Oops x2 :/

Glömde ta ut falukorven ur frysen och det är inte det lättaste att tina en genom frusen falukorv när man inte har en micro..så man läger den i kylskåpet så man kan äta den imogron och sen plockar fram ett packet nudlar som man låter stå på, för att sedan höra hur den kokar över... Menmen jag överlevde ingen större skada skädd... tror jag. xD

Klar

Då var man klar med låtarna så lyssna och gilla. Det blev inte så jätte många menmen.. Vet inte äns om någon lyssnar på den. xD tror inte det. Men det går ju att ha ändå.. För den är ju fin, eller? Och nu ska jag gå och laga mat hade jag tänkt, korvstroganaoff m ris eller bulgur eller couscous... hehe det blir prima jag lovar. =) Mamma ska iallafall inte få klaga på att jag inte äter. För det gör jag, fast det mesta består ju av vindruvor och mackor men det ska det bli ändring på kan jag lova. =) Och mer då?? ja just ja.
    Jag har testat kock kläder. =/ det var inge kul ena överdelen passa jätte bra utom en del, den kvinliga delen... Där var det tajt och om man ska ha den i tre år eller mer bör ju sånt undvikas, och då testar man en större som man trillar igenom och nejdå det finns ingen mellan storlek. Ba*s.  Ska ha kök imorgon eller metod. =)
Okej Byebye!

TA da.

http://www.jonasbrothersmerch.com/ ifall någon vill köpa jonas kläder, smycken, mm. =) det gick dock inte att lägga in så ni får klicka er fram. =) men det finns mkt trevligt där JAG LOVAR. så tryck, tryck, tryck, tryck.

Mera låtar.

Håller på att skaffa mera låtar till mixpoden... Så ni får kolla om ni hittar något ni gillar.=) För jag gillar dem. Det kommer mer från jonas brothers och jesse mccartney om jag hittar. =)

Fy Fan va hett!!!

Kolla vad jag har hittat!!!!! <3 =D =D

Fatta vad snygg! aa jag tror jag dör och det kommer mer!!!!!!

Seer ni va snygga!!!! <3 ååå vad kär jag blivit i detta!!

fatta denna t-shirt beskriver så mkt! åå vad jag önskar jag hade denna, eller alla faktiskt! <3 p.s. den finns i vitt oxå.

åå kolla bra. seer ni vid vänster kanten oxå !!!

Fatta vad snygg!

I soo Do heart him!!!!

Dettta är den gulligaste nalle mina ögon skådat!

åå Kolla in denna då, så f'cking het!!!! <3

ALLT DETTA FINNS ATT HITTA HÄR
http://www.jessemac.com/items/all

Hej igen! =)

okej idag så skulle jag ha franska första lektionen, valde det istället för etisk orgentering. Men vi som skulle ha det gick till fel klassrum så vi kom försent... de hade bytt sal helt oförskämt. Iallafall så tänkte vi ta bok1 men den var jätte enkel, så vi kanske ska byta till tvåans. För minaglos ord är följande
Bonjour
Monsieur
Voici
Ca va bien
Salut
Premier
Á droite
Le métro
Á bientot
Lá-bas 
  Sen hade vi matte, vi fick reda på hur testet hade gått och sen fick vi önska bok. Och sen gjorde vi uppgifter.=/
därefter var det lunch och vi fick kokt skinka med potatis. jag tog dock veg vilket var smaksatt ris, typ curry. Sen så hade vi engelska, vi ska lära oss vilket sett vi lär oss bäst. (ur löjligt eller hur? som om vi inte redan vet det efter tio år i skolan..) Och sen sluta vi =D för vi hade ingen hotel.  
  Så nu ska jag hinna ikapp allt det jag missat i min frånvaro med datorn.. =p
Syns.


God morgon alla sju sovare...

OKej eftersom jag nu brukar gå upp 6.30 när skolan börjar 8.300 så får jag tid över. =) Så jag glömde berätta vad jag gjort i helgen... Jag har Varit hos min moster och vi passade hennes dotter så hon skulle hinna städa och dona. Jag lagade mat och andra mostern kom med hennes två barn. Sen åkte vi till mormor och fikade.
  Igår åkte jag mamma och bror iväg för att först lämna bror i hans lilla "lägenhet" och sen stannade vi för att ätta och handla lite på ikea. Sen gick vi promenad bland gammal hus och där sållde de prydnader mm. Jag köpte skum svampar och en zoo ask. =) sen mera bil, och en till promenad, och jag hittade mammas försvunna köttätande växter, det var hennes höjdpunkt över dagen, att se 3 mm köttätande växter.
Snart ska jag gå och tvätta håret och äta frukost. =) Macka och o'boy.
Vi ses när jag slutar skolan vid 15.50 =(

Kära älskade blogg.

