Today tjohej.

vakna upp 9.30 och börja göra mig iordnig för jag och linda skulle träffas vid tåget 10 40-44 och där i mellan råkade det förekomma några (inte så alvarliga) hot till henne om hon fortfarande sov... Men sen jul handla vi. Och jag fick fett ont i fötterna. ringde bror och fråga va han ville ha, Gissa vad han svara? godis. Så TYPISKT. Och vad för godis då? jo det glömde jag fråga... 
Men vi åt på den "gyllene måsen" och tydligen var det ett barn bakom mig som ville klätra på mig, kasta pommes i mitt hår och slå mig med en balong. Oälskad??  Men Linda skratta så hon grät över detta. Och sen sträcker jag upp huvudet så hon tror att jag fick pommes i håret men jag hade hör JONAS BROTHERS på radion. BURNIN' UP! =D 
Sen handla jag lite mer. Sen ville Linda hälsa på tomten men hon våga inte. ;) och så handla jag ett skit coolt linne till mig. (kunde inte motstå..) 

Kom hem och åt räk/lax bakelse som var ganska god. hann inte njuta så mkt, mer kasta den i sig innan katterna hann ta den ifrån mig.. =/  
Laga mat vilket var okej.. Och nu sitter jag vid datan. ;) (svårt att gissa?) ska strax g in på facebook och skörda. =P

Fredag.

Jo nu ska vi se, jag skulle ta ett stift till pennan tror ni inte jag tappar alla stift på golvet. vet ni hur otroligt svårt det är att plocka upp stift om man inte har några naglar!?! Tog mig 5 minuter innan jag fått upp dem..
Men jag var ju i köket, när vi börja så var det bara jag och en till frå klassen där.. Men sen droppa resten av ettorna och treorna in. Jag & en trea skulle göra en kalkon rätt. Ganska enkelt till början för typ allt vi skulle göra hade redan gjorts, som såsen & kalkonen.
Men sen fick jag en uppgift av en lärare som sa att jag skull plocka upp alla nya grönsaker. Gick inte så bra, tappa en kasse rödkål på stortån, gjorde skit ont. =(  Och sen fanns det kartonger som va till knäna på mig. Hur ska jag orka bära dem? svar jo det gör jag inte, jag ber om hjälp. ;)
Sen tvinga de dumma treorna att fixa en talrik som skulle ut till gästerna själv medan de kolla på och stässa mig med deras kommentarer om min slöhet. det var skit läskigt sen blir de dummare och går därifrån så jag tvingas göra två helt själv. Stoppa in spritsat "potatismos" i "salamandern" sen på talriken och fixa allt annant. Har ni försökt föra över potatismos till en tallrik utan att sabba utseendet??
sen fick jag rulla strömming, mina händer lukta fisk hela dagen...

Åkte till jobbet för att sedan åka till heron och kolla på NEW MOON igen!!!! så bra! =D =D

föresten har jag sagt att på julbordet valde jag Mån:kök. Tis:Både. Ons: Serv. Tors:dåde. Och på tis & tors kan man få två bio biljetter =) 

sen åkte vi hem och klockan halv tolv åkte mamma och jag för att hämta krisse från jobbet. Sen  sov jag hoss henne. ;) 


I hate this.

Okej innan jag börjar klaga och va allment irreterande ska jag berätta lite annat. Som att varje mogron är det jätte gott att dricka varm choklad. Men det är jätte äckligt att borsta tungan direkt efter. Och att i skolan idag så plugga jag till prov. Baka fudge, haselnöt och utan och gräddkola och med manel i. jag ägde på grädd kola. Och sen prov igen.

Kom till mammas jobb och hitta henne inte nånstans, så jag börja arbeta en timme senare kom hon ut för hon hade haft bookwormse. Sen så jobba jag en timma till men blev inte klar för mamma sa att vi skulle ¨åka hem. Dampa loss lite i bilen pga att de var det enda rätta i mitt läga. Hämta ida och nu sitter vi här. Har försökt hitta info om någon av pizzeriorna har hemkörning och att man kan betala med kort. vet någon skriv kommentar! Mamma är med moster så vi är ensamma hemma, mamma ska handla på tillbaka vägen, och vi har så jäkla dålig fantasi att vi inte kommer på vad vi ska laga. dessutom kan vi ju inte använda något som ligger i frysen för det är skit svårt att skära i tex falukorv när den är frusen. Och sen har vi inga mackaroner så vi kan inte ens göra någon lätt. JAG VET att jag klagar, och är grinig men det blir jag når det enda jag ätit har varit äcklig fisksoppa och kalla sega pankakor. So deal with it, or don't read it!!!!

