke, byter grepp om räcket.... Räcket försvoinnner. INGET RÄCKE. NÅGONS FOT!!!!! 

Tor:

Hade ma C. np.
Id:fotboll. MAn fick välja mellan fotboll eller rugby... Typ det första jag gjorde var att gå i när kamp mot en kille med muskler och sånt så jag trillar på ryggen OCH han stampade på mitt nagel trång. =,( Men han fråga hur det gick så no hard fellings, typ.
Sen ska jag vara målvakt. JIPPI. Not, sög släppte in typ 10 mål om inte mer rädda 2. Och varje gång jag sköt ut bollen använde jag foten med nageltrånget så messed up.
Lunch: TACO BUFFÉ det var jätte gott men jag tog bara en för jag var inte så sugen.
Sv: lärde oss om argument och sånt..
Ma: jag jobbade med trianglar och prata med Jennifer. Vad alla andra gjorde har jag ingen aning om...
Rfsl kom på sista lektionen och pratade om säkrare sex, ni skulle sätt hur mkt killarna pratade när man skulle säga allt som kom upp när man tänkte på ordet sex...
Men sen blev de tystare..
Men sen åkte jag med moppen och hämtade min bror som ville komma hem. Han körde som en galning vingla över vägen. Jag skrek. Han skrattaSen kolla vi lite på Sweeny todd. Så han lekte det och låtsades skära av min hals... miffo. Men han hade skit kul med att irretera mig.

Så ledsen.

Att jag inte bloggat men i onsdags så trillade Ida över alla datan sladdar och vi fick det sen inte att funka, jag hade mkt panik över detta OCH för er som bryr er så gjorde hon sig inte så illa...

Men Onsdag:
sovmorgon till 10.10
Gick upp 6.20
Klädde på mig 7.30
Kom på att det var en timme för tidigt kl 8.30
Sen när jag kom till skolan skulle jag handlla macka och smakis... Som blev MACKIS det nya inneordet tycker jag.=)
Svenska... Fick göra prov på vad som gjort svenska språket till vad det är...
1000 kyrkan. latin
1300 hansans män lågtyska
1500 högtyska bibeln överstätts till sv från ty
1700 franska hovet ville bli frankyskor
1900 engelska/amerikanskan tv & radio.
Lunch:....... kommer inte ihåg.
No: vatten
MA: b2. Tyckte det gick superlätt så jag sög antagligen...
KOm hem 

Pissväder

Nu är det pissväder defenetivt. regn blandat med lite hagel och så tror jag att jag hörde åskan nyss. Men någon som vill göra mig sällskap?? Det får ni inte! Jag tycker om när det regnar och åskar och blixtrar så himmlen lyser upp. Så vackert!=)

Nehe nu slutade det bara för jag sa så...

HÅL!

Bara så att alla vet har vi hål från träslöjden!
SÅ vi lyckosamma börjar 10,10...JIPPI!

Har jag rosa ögon?!

Eller typ gröna läppar?? för något fel var det ju på mig idag.
Märkte at 5 killar vid olika tillfällen kolla och de är sånna som aldrig äns skulle lägga märket tlil mig tidigare. Typ vid cafeterian eller på bussen, när man ska gå till lunchen, står och väntar vid bussen, är på solen.
Så alvarligt. Var det något fel hade jag utväcklat en tredje näsborre?? eller typ ett till ben?
JAg fattar så klart att de inte gillar mig så jag undrar ju lite varför... HAr jag en tredje näsborre eller rosa ögon??

Haft Np

Ja det var så dagen började med Np i ma. C delen. Ska göra B2 imorgon... Uch.

Men jag ljög förr för det började med en DRÖM!  Juste en MARDRÖM!!
Jag tästade minst hundra balklänningar och Hittade en som var FIN PÅ MIG! Men sen kom en snubbe och Ville tacka mig för at jag räddade hans liv så han ville köpa skor till miig, men det fanns bara rosa... Och sen tappa jag bort han.

Sen var det då  Np, gick ganska bra men man vet ju aldrig...

Sen var det Eng fick veta att jag på Np fått VG+. Vilket är helt ok... Men sen börja vi med en uppsats om YOU HAVE TO LEAVE EARTH... Jag skriver om lila kossor, 3 huvade 8ögda fiskar och myror.xD

Sen var det matte, men vi spelade yatzy. jag fick YATZY x2!! Så jag är ju bäst, men jag fick sätta på femmorna 25 alltså.

Lunch falukorv i ugn med potatis.... Det talar för sig själv. Men det var god sallad, tomat morötter gurka...

