Tada!

jag har nu (igår..) bytt blogg så nu hittar ni mig på childnrthree.blogg.se =) så tune in om ni vill! =)

Huvudvärk, ont i magen, illamående.

det är vad man får om mamma kör på en älg.

Och vill ni höra hur det gick till?
vi kör och mamma säger "titta en älg" jag och ida ser den tilll höger en meter från vägen medan mamma kollar till vänster och älgen som står längre bort. jag skriker "älgen!!" när den är på väg att springa upp på vägen, mamma bromsar, ida skriker jag blundar och sen kom dunsen. älgen hade tydligen sprungit iväg innan jag vågade öppna ögonen och tydligen hade den haltat iväg, brutet ben. Så en jägare ska leta rätt på den.  som tur är så körde vi inte så snabbt, en buckla och backspegeln gick sönder men det var allt på bilen,..

Okej jag orkar inte skriva nu, för jag har så fruktansvert ont i huvudet.

Hihi.

Jag fråga mamma om hon fyller ** i år, hon kolla jätte chockat och då sa jag att det var för hon var född 19** haha hon blev så chockad för hon har hela tiden trott honvar ett år yngre. (ser ni va snäll jag var när jag inte skrev hennes ålder. Applåder till mig. =)

Var och fira krisse idag hon bjöd på tårta och TROCADERO!! =D så gott. Och jag gav henne fundation och en hundring.. Ida gav jätte äckliga pepparkaks godisar (sånna man fick i nian vid jullovet). Det var bara vi och tobbes mamma + barn där. (tobbe=pojkvän..) de hade jätte roliga leksaksdjur med sig som hette m............ hehe svårt ord.  och krisse mobba mig hela tiden, till slut drog hon mig ut i rummet och satte en halsduk runt .... Medan alla skrattar åt mig sen försöker jag sätta den runt halsen som en scarf så man inte skulle se så mkt. Men idas var till och med mer urringad än min!

Det var något mer jag skulle blogga om... Men kommer inte ihåg vad.. Jag hatar när det händer, man känner sig super senil ju ? att det händer varje kvart typ. aarrg. 

Min mp3 har gett upp totalt nu, vill inte laddas eller något så kollar på nya men jag är en hundring från pank och pelle fyller år på torsdag. =,( så inte den bästa månaden.  


Okej känner att jag kommer slockna vilken minut som helst.

Happy Birthday!!

Grattis Krisse!! =D Hoppas din 21:års dag blir bra fast du tvingas jobba.

Love you sis, and happy birthday again.=)

Hello!

Ni vet i tisdags, när man går upp tidigt för att hinna med 7.00 tåget så man kan se så att bussarna inte ändrat på sig (för de flyttar alltid plats!) tror ni inte då att det står inställt!! Så typiskt.

Tisdagen och onsdagen kommer jag inte ihåg, men igår så var jag i köket, gjorde majonäs. Och jag lovar jag var säkert sist, fy fan vad ont i armen man fick. Muskeln har säkert växt 5 cm. (hehe) och vi fick vispa helt själva, vilket är rena plågan. Men jag fick lite hjälp eftersom jag var så seg. Sen rödvinsvinäger, så lite fel i måttet, med 4,5 dl... Hade i förlite olja, det blev dock upptäckt tidigt.. Sen blancherade vi blomkål och brocoli (urk!) sen sluta v efter köket. =)

Idag fick jag sovmorgon så jag satte jag alarmet en halv timme senare OCH så drog jag mig i en halvtimma. aa livet kan inte bli bättre än så. =) Men i skolan så hade vi bara servering så om ni vill veta något om glas eller tallrikar är jag tjejen för er. ;) (hehe) Ne okej kanske inte så är det.. Vi hade det från 9 till 13.15. Jobbigt. Sen matte fick jobba 4 tal sen var jag klar, fick sitta i en halvtimme typ för jag fick inte gå. Två andra jobba resten satt och slöa..