Okej nu ska jag nog gå och lägga mig så jag kommmer bort från detta irreterande skit.

HOppas ni andra haft en trevlig dag och att jag inte just förstört den (och då snackar jag nog mest om mamma..)

Hemma.

Okej nu är jag hemma.. Ida plattade håret igår på mig. Tror ni någon sa något?? ne juste. Här anstränger man sig helt i onödan.

Hade idrott idag (enda som va någolunda kul..) fast läraren kör alltid slut på oss, fett jobbgt. Man blir alltid jätte törstig sen och måste handla en läsk som tur stod jag imot frestelsen. Och imorgon kanske jag får mina pengar sen jag hjälpte krisse på weda =)

Märkte att på mammas jobb har de "anställt" två "tonåringar"=småbarn som ska göra MITT jobb. Och om de inte är böcker kvar till mig så vad ska jag ställa upp? jag vill ha kvar mitt jobb, losers.

Har fett ont i ryggen men är glad att jag inte tog sprutan alla fick typ ont i huvudet och i armen, hell no.


School

Har demokratitid. Vi skulle fylla i en blankett på datan och sen fick vi lite tid över att göra vaa vi vill ;) menmen snart har jag livs.. BOring. Och alla typ tog svinsprutan men inte jag, vågar inte. =( och mamma kan inte tvinga mig. Okej måste dra

So hello.

Hej. =)

Ja idag är en ny dag kan jag lova och denna dag börja ganska bra aför jag kunde lyssna på min mp3 igen! =D
(nu lyssnar jag på down to earth Justin Bieber!)
Men jag hade engelska ibörjan och det var inte så kul kan jag erkänna. Vi håller på med ord som kan användas i köket/restaurangen skit svårt, som om jag ska vet vad drycker heter på engelska som börjar på b. Jag ar för mig att det ska typ heta bewredge... sen lismedel där vi skulle haft prov men det var bara tre som gjorde det för resten vill plugga mer. Jag vet inte en av de tre.  Sen matte, ganska knepigt, fattar kanske hälften så resten hoppar jag över..
Lunchen vart veg lasange utan veg.. vet inte varför de skrev veg.. Sen ner till tåget för att åka till nordiska museumet. Där vi kolla på dukningar. Sen var hem resan ganska kul vi kanske var 6 styckna som åkte hem samtidigt, desto fler desto bättre?

Men det var oxå jäkla jobbigt hade varit kissnödig sen vi åkte till stockholm och på hem vägen blev det värre, så plågsamt. När jag kom till Gnesta såg jag en i f.d. klassen och tänkte öppna dörrarna VARFÖR öppnas inte dörrarna? Och sprang till henne och sa hej sen sprang jag till mammas jobb och fört som fan till toan. =)
Och jag hann!!

Nu är jag hemma och sitter i köket för ida kollar på tråk program..

Good night?

okej, idag sova lite längre! =) till 6.30 så skönt. ;)
Men idag skola, vilket alltid är kul.. sen jobba jag till fem från fyra. På tåget träffa jag Fanny =) vi hade suttit i samma vagn utan att sett varandra och sen ser vi varandra när vi ska gå av.. =/ så typiskt, men jag snacka med henne tills hennes pappa kom.
Och hemma då? jo jag laga köttfärssås och mackaroner. städa. Och åt lussebullar. =D

Lyssnar på musi i köket enda gångerna jag kan lyssna på musiik typ. Min mp3 har cpat sig. Har en lysande lampa och när jag ladda den såg man hur lampan blev svagare och svagare och sen slockna, Ida har försökt fixa den så vi får se hur det blir.. =)

Mamma har köpt en isbjörn till mig. Fast inte en riktig utan en reflex..

