Das 21 December.

Hello, är nu inne på mammas data förra gången vart det ju idas... Så i går handlade jag till alla som jag hade något kvar, så bra det blev =)  Men gud va det har snöat, jag menar herregud när pelle gick ut och skotta så jäklar det är banne mig nästan vid knäna på mig!! Så jag fråga han om det var den vitaste julen han varit med om och han sa nej!!

Så det är typ allt jag gjort idag, kanske blir det jul bak med knäck,grädd kola och pepparkakor. ;)
Sen måste jag börja slå in julklapparna. =/ Fast jag äger på det. Slår in som ett geni! Men kan ni tänka att det bara är tre dagar kvar!! =O

Okej ett kortis inlägg... Så see ya.

Hello.

Så det har inte blivit något bloggande i veckan eftersom jag inte orkar kolla på små skärmar och att datan kan paja vilken sekund som helst. Men det har varit som alltid en bra och  dålig vecka, jag har haft sovmogon och slutat  tidigare men missat tågen blivit försenad och sånt i detta väder.
I fredags hämta vi hem bror. =) Kolla på julklappar men så blev det inte. Vi ska åka upp idag och handla de sista. Och juste har fått reda på att ag fick mvg på hotell (läraren sa att de var självklart att jag skulle få det eftersom att jag är så duktig men hon har bara haft mig två ggr, så hon jämför mig md Krisse...  Men fick oxå reda på att jag fick mvg- på köks provet. Och det handlade om sånt de gjort under hela terminen. och jag blev kallad mvg-barn, hur konstigt är inte det? Det är ju liksom sandra som är det i vår släkt! ;)
Fick oxå två biobiljetter för att jag jobba "lång panna" tänkte ge bort dem i julklapp men nu vet jag inte till vem. =(

Så på julafton ska vi vara hoss mormor och nu kommer en fråga till sandra (även om hon kommer hinna få smset innan hon hinner läsa detta, vart ska ni va?? och vad i hellskotta önskar du dig kvinna??

Okej nu ska jag göra mig iordning, vi ses och I wiss you all a marry christmas. (om jag inte hinner blogga igen)

Justin Bieber <3



Om ni inte kollar på detta tänker jag spamma mig själv genom att lägga in dettta i slutet av varje inläg, bara så att ni är berädda på det. ;)

För detta är det bästa han gjort, och början va fick han det ifrån? =O För liksom WOW och WTF detta är så mkt bättre än i låten som den finns med i och kolla in Ellen där vid slutet stålar som vette fan. Och Dansen!! Jag menar bara WOW och WTF!! =D <3 Hur kan man inte bli glad liksom?? så Lyssna nu, sälla rara söta Lyssna, NU!!! =) tack! Och bara en sak till, äntligen har han kläder som inte är för stora, och jag älskar sånna skjortor. Ahh så awsome!!!!


HEJ! =D

Åå när man lyssnar på den låten som jag gör kan man inte bli annat än gla. ;)
Så nu har jag jobbat mkt i köket. Och ändå inte gjort så mkt.. =( Jag har bakat julstjärnor, kladdkaka, knäck, ostbricka och diskat typ alla stekpannor i ena köket, gissa om jag lukta rosst om händerna efter det...

Men mamma har stickat en mössa till mig, och hon ska sticka en annan till mig för jag vill inte att Krisse ska få någon av mina. =) Har på mig den nu. Men ifall ni vill se bild får ni gå in på mammas blogg för hon fota mig så jag blev ful (som vanligt.. =/ hehe) så ni får kolla på hennes för det finns ingen chans i helvetet att jag snor bilden och lägger upp den!

Okej nu ska ni få veta något, om ni vill göra mig glad och spendera lite för mkt pengar på mig.. (mamma) så kan ni bara välja och vraka mellan
CD
Justin Bieber-my world
Jonas brothers-lines vines and trying times
Jesse McCartney-depature recharge (jag vet att jag har departue men jag har inte recharge och den har mer låtar i sig!)

men annars är det lugnt för jag har tänkt att jag ska spenddera mitt studiebidrag på detta sen. =) För sånt hjälper studierna jätte mkt, jo jag lovar. Jag ljuger aldrig. Varför skulle jag? hehe, jätte mkt. =D

idag var vi på julmrknad, den va skit liten, menmen, lyssna när idag lussa. Hon snacka med en i kören och himlade med ögonen som tur var var detta första och sista gången det händer för mamma och jag läxa upp henne, hehe tror ni på att vi gjorde det? =)

ser ni hur många glada gubbar det blev i detta inlägget? Stolt =) första inlägget på evigheter som jag faktiskt har en personlighet i. =)
Vi får se om det håller då.

Okej nu ska jag knarka lite mer Justin Bieber låter! Ses. <3

Goder day

jaha då har det gått några dagar igen då.. Men vi har städat igår, (var den meningen rätt?) Men imorgon ska jul borden börja på skolan. Så detta kommer bli en jobbig vecka. Men kommer sova hoss mormor vid tid-ons och tors-fre. =)

Och idag fick jag veta att jag fick Vg på mitt matte prov. =) hihi jag är bäst! ;)

Jaaa vet ni va vi har börja gjort här hemma? jo gamla julkalendrar, som albert och herberts jul, och kurt olssons jul. känner ni igen dem? nej för de e GAMLA!

Okej nu ska jag gå och fixa lite varm oboy. =)

Lugna puckar.

Titta igen och det är sl'kt men det stinker skit mkt. Hoppas inte mamma märker... Ringde krisse men hon skratta bara åt mig. =(

Och jag e ledsen att jag inte bloggat mkt så nu ska jag göra en kort summering av dagarna.
Varit barnvakt. Haft MKT hål timmar, fett boring.
Slutat tidigare,
fått tagit ersättnings buss.
Tagit sprutan(ska få 100,50 kr av mamma för det. Höjde med 50 öre =D hehe) jaa, och sen var det ju med huset..
Haft prov varje dag förutom idag.
Fått VG på livsmedel, mikroorganismer. 
Så teckniskt sett har jag haft en skit vecka. Menmen någon måste man ju ha sånna oxå.

Har städat lite idag, fixa med strumporna, eldat I KAMINEN och eh lite utanför.. MEn så har jag satt på en tvätt maskin som jag glömt bort till nu det vill säga. Och sen jaa...

 


Ahh jag höll på att elda upp huset!!!!!

shh säg inget till mamma...
Men jag eldar duktig som jag är, men börja känna hur det luktar konstigt...
ser en papperspåse som ligger nära tänker fan nu har den fått eld. Men NEJ. Det var inte den utan en tom toa-rulle som låg på!!! Den hade glödigt ner till hälften och jag tar upp den tänker fan nu måste jag blåsa ut den fort som fan.

Men man ska ju INTE blåsa på den, för då brinner den mer och jag kände hur min tröja snabbt skulle ta eld. Kastar den på marken och ser hur det brinner ännu mer.

Fan vatten FORT!!!!!!!!!

Tar en skål fyller till hälften tappar ut hälften på vägen och aaa jag skäckte den utan att den han sprida sig till räcket.

Men det luktar jävla konstigt, borde kolla om jag faktiskt släkten den helt. BRB!!

RSS 2.0