Äntligen kan jag blogga igen!!! Har fått ta upp mosterns data och är överlycklig. =D Har varit utan så länge att jag börjat hyperventilera, men nu är allt skit bra. Och jag hade fel förut jag åker inte två timmar utan TRE JÄKLA TIMMAR!!!! Och på söndagar blir reasn längre!! från 12.50 till 18.40, men då hade jag väntat i en timma i örebro på bussen. Så då hade jag åkte buss tåg tåg buss. PÅ EN DAG!! Jag vet jämmer och elände.
Men ja annars är allt bra...
 
Här festas det ganska mkt men jag är inte så inne på det så jag hoppar över. Men något otroligt är att här är det inte fullt med fjortisar, inga über blonderade t*ntar, ingen med fel brunkräm, inget.. Jag är FRI!
 
Och så är det något mmkt irreterande som pågår här kan jag säga, en kille från skolan känner jag igen, vet nte när, hur eller vart. Vet ni hur mkt det kan driva en till vansinne??? Att försöka placera fejset men det går inte. Och tro mig jag vet att jag sätt honom tidigare med sitt uppstående hår och baggy byxor. 

  Till klassen då da. Jag har en trevlig klass och är mkt glad över det faktum att vi inte är endast tjejer. vi har oxå 9 killar! alla häpnas över antalet jag vet! hehe ne men de är trevliga, dock har jag inte pratat med alla... Men ganska många, duktiga jag! =) Och vi har en sån klass jag hoppades på några hög ljudda, några mitt i mellan , och de blyga. allt bra. 

vad jag gör om dagarna undrar ni jo jag gör allt det ni inte kunnat tänka er, NOT. Jag sitter på rummet käkar vindruvor. <3 vindruvor. Kollar på bones. <3 Bones. Och annat när jag inte gör det. xD
Hej då kärade blogg! ♥♥
  

God eftermiddag.

hej och nu jäklar var det länge sedan jag uppdaterade.
Jag har fått flytta in och träffat min rumskompis och börjat skolan.
så min rumskompis då? ja vad ska jag säga... Det verkar som vi inte har så mkt gemensamt men vi hälsar och sånt, men annars tycker jag inget spciellt än.
Och skolan då? jo jag hittar lite grann träffat nya människor och varit i skogen på en ute dag. Det var olika moment man skulle göra och jag kunde den FRANSKA meningen som löd J'ai voudrais un crepe du fromage,de oeuf et (skinka) sil'vous plait. (det är felstavat och sånt.) men det betyder: kan jag få en Pankaka med ost, ägg och skinka är du snäll. Typ. Och sen kunde jag namnge 6 av 9 personer på ett papper. de var Fredrik statsministern, fugelsang austronauten, staffan holm, mona shalin, ?, Robyn, ? gunde swan och barack obama.
Jag ska strax gå till tåget för att åka hem, tar ca 2 timmar. Och jag vet inte när jag kommer kunna skriva igen så hhej då. Och önska mig lycka till.

Hallelåja.=)

Nu är jag här i all skönhet... Så vad har jag gjrt undrar ni alla så slaviskt, jo jag har kollat på australensk fotboll och derbyt mellan djurgården, hammarby. Och vi vet ju alla hur det sluta 0-1 p.g.a. själv mål.. Och så ringde jag nyss min rumskompis... Så vi får se hur det går...  Jaa det är allt jag kommer på att skriva i mitt fulla huvud. Så vi ses alla uber gulliga

Här igen

eftersom vår data måste "omformateras" (vet ej vad det är..) den som gör att internet på alla datorer funkar så kan jag inte skriva hemmifrån längre. Så därför gör jag  det när jag slutar jobba. Som nu, hahha.
Och detta betyder att jag inte kan lägga upp fina bilder eller ändra på bloggen som jag har velat ett tag nu.