Okej nu lyssnar jag på Justin bieber, och jag vet hur ni alla vill veta vilken av dem så jag lägger upp den oxå;)

Okej nu måste jag sluta för mamma tvingar mig och gå och dusha... xD

Idag:

så var jag tvungen att åka hem vilket var tråkigt. Och när vi gick till tåget så regna det vilket oxå var tråkigt. och sen så skulle Ida till kyrkan så jag var tvungen att följa med, och det var skit tråkigt, fast ida och jag försökte göra det bästa av det..

och nu har bones slutat och mamma kollar på morden i midsommer. =/ Okej nu ska jag göra något roligt hoppas jag. P.s. jag har läst ut the host och den var faktiskt bra. =)

lördag!=)

Vakna typ vid åtta och åkte med mamma och jobba, det var fullt med böcker som skulle ställas iordning! Men jag jobba bara typ en timma innan jag gick till tåget. Sen mötte jag sandra och sanna på tåget och vi åkte för att se NEW MOON!! (wiii!) När vi kom dit såg vi att popcorn-kartongen var newmoon bilder! =D  Och filmen var grym! Så bra och rolig, vill se den igen. =)       det där vaar bilderna som fanns på kartongen! =)  och ser ni en stor stående sak.. =)

Men nu kommer något intressant!  ser ni vid överläppen? där det ser ut som om två saker lyser lite?? Jo det kan jag berätta om man kollar jätte noga (på orginalet) så ser det ut som om Taylor har tandställning!!!

Okej men sen åkte vi hem till Sanddra och hade trevligt, spela spel såg på transformers, åt bruchetta, och snakca. =D

Fre:

Okej det var servering och det gick okej, hjälpte till att duka i början sen när det droppa in de första gästerna räddade jag en i klassen från att skämmas. Han hade tänkt göra som jag gjorde förrut och gå fram utan menyerna.. Så jag gick fram och sa "glöm inte menyerna" då vända haan sig om direkt. ;) Fast jag hade5 st, Plus ett bord som jag och en i klassen dela på. Och allt gick på bra. fast fett stressigt men endå tappa man inte fattningen.. Men det jobbiga var att en i klassen bara ropa mitt namn hela tiden för att jag skulle hjälpa han med disken. han gav mig en bricka och börja stapla. =/ Och det blev jäkla tungt jag fråga varför han inte bad en av killarna och han sa att de var för att jag var så lydig.. =/
Men sen fick vi smaka av deserterna när vi var klara. =)

Pelle kom ju oxå hem =) och vi åt pizza fast jag och mamma tog kycklingrulle. =D
Japp det var fredagen det. =)

Oh on she didn't!!!

Den jäkeln, gissa vem som kommer hem och säger "jag har fått en vinterjacka för att är med i lucia, nannaana" och gissa vad hon tar fram!?! en likadan som jag har!!! men min köpte jag för egna pengar, för mina 1000kr! och hon fårsin gratis!! Oh no she didn't är allt jag säger. (tur att hennes är röd..)

Men nu har jag lite att berätta eller..
Vill ni veta va mamma sagt?
att hon kommer bli en "bättre mammma" och göra vi vi går med i föreningar typ, går ut och går, och fysslar med fyra åringar för att vi har så tråkigt här hemma. Liket no way so hey jag går med på det.

Men idag är hon ju i frankrike med moster, så vi hoopas att de klarar sig.. De lät inte bra när mamma öva, lite franska, lite engelska, lite italienska som borjorno. xD Men vi hopps att det inte regnat på dem som på oss.

Idag har jag filéat lax. (vi skulle bära dem genom att hålla i ögonen!!) fast jag bad min lärare att bära den så det gjorde hon. Men sen gick det väll sådär med hela fileandet och gravningen. =/

Och nu har jag en fråga om man är irreterad på en person man bara pratar med ibland, och sen blir man så irreterad att man koncenterar sig på sitt hur kan då han veta att man är irreterad?? :S för jag gjorde inget onormalt, hade till och med ett vanligt uttryck så när han fråga om jag var sur på han fatta jag inte.. Och det fick mig att börja fundera lite... :s

sen imorse istället för att vänta på andra bussen gick jag till skolan! Jag är så dukigt. ;)

Har dock fett ont i ryggen, axlarna och överarmarna från gympan igår. (vi gjorde kullerbytta, hoppa bock, hänga från knäväcken, frånknäveck till volt, stå på händerna, hänga i ringar och volt på ringar och sist skäppsbrott) 

Och imorgon ska jag servera för andra ggn.. (wish me luck) förra ggn gick det ju inte så bra..  