Vet ni hur irreterande det kan vara när man får höra att nån tror att man hette nils? nils jag menar kom igen ser jag ut som en kille eller?? eller att folk inte fattar när de bara ska hålla käften. Men det gör inget för jag är så snäll så jag bara sitter och tiger, men alla vet att jag blir en tickande bomb då så vi får se vem som kommer få den på sig. ;)

goodbye. =D 

Blä.

Imorgon börjar skolan vilket betyder strässen kommer tillbaka,usch. Och då kan jag ju passa på att säga att mitt nyårs löfte funkar inte så bra...  Men idag så är det mer synd till er som börjar skolan idag. Ida började i fredags så det är nog mer synd om henne. men imorgon måste jag gå upp vid 5.50 då har jag ca 45 min på mig. =( jag hoppas innerligt att vi kommer få bättre schema.

Nu har det faktiskt hänt saker men jag orkar inte skriva om det för da kommer min data vara dum och då får jag damp och sen blir det sånna långa uppehåll på bloggen, så där har ni anledningen.

Vii skjutsa bror till västerås igår, va trevligt men man saknar radion i bilen. man måste ha en kod som vi inte har och en fjärkontroll för att godkänna men den har vi inte heller. Altt går sönder nu. =( Förr funka inte boxern men vi fick hjälp fast canal+ kanalerna har inget ljud. =(

idag ska jag laga stuvade mackaronisar och  stekt falukorv. <3 =D ska bli skit gott, bjöd in krisse oxå. =) men mamma ville inte ha min mackisar, så jag ska göra vanliga till henne.

Ska strax dusha och sen ska jag använda fotbadet, så med andra ord ska jag slappa. =)

Okej nu ska jag gå och äta frukost, hoppas ni fck en bra skol start, eller roligt på jobbet.


Happy new year!

Jag tror allvarligt att min familj var sämst på att fira nyår, mamma sover i soffan, Ida är hos kompis, Pelle sitter i sitt rum och har harry potter maraton och jag sitter och kollar på olika pogram på tv, jippi. Ne men man ska väll inte klaga antar jag. Suck det känns som om allt händer igen dock pelle på rummet, mamma i soffan sovandes ända skillnaden är att nu har ida kommit hem och stängt in sig på sitt rum.

Och inte så mkt har hänt här, kanske därför man inte bloggar för det helt enkelt inte finns något och blogga om. Julafton var och de var inte ens bland top tio, visst man hade snön iår men mer? inte ens kalle anka vart bra bara massa prat så man inte hörde ett skit. Okej nu är jag deprimerande för visst man var med släkten och det var trevligt tro mig men det var som om något saknades, jag kan inte sätta fingret på det men det var det som gjorde julen till jul och utan det känns det bara som en fejkad jul. Och så känndes nyår oxå, som ett fejkat nyår och hur kul är det på en skala? Rätta andan att börja 2010 jag vet. Suck, vad mer kan man såga ner på som jag inte redan gjort?
kusienen fyllde oxå år och det var nog det enda som kändes äkta, ett kalas. Resten av dagarna har sett ut på ett ungefär kolla på tv, handla med pelle, kolla på tv, äta mat, kolla på tv, sova. Ingen variation, inget som gör att man ens vill gå upp ur sängen, så jag vill jätte gärna ha förslag på vad man skulle kunna tänkas göra!
Men jag fick en sen julklapp av mamma (fast i och för sig sa hon att jag måste betala till baka till henne..) en Jesse mccartney cd, den jag bett om, och i jul klapp fick jag Justin Bieber, och det kan jag nogmed all säkerhet säga var de bästa julklapparna i år, och jag tackar för julklapparna jag fått och för smsen jag fick, även om säkert tjugo st fick exakt likadana. 

Okej jag tror jag ska försöka på ett nyårs löfte, lite sent men det är ju fortfarande det första. Jag ska... Försöka hålla kontaken med folk bättre och vara mer possetiv till livet. 

Sorry om jag tråkade ut er nu,  får bli bätttre på det oxå.
    

RSS 2.0