Några saker som är värt att nämna dåda, jag har fått reda på vilken lägenhet jag kommer flytta till, hur stor den är och MED VEM!! så jag kommer flytta till rum B, på 19,5 kvadratmeter. (mindre än nu men mer mitt =) och större än brordens rum, hihi) och jag kommer att bo med någon som heter ........ Man fick ett telefon nummer man kan ringa för att veta i vilka saker man ska ta med sig i de allmänna rummen, men jag vågar inte ringa henne och hon ringer ju inte mig heller så problem där..

Min stora syster är jätte snäll mot mig fast jag snodde hennes kantareller och åt upp dem så låter hon mig få deras byrå, skrivbord och lampor. Ninni ♥ syster. Ninni ♥ lampor. Mamma kallar min inredning för p*rr oc p*rrbelysning. Men jag säger mysbelysning.

Okej nu måste jag dra för jag ska käka dami tårta. Så vi ses- P.s. jag flyttar den trettonde men vet inte om jag kommer tillbaka och åker upp senare.. Men Cj och Linda jag har inte glömt och på något sett ska jag fixa så ni får presenterna på rett datum!! Hej.  

Drömmar

jag drömde att jag satt i ett tåg och vi körde över en man, men när vi stannat fanns han inte där. Sen blev tåget jagat av vita vargar och vid varje hörnkant av tåget fanns en bedövnings pistol som jag sköt dem med. Men varje gång vi åkte från en perong var de framför oss och sprang bredvid tåget. (ni vet den onda tigern i kungfu, han var en varg men såg ut som i filmen) han var ledaren och vi skulle skjuta han för det var ledaren. Och jag sköt och vaknade.

Jag satt och åt med mina f.d. klasskompisar från lekis till mellanstadiet och vi satt och snacka sen gick jag till mina nya som var i rummet bredvid, på h&m som skulle handla 200 pack med badlappar.  Sen vaknade jag.

Jaha nu vet jag..

hur det är att vara för upptagen och inte kunna blogga på mer än två veckor! Ni ska fatta hur plågsamt detta var, jag tänkte hela tiden oo vilken bra rubrik det skulle bli, ni vet det va, rubriken är det roligaste typ?? =)
Men om jag ska sammanfatta alla dagar så får det bli såhär.

... dagar jobbade jag, bara en intressant sak hände och den var pinsam. och det var två killar som kom in och skrev sitt namn så att de skulle få sitta vid datan mellan 16-18 skulle ja gissa på iaf så hör man "heej". Kollar upp och åånej han sa det till mig. "öh hej".. Sen vänder han sig mot sin kompis och säger "jag har skrivit min namntäckning här, vi är från storstan". Sen börja  de larva sig och sen gick till datan medan min bror tyckte det var otroligt roligt och plågade mig.=/

Fre.. så var jag hos Sandra och där kom massa folk för vi skulle ha film kväll men det blev en utan film så vi snacka spela kort och vissa korkade hade vatten krig. Men det var jätte trevligt.

På lördagen kom Sandra (denna gång muin kusin) med tåget för hon skulle sova över hos mig. Vi åkte till malmamarknaden och åt allt onyttigt vi kunde hitta typ.. sen hitta vi en HARRY POTTER KARRUSELL det var typ som lustiga huset. hehe.. Sen ville mamma stanna och lyssna på nordman så det gjorde vi. en kvinna blev helt galen när hon hörde att melodifestivalslåten skulle spela så hon hoppade upp och ner och bet i sin plånbok!
  Jag bjöd sandra sen på kina mat eftersom hon inte ätit det tidigare så det blev friterade räkor och en konstig men extremt god röra med chaswenötter och kyckling. Och sen hade vi trevligt.. (min åsikt)

sön:packa. 

Mån:berlin över dagen. Jag fotta mer än mamma! Och storasyster jag hoppas du fått kortet nu!!!! Vi hade roligt och var på zoo som var jäte bra oich fint kan berätta mer sen. Och jag köpte sovunir till bror 3 små leksaker smom spelade instrument om man vred på spaken. =)

Tis-lör: Norge. det blir mer info om det oxå. =)

Lör: var med släkten.  vi träffade min mosters (sambo??) familj, australjenare, jag lekte med Sandra, bror och barnen de ville gunga och rida på min rygg och åka kana. Det var jätte trevligt.

Sön:var med mamma, ida, moster, kusin och hennes (fästman?? eller vad är det?? sambo??) och vi var till stendörren. det var trevligt vi grilla kolla på maneter och åt glass. 

Idag jobbar jag men nu slutat. så jag vet inte vad jag ska göra, joo jag såg fel kod på min kort så jag haft problem med det..   

RSS 2.0