Hello morning.

Hej kom på stt jag kan blogga nu på morgonen när jag har tid. =)
men jag måste ta 10.29 tåget... Fast det gör mig inget för jag har bara två lektioner. =) Livsmedel och idrott.  Och glömde berätta att igår gick inget tåg gick så man var tvungen att ta ersättnings buss, fast jag fick sitta bredvid en jag känner så  det var bra. Satt och såela på hennes mmobil, det var shhreck. Han pruttade för att komma uppoy.. ;)

Okej ska gå och göra mig iordning. ;) Så byebye. Och ha en trevlig dag. =)

Hallelåja.

Okej nu har jag inte varit inne på datan sen i söndag. = 1 dag. Och endå känns det som flera hundra dar! Men idag har dagen pendlat från bra, till blä, till smärta, till jippi. För jag har haft jätte ont i magen hela dagen. Känns som någon sticker en kniv ovh vrider om. =( Men jag har oxå fått reda på att jag har sovmorgon tills 12.30 imorgon, men jag måste åka med mamma kl åtta annars kommer jag inte till tåget. =( Och ida gblev mina fingara som russin när jag använde papémaché till metall  gubben på bilden. xD

ida och jag har lite svårt att komma på en snabb och lätt maträtt som vi oxå har här hemma. Och medan vi tänker så har hon tagit bort mandlarna från  mig. =(

men om ni såg bones i söndags så bra, och han är kär, ;) Eh mera... I don't know... Jag måste typ hålla  detta kort för jag måste fortsätta läsa min engelska bok.. Så goodbye and goodnight all in hear.

Hallelåja.

Okej nu har jag inte varit inne på datan sen i söndag. = 1 dag. Och endå känns det som flera hundra dar! Men idag har dagen pendlat från bra, till blä, till smärta, till jippi. För jag har haft jätte ont i magen hela dagen. Känns som någon sticker en kniv ovh vrider om. =( Men jag har oxå fått reda på att jag har sovmorgon tills 12.30 imorgon, men jag måste åka med mamma kl åtta annars kommer jag inte till tåget. =( Och ida gblev mina fingara som russin när jag använde papémaché till metall  gubben på bilden. xD

ida och jag har lite svårt att komma på en snabb och lätt maträtt som vi oxå har här hemma. Och medan vi tänker så har hon tagit bort mandlarna från  mig. =(

men om ni såg bones i söndags så bra, och han är kär, ;) Eh mera... I don't know... Jag måste typ hålla  detta kort för jag måste fortsätta läsa min engelska bok.. Så goodbye and goodnight all in hear.

Hallå alla vars namn börjar mellan a till ö.

Hejsan idag sov jag mindre. =) 11.30 Vakna och åt frukost, mackor som mamma bakat. de var goa. =) Sen kolla jag på Skönheten och Odjuret, Ida hade börjat kolla på den så jag börja kolla efter en kvart typ. Efter det har jag bara slöat, läst min engelska bok (måse ju komma en bra bit idag) och sen kollat på top gear. =)

Men mer?? nepp inge. Känns som dagen är lika slö som igår och det är inge bra. till skillnad från alla jag känner så flyter inte mina dagar på lika snabbt som förut. De går saktare och saktare för var dag som går, varje minut känns som om den har en mening, för jag skulle kunna hinna med så mkt under de minuterna som jag stderar klockan. Och jag tycker det är skit tråkigt, känns soom man var lite och bara ville tiden skulle gå...

Och när man känner så kommer man aldrig på något bra att göra för man glömmer allt man borde göra och fokucerar bara på att man har tråkigt.

Och sen idag ska jag kolla på bones, =) mer eh ja nada. Vilket är fett tråkigt, önskar jag hade en kontroll som gjorde att allt kändes bra, som om tiden skyndade på och jag visste vad jag skulle göra.