HRL! Alltså hjärt & lugn räddning. Man fick trycka jätte hårt på dockan för att den skulle klicka... Och fatta att man ska trycka ner bröstkorgen 4-5 cm. Vilket kan göra att REVBENEN GÅR AV!!! 

Franska: Vi hoppade över några kappitel så från 13 till17 som vi är på nu.

Sol: skulle haft prov men läraren hade prov med 9 b, så jag tror jag  kommer få göra det senare.

Här kommer..

Tre bilder som jag själv anser jätte fina!!
 4 afficher  på JB och sen ska jag sätta upp två till.=D
 JAg är såååå fin. Ne men skulle bara visa att jag fick två klubbor av Ida, och en läsk , och en hamburger...
 En bit av hem vägen....

Goderafton!

Jaha... Igår då så lämnade jag brodern tillbaka... Eller han fick komma hem till sig.... I västerås....

Och idag började skolan igen... Efter ett fyra dagars lov....
Men iallafall så skrattade vissa ut mig för mina glasögonen har gått sönder! Nämnar inga namn.
Och då undrar ni hur dagen sett ut??
Läs: inte så mkt att läsa direkt, läraren babblar alltid som vanligt.
Id: Trodde först att vi skulle ha ute gympa men det blev basket och hänga i ringarna... JAg sög på ringarna men lyckades göra en volt. =)
So: Håller på om andra världskriget.
Lunch: Hamburgare... Vi fick FAKTISKT sallad, tomat, och jätte smala gurkskivor till. Kallar jag för förbättring!
No: Men AHA det var inte no! Det var ma.... Eftersom det är np imorgon.


VI ska oxå Ha hjärt och lung räddning imorgon asså.

Idag så blir det matlagningskurs, pastarätter.

Och nu måste jag dra för ida har börjat städa mitt rum så jag måste hjälpa hennes innan hon slår mig... Eller skvallra för mama som hon redan gjort.=/

In fångad igen...

Okej allt är lugnt kaninen är tillbaka med hjälp av bror min.=)
Ska städa strax.... Ja lovar.... Heders ord....
Men asså.... Brumm brummm...
 Vad gör det svenska folket idag??

HJÄLP!!! KANINEN!

Kanininen har rymt!!!!
Jag försökte fånga den men den sprang under huset, så mamma sa att jag skulle vänta tills hon kom hem men nu försöker jag övertala min bror att komma hem och hjälpa mig. Det är inte så lätt att jaga en kanin medans ens trasiga glasögon ramlar konstant kan jag lova.

SÅ om någon är i närheten och otroligt duktig på att fånga kaniner, HJÄLP MIG!! 

Så här vackra är mina glasögon...

  

JESSE McCARTNEY!!!! IN MY VEINS!!!!

Här kommer den oxå!!! <3 <3 <3!!!!!
I am so happy!!!!!
 

JESSE McCARTNEY!!!! BODY LANGUAGE!!

Här har ni den!! <3!!!
Så många nya och braiga som kommer komma på re-relesen!!!!!
Fy fan vad jag älskar de nya låtarna!!!!

JESSE McCARTNEY!!! CRASH AND BURN!!!

Här har ni den!!! AAAHHH!!! Den rockar!!!
 
Kolla in den!! <3

Saker man önskade...

Saker man önska de att man ägde eller bara helt grymma grejer!!
 http://www.jonasbrothersmerch.com
Ifall ni vill veta mer!!

I'm Crushin on Nick - Click Image to Close
Nick Poster - Click Image to Closeperforming JB T-Shirt - Click Image to CloseBlack Zip Hoodie with Logo - Click Image to CloseCrest Filigree Zip Hoodie - Click Image to CloseJonas Sweatpants - Nick - Click Image to CloseCotton Canvas Tote - Click Image to CloseNew Black Photo Tote Bag - Click Image to CloseD-Collection - Black T-Shirt - Click Image to CloseBling Necklace - Click Image to CloseDouble Sided Guitar Pick Charm Bracelet - Click Image to CloseSilver Earrings - Nick - Click Image to Close

??

Igår kunde jag inte skriva något för jag fick tv och data förbud för vi skulle städa. Så vi städade verandan och inomhus... Råkade ta sonder mina glasögon så nu har jag bara en .... Okej vet inte vad de heter men de man fäster vi öronen... 
Och idag är de inge sspc på g. Ida spelar fotboll, brorsan är och åker moppe som alltid, mamma är vi någon affär.
Ska städa mitt rum idag! Måste göra det ska bevis för ida att jag vist kan städa rummet...

Just nu äter jag äkel choklad som man blir beroende av från lettland... "Kréjuma" Och smaken heter "piena ¨sokolade"

Aja har inge mer att skriva så vi hörs snart ....

RSS 2.0