Tillbaka igen...

Så nu är jag tillbka... glömde skriva att jag skull till riga men nu vet ni det.
Så jag vaknade 4.45 fast flyget skulle gå 8. Fett mkt irreterande.
Men När vi kom dit så var det sjukt varmt, helt jävla sjukt varmt. Och när vi gick på bussen upptäckte vi att någon filmade när man gick på. Vi såg tre som filmade igår, på bussen, på rödlujsen, och vid flygplatsen, de måste ha hur tråkigt som helst som bara filma sånt.
Sen tog vi en turist buss, IDA a.k.a. lillan, vill inte heta lillan längre så jag är tvungen att skriva ida... Men hon och jag lekte papparazzi hela tiden. =) sen Gick vi runt och solen stekte mer. Så vi tog en båt tur istället. 
Men ska bara säga att det var ganska tråkigt för det fanns inga killar i denna stad, bara gammllingar och sånt. Så det var mkt tråkigt.=(
Sen åkte vi till flygplatsen igen. Och när vi gick på flygplanet glömde jag mina M&M's OÖPPNADE!!! De låg kvar i stolen...='(
Sen skämde Ida ut sig. Big time... 
Ni vet när de håller på att visa säkerheten?? Med:
Two door's in the front one till the left one til the right... Då sätter Ida ut huvudet med värsta flinet och kollar på killen som demonstrerar. Först såg hann skit kaxig ut men sen börja han småle och då börja mamma och jag as garva. Det var så jäkla kul!!
Och när vi lyfte och landade så släkte de lamporna. Så jäkla trevligt.=9 men önskar nästan att man kunde ha så i flera dar..

Ni får sen bilder strax.... Ska ladda upp dem först och så.      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0