Das Saturday

Okej idag är det lördag, och jag gick och la mig vi hakv elva igår så när borde jag ´ha vaknat idag? inte 12,55 iallafall vilket jag gjorde och då frågar mamma mig ändå om jag ska gå  och lägga mig...
Men jag gick till köket och käka mandariner. =) <3
Sen spela Ida och jag monopol. det var inge kul, hon ägde ut mig totalt, förlorde vartänfa öre, och hade skuld på typ 160 000... men det var bara att varje gång jag fick pengar förlorade jag dem hoss Joakim von ankas betala 4000. Sånna vill man INTE gå på.

sen laga vi mat pyttipanna, hon lagade det och jag stekte äggen, blev ganska gott faktiskt. =)

Sen nu tråkar vi här hemma, dagen känns jätte slö, som om det kommer hända något imorgon som man längtar till och då känns dagen innan så slö, plus att det känns som man sover. Ni vet när det känns att så här slött kan inte en dag gå och någonstans  i hjärnan finns en mackanpere som säger Sover,Sover. Så man blir trött och lite frånvarande. Den känslan har jag idag. men det enda jag väntar på är väll bones imorgon då da..


What is joy?

jo jag kan berätta vad det inte är, ryggsmärta och ont i fötterna. Och det får man om man står hela dagen och det gör man för det är fredag den trettonde. Det börja med att Ida väcker mig och säger "när ska vi väcka mamma? klockan är kvart i" jag flyger upp och halt skriker "kvart i VAD?" då säger trögot kvart i sex. Men liksom jag och mamma brukar gå upp sex, så jag skiter i om hon fortfarande sover.

Sen när jag kliver av tåget hör jag någon fråga någon är detta ditt tåg kort, så som reflex tittar jag i min ficka och opps det var mitt... Så jag fick det och tacka. Men jag hann med tidiga bussen. =)

Fick veta att jag inte skulle va kallskänka utan ha hand om jul bak, och vill ni veta vad jag gjort idag? mkt kan jag lova.

Baka bröd.
baka pepparkaksdeg.
baka Lussebullar.
rulla köttbullar.
och städat.

Med lussebullarna blev det ett lite fel, så vi var fem som gjorde dubbelsats, vilket blev recept x10, så i slut ändan var det typ tio pers som hjälpte tilll att gjöra ca500 lussebullar. Och då gjorde vi ändå inte bara lussebullar av degen, vi gjorde som bullar med pistagfyllning.

Och sen glömde jag mobilen hemma, så när jag kom till mammas jobb var hon igång med att ringa mig och de undra varför jag inte svara..

Har hjälp Ida laga mat när jag kom hem och nu sitter jag här och har ingen aning om vad jag ska göra, farmville är dum mot mig och vill inte funka. =(

Okej nu ska jag nog tvinga mamma att byta kanal (kommer aldrig funka..)

And I'm home early. =)

Så idag fick jag sova i 45 extra. =) och hann med allt jag aldrig gör. =) Sen var vi på park hotel och det gick jätte fort. Fick se konferans rum och 4 vanliga rum. ganska tråkigt för han som visa oss runt kunde typ inget. Sen till tomtits där vi fick vänta lite innan maten men det vart buffé. Så det var gott. =) SEn åkte jag en tnnel som var från femte våningen och man kom till botten plan. Jag skratta som jag bara annars gör när jag åker virvelvinden. xD

Sen på tåget hem satt jag och sjöng tre låtar för jag hade hela vagnen för mig själv men sen börja det droppa in folk så jag sluta... Efter det jobba jag i en halvtimma från 14.15 till 15.00  Så egentligen var det 45 min. Och effter det tre busssen hem. =D Så här sitter jag med en kurrandes katt som försöker förstöra för mig... så jag ska börja klappa nu, bye.

blixten slår aldrig ner två gånger på samma ställe.

Men Ninni kan ta sönder sina glasögon på samma ställe. Japp jag är skyldig, jag tog upp glasögonen och poff de var sönder, så nu sitter jag här och skriver i trasiga snea glasögon.. De är sönder vid ena kanten (högra) där man kan böja saken man sätter vid örat. Ni fatta ja? ne? okej? men jag orkar inte leta efter de gammla fottona jag tog förr. xD Men om jag kommer ihåg ska jag gå till optikern och be dem laga dem. :)

Sen får vi hoppas att de inte händer igen, eller vid glaset som oxå hänt två ggr, fatta hur töntig man kändes att jag med ena i glas och ena utan?

402

Inlägg 402.. Råka glömma att kolla när 400 blev menmen. =) Det betyder att jag har gjort mer än ett inlägg per dag eftersom jag inte ens har skrivit i ett år och ett år har 365 dar, aa ni fattar... Eller?? =O

Hello das world ;)

Hejsan hoppsan fadderadera när julen kommer ska varenda unge vara gla och de e bara jag. =)
Jupp nu har det snöat lite några dagar, så en liten julsång kan jag bjuda på. =)

Så vad har jag gjort idag, jo jag har haft no, eng, livs (prov ='( jättte buhu) sv, och idrott. Läraren var typ tjugo minuter försenad till idrotten men ändå hann han köra slut oss... Fick en boll i bröstet, sprang in i en, någon sparka mitt ben istället för bollen och blev stampad på foten. Men Ändå hade jag roligt.

Kom till Gnesta precis när mamma sluta, så vi gick direkt och handla (innan hae jag handlat en cola fö att släcka min törst för min sista kronor, tills mamma fyller på..) och sen handla vi pizza. =D skit gott. Sen kolla vi på ncis och ni som inte såg det missa nått så kuligt.

Prata med storasyster och hon kommer snart hit. =D Fast bara för att hon ska lämna en kärra.. Men hon skulle svänga förbi härr upp. Hon berätta oxå att jag kommer få fem hundra för 1 dags jobb på åda. Fett nice nu när man är pank, får de 25. =) Måste börja handla jul klappar. (Jag vet har inte börjat fy på mig)

Å juste, när jag skulle ta bussen till tåget me en tjej i klassen så såg jag en buss och sa "kolla här kommer bussen" och när vi satt oss sa hon "men det är ju fel bus!" fatta jag tappa bort mig i tälje.. Och om hon inte sagt nåt så vet jag inte vad som skulle hänt. xD

Okej sseeee yyaaaaaa. P.s. Ida sover hoss kompis. =P och jag har sovmorgon börjar 9.30 och då kan jag gå upp 7.15 =D

Today..

Hade jag sov morgon (jppi) gick upp som vanligt men tog ett senare tåg. Sen börja jag på min bok som heter the host. Och jag träffa Cj på tåget dit och Fanny på tåget tillbax. =)

I skolan börjar vi med livsmedelshygien, not so much fun at all. Sen matte och gissa vem som gjorde klart alla veckans tal, juste jag, fett tråkigt jag kommer ha på lektionerna nu. Lunch typ fisk och potatisklyftor. So, vi ska ha prov nästa gånmg. =( och sen bild, vi håller på med vårt bord och vår gubbe av hönsnät är nästan klar. ;) Han blev inge snygg.. Sen sluta jag och jobba typ en timma från 17-18 med att ställa upp tråk böcker.

Men nu är jag hemma och ska plugga lite efter ncis. =)

Så nu ska jag dra för reklamen har tagit slut.

*****

jaha då har man inte bloggat under hekgen för ärligt så har det inte hänt så mkt. =( I lördag börja Ida och jag lägga pussel, medan drack vi te, blue fruit så gott! fast man behöver en lite mängd socker... Men Ida typ satt i halsen när hon drack (vi tävla) och de bara rann från hennes mun, tog en evighet sen så börja hon hosta så jag skriker "behöver du hjälp? BEHÖVER DU HJÄLP??"

och på söndagen slappa vi båda som in i hellskotta xD hehe men mamma var iväg och scrappa så vi hade lite tråkigt...

Idag så skolan... Eh för stunden har jag minnelförlust och kommer inte på vad jag gjorde i skolan så det kan inte varit så jäkla kul... xD Men jag vet att det blev pasta med köttfärssås. Sen så jobba jag lite, från 16-17 så en timma.

Okej jag vet skit tråkig jag är nu... Men då finns de all mer anledning att ge mig råd på hur jag ska kunna roa mig. Finns det några roliga spel? för om jag har något kul och göra kanske jaag skriver roligare. Så finns de några vvra spel eller filmer? Nehe inte okej va lika tråkiga som mig då. ;)


Ögonfärg??

 Kan någon säga mig vilken öngon färg jag har! för jag har altid trott jag haft blått/grått men nu när jag kolla så.. Ser det ut som blå/grått?? och när jag fråga ida sa hon "det är grönt längst ut, blått innåt och typ ett gult sträck som ser ut som berg i mitten" vilksom wtf. jag har ingen aning nu..


Skolan.

Vakna försent så hann inte äta frukost, fick pengar av mamma för att handla den när jag kom fram men i all hast att hinna med första bussen glömde jag bort den.. Så det blev ingen mat fören vid lunch.

Jag var ju i köket idag och höll på med ala carten. det blev lamm med honungsrostade rotfrukter eller fläsk (typ) med philadelphia ost och oliver i mitten och sötpotatis puré till det.
   det gick ganska bra för jag gjorde inte så mkt. xD
Sen när vi skulle städa fick jag diska och skit allvar de i min klass gick och fika när ALLA skulle hjälpas åt! Men sen så fick ju jag glass och inte dem just för att jag hade diskat och skit. En lärare till komvux fråga vad jag hette så svara jag såklart "Ninni" då sa han "hade de slut på m eller för man brukar ju heta mimmi" kul eller?
  Sen hade matte och man fick gå hem och jobba men om man heter Ninni och redan gjort allt så kan man gå hem och slappa. :)

sen jobba jag från typ 15.45 till 17. fett tåkigt att ställa upp böckerna spc när man måste stå hela dan och då dör fötterna sakta men säkert...

Nu ska jag kolla på JONAS så vi ses. =)

KÖK

Imorron ska jag va i köket och jag har ingen aning om vad jag ska göra, hoppas på grönsaker eller rulla miljoners miljarders kötbullar. (bara jag slipper varmrätt)

Och Sandra har bokat biljetter till oss idag. =D Fett nice, kl 13 nånting, den21. =D Sweet. (fast jag vet inte vart biografen ligger...) Menmen =)

och eh detta blev kort för jag ville inte att mitt andra skulle bli super långt. Så nu blev det ett jätte kort och ett nästan super långt. ;)

Mina händer luktar LÖK!

japp de e sant, efter alla lökar jag hackat. men okej till början av dagen.

Missa halv bussen så jag satt tjugo minuter yte i kylan och frös fötterna av mig! :(  Men sen hade vi engelska där vi bakade brownies och jag kan säga en sak. Min blev fulast! =( Den blev sné och skit, helt ojämn. Sen hade vi kök och där baka vi typ köttfärs biffar. Och sen lunch pannkaka. (ser ni ett tema, varje torsdag pannkaka, så ut tjatat) Och sen köttbullar. Med 10 kg färs recept.
Sen Hotell med redovisning, gick väll okej antar jag.. ne men vi fick lite brownies att äta till (och äckel-loka, som typ alla i klassen verka gilla..)

sen åkte jag hem, och blev blöt om fötterna och hade skit ont i fötterna för jag sått skit länge. (en sån vekling jag är..)

När jag skulle ringa kurres och beställa så sa jag blablabla "en med allt" och då svara han i andra änden "och två med bara sallad och dressing" "JA!" skrek jag ut i lycka vi är ihåg kommna, och syster + mamma skratta i bilen..

Nu har jag bara kollat på tv och datan.

ÄR DET VMA IDAG?? (eller typ wma??)
 

Nytt smeknamn. Igen...

Och nu är det lillasysters tur att ge mig ett smeknamn som inte stämmer.. eller lite kanske... Och det är skvaller-tanten.
Och jag glömde säga att på mitt llivsmedels prov fick jag VG. 58½ av typ 79... Och den som fick högst hade 60, så ganska duktig var jag. =)

Idag så hann jag med bussen igen, fast jag fick springa för att hinna.. Menmen. Där till min chock var en i klassen, jag trodde ju jag skulle va ensam eftersom alla brukar ta nästa buss. Men jag satte mig bakom och vi prata litegrann. Sen satte jag i linserna (som jag numera aldrig hinner sätta in hemma) sen gick jag och satte mig för att vänta tills lektionen böjra.
De vart matte. Jag satt och gjorde extra uppgifter för jag hade gjort alla uppgifterr vi skulle gjort i boken. Därefeter vart det svenska. Film. Odysseus. Helt okej fast vi gick över tiden med typ tjugo minuter.
Sen engelska där vi hade läxförhör och sen fick jag sluta.
Lunch, som vart kyckling "klubba" med ris och inblandade grönsaker och sås.
Demokratitid=info tid. (de ska sluta med saften i skolan för den va dälig..)
Livsmedel=BORING.
Sen skulle vi haft idrott men han va sjuk så vi jobba med hotell när de andra gick hem..

P.s. Visste ni att om man sprutar fun light (saft) på myror/myrstäckar så dör myrorna? (för det finns så mkt aspartam typ) 

Nu har jag och kusinen kollat och vi KANSKE ska kolla på new moon den 21. =D och idag har jag varit onyttig=) (p.s. under min blogg tid har jag tyvärr ätit mer onyttigt för att de är roligt att skriva om allt onyttigt och i min blogg så ljugs inget.. så inte bra.) men jag har ätit pan pizza, chips, choklad, lakrisal och drukit läsk.     Men jag har oxå varit duktig för det har varit små mängder av allt. ;) och jag åt paprika till frukost. ;)

Eh okej.. Mjaow...

A B C så går alfabet!

Okej.. idag åkte jag 7 tåget med Fanny. =) Jag såg henne från fönstret och tänkte plåga henne. ;) Men det var jätte trevligt att träffa henne. =D Sen var det skolan och jaa, jag fick ont i magen och  huvudet plus min förskylning så inte den bästa dagen..

sen på tåget träffa jag CJ och det var ju oxå trevligt, fast hon kalla mig läskig.. =S but I love her anyway. ;)
Sen När vi kom fram Mötte vi Natte. =) Stod och prata lite med henne tills mamma gått och Cj gått till bussen. KOm hem och laga öttbullar & makaroner. =)

Nu sitter Ida och jag här med datorerna och tjatar.. ne men vi har väll inge annat kul, förutom läxorna jag ska hålla på efter detta..

Såg ni att Sandra kallat mig underbar kusin?? =D ne men vi ska gå och kolla på new moon tillsammans. =D can't wait. =)

Heheh oj´ki läxor nu..

Så förskyld!!

Det är hemskt att vara så snorig som jag är. Och ida kollar å¨tönt program. Och jag har allmänt tråkigt.

Tydligen bygger de om vid bussarna så jag hade ingen aning vart jag skulle gå. Som tur kom en av i min klass och hjälpte. Vilket var tur men nu betyder detta att jag måste ta en halvtimme innan för jag hinner inte fit bort innan bussen går. =(

Idag var ganska lugnt i skolan engelska och kolla på film. Handla typ om att alla i framtiden var total blåsta.

Sluta 13.30 så jag jobba lite och sen åkte hem,,, Jupp.

Snuvig.

finns det ett ord som heter det eller tänker jag på snorig?? menmen Linda har smittat mig (och tydligen alla andra) så jag ha smittat mamma och bror. =)

Men nu ska jag berätta något fantastiskt! Jag kan göra smilyn :S nu!! Jag har ALDRIG fattat hur man fick denna / till att böja sig. Tänkte att det var ett knep jag inte kände till men nu förstår jag det är s,  som i bokstaven! FAntastiskt. Så jag känner mig ganska stolt över det. =D

Min moster & kompani har varit på besök. =) De kom runt ? och innan det möblerade vi om.. Ganska jobbigt. Men de kom med god paj och morotskaka, (tycker inte om det men denna var god så jippi) men det var jätte trevligt. Bror jagade upp Ella så hon skratta 24,7 typ. _hon är alvarligt den gulligaste ungen som finns- (se skilland på unge och bebis, så ingen blir sårad!) Och Molly sög på mina fingrar, känndes jätte konstigt för hon har inga tänder så man kände tandkötet dra imot.. =S =)

Imorgon är det skola och jag kommer inte palla gå upp så tidigt.. spc när man är sjuk..


Mamma kollar på djurgården, kalmar och djrugården leder med 2-0. =D suckers!
hehe...

Okej ska inte skriva mer, Så byebbye. =)

RSS